Karakterlerin Skill Dağılımları

volky1992

Üye
Arkadaşlar merhaba, Knight Online'da uzun süredir CC priest oynuyordum. Burada da asas oynamak istiyorum. Ancak o kadar uzun süre olmuş ki... Skill dağılımları hakkında bana yardımcı olabilir misiniz? Bir de skill sıfırlama herkese ücretsiz midir?

Şimdiden yanıtlayan arkadaşlara teşekkür ediyorum . :)

Dilefruz

Üye
Arkadaşlar merhaba, Knight Online'da uzun süredir CC priest oynuyordum. Burada da asas oynamak istiyorum. Ancak o kadar uzun süre olmuş ki... Skill dağılımları hakkında bana yardımcı olabilir misiniz? Bir de skill sıfırlama herkese ücretsiz midir?

Merhaba,
Skill sıfırlama belirli bir level yada belirli bir süre ücretsiz görünüyor. Asas karakterinin skill özellikleri için bu konuyu inceleyebilirsiniz.

Latte

Üye
Asasta düzgün combo yapabilmek için, en azından oyunun başlarında mobları kesecek hasar çıkaran 5-6 skill olması için Cut off skiline kadar skilleri açmanı öneririm. Ayrıca moblardan çok hasar almamak için scout kısmında da avoid (250 ac) açmak şart. İlk hedeflerin bunlar olmalı.

volky1992

Üye
Asasta düzgün combo yapabilmek için, en azından oyunun başlarında mobları kesecek hasar çıkaran 5-6 skill olması için Cut off skiline kadar skilleri açmanı öneririm. Ayrıca moblardan çok hasar almamak için scout kısmında da avoid (250 ac) açmak şart. İlk hedeflerin bunlar olmalı.
Çok sağol dostum :)

TheJimmyQ

Üye

premium kullanıcılarına skill sıfırlamak ücretsiz dostum istediğin kadar sıfırlayıp sıfırlayıp deniyebilirsin :) avoid skilini kullanmanı tavsiye ederim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt