İstek karakterlerin canları yükselsin savaşlar hemen bitmesin

Burtto

Üye
Betada da bu sıkıntıyı hep dile getirmiştik oyun gayet keyifli ama atılan pvplerdeki karşılıklı savaşlarin hemen bitmesi gerçekten can sıkıyo hangi karakter olursa olsun rakip oyunların hedefine girdimi ne kadar sağlam olursa olsun hemen ölüyor ve ardından çıkan savaş çok kısa surede çok basit bir şekilde bitiyor lütfen su karakterlerin hepsinin hp ileri yükselsin bizde daha uzun aksiyon da kalıp daha fazla keyif alalim

UltimaMiradas

Üye
Karakterlerin hp si neden yükselsin dostum? Ne gerek var böyle bir olaya Allah aşkına, oyunun en başındayız daha ilerleyen süreçlerde böyle şeyler söz konusu olmaz merak etme :)

Burtto

Üye
Karakterlerin hp si neden yükselsin dostum? Ne gerek var böyle bir olaya Allah aşkına, oyunun en başındayız daha ilerleyen süreçlerde böyle şeyler söz konusu olmaz merak etme :)
Knka hic PvP yapmadin galba kim kime dokunsa anında ölüyor ilerleyen süreçlerde de birşey değişeceğini sanmıyorum itemler en fazla 4.5 k hp si olan warrioru 5.5 6 k yapacak ki yetmez

X A

Üye
Ölecek tabiki kardeşim anında ölmesi gerekiyor çünkü kimsede item yok. Kaldı ki db yediğinde şansın olmaması lazım. Mâlum oyunlardaki gibi dbli maliceli saçma sapan +500k lık charları 1 parti kovalamıcak burda herkes tek yicek tek atacak.

Burtto

Üye
Ölecek tabiki kardeşim anında ölmesi gerekiyor çünkü kimsede item yok. Kaldı ki db yediğinde şansın olmaması lazım. Mâlum oyunlardaki gibi dbli maliceli saçma sapan +500k lık charları 1 parti kovalamıcak burda herkes tek yicek tek atacak.
Yanı kimsenin yeteneğinin kastiği itemin levelin bi önemi olmasın diyorsunuz :) neyse herkes mutluysa benim için sıkıntı yok zaten ben %90 pve %10 PvP ciyim sadece fikrimi söyledim betadada full itemdeede böyleydi anında bitiyordu pk kimse mutlu değildi kafeler hariç

yvangquay

Üye
Yanı kimsenin yeteneğinin kastiği itemin levelin bi önemi olmasın diyorsunuz :) neyse herkes mutluysa benim için sıkıntı yok zaten ben %90 pve %10 PvP ciyim sadece fikrimi söyledim betadada full itemdeede böyleydi anında bitiyordu pk kimse mutlu değildi kafeler hariç
hele bi insanlar itemlerini takılarını dizsin yine aynı şey söz konusu olursa düzenleme yaparlar zaten

X A

Üye

Kardeşim oyun pekte bi yetenek gerektirmiyor istersen full item ol istersen karakterin geç ölsün dünyanın en kolay mmorpglerinden birisi:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt