Öneri Kasılan Expler Exp Barlara Çevrilip Satılsın

RajBhera

Üye
Merhaba sayın yetkililer ve oyuncular
Bildiğiniz gibi oyun gayet exp kasmada zor ve devamlı oyunun başında olmamız gerekiyor oyun yönetimi makro taksi gibi durumları yasaklıyor hal böyle olunca çalışan çocuğu olan kişiler çok fazla vakit ayıramıyor.

Benim Önerim oyunda bir npc vasıtasıyla isteyen herkes kendi exp puanında düşmek kaydıyla 10M 20M 50M 100M Experience Points İtemlerine çevirip isterse pazarda isterse yan karakterinde kullanılabilecek şekilde bir sistem getirilmesi bu sistem hem oyunda exp kasan kişilerin dostu olur hemde kasmayan kişilerin bu sayede pazarda goldbar değeri artar ve pazarda yeni bir ticaret alanı doğar

tercih yönetimin ben sadece öneri sunuyorum.

lesobert

Üye
Katılıyorum. Ne zamandır oynamak istiyordum ama çalıştığım için akşamları bir kaç saat boşluğum oluyor. Girip kasmak o yorgun günde okadar zor geliyor ki... Çok mantıklı bir öneri. Eminim yüzlerce insan bu şekilde düşünüyor.

ozgurkaboglu

Üye
Eksik yana sıkıntı çıkartacak yönlerini ekip kendi arasında konuşup düzenlenmiş hali ile benzer bi sistem gerçekten mantıklı olabilir çalışan arkadaşlar için.. levelin oyunda çok fazla etkisi olmamalı zaten herkesin ayıracağı vakit aynı değil. oyuna fazla vakit ayırabilen farklı şekilde önde olmalı level ile değil.

mrares

Üye
Bildiğiniz gibi oyun gayet exp kasmada zor ve devamlı oyunun başında olmamız gerekiyor oyun yönetimi makro taksi gibi durumları yasaklıyor hal böyle olunca çalışan çocuğu olan kişiler çok fazla vakit ayıramıyor.

Benim Önerim oyunda bir npc vasıtasıyla isteyen herkes kendi exp puanında düşmek kaydıyla 10M 20M 50M 100M Experience Points İtemlerine çevirip isterse pazarda isterse yan karakterinde kullanılabilecek şekilde bir sistem getirilmesi bu sistem hem oyunda exp kasan kişilerin dostu olur hemde kasmayan kişilerin bu sayede pazarda goldbar değeri artar ve pazarda yeni bir ticaret alanı doğar

Yani mantıklı aslında, daha önce böyle bir şeyle herhangi bir MMORPG oyununda karşılaşmadım ama cidden şu anda biraz daha üstüne düşündüm de bu önerinin, gerçekten çok güzel sonuçları olabilir. GB değeri artar ha slot bulmak daha da zorlaşır fakat XP kasmak yerine Life Skill kasıp para biriktiren bir kişi bu XP'leri gidip satın alabilir ya da çoluğu çocuğu işi olan birisi de aynı şekilde faydalanabilir. Ancak bunun negatif etkileri ne kadar olur ne denli büyüklükte olur bilemiyorum tartışmaya açık.

Human

Üye
Hesabını kasamayan adam gitsin hazır hesap satın alsın böyle maceralar aramaya gerek yok. Kaldı ki ex kasmak zor değil son güncelleme ile gayet kolaylaştı. Günde 3 zindan hakkınızı kullansanız 65 levelde %10 ex kasmış oluyorsunuz.

orbay888

Üye
Çok mantıkli vakti olmayanlar aksam 7-11 pksıni atip eğlenip cikmak isteyenler için cok iyi olur. Vakti olanda farmini yapmiş olur

STONKS

Üye
Exp kasmak için bir bot sistemi de getirilebillir. Bot açıkken sadece exp kassın otomatik kutu toplama olmasın. Solo yada partide herhangi bir kişide bot açıkken kutu toplanmasın, hatta hiç kutu çıkmasın. Böylece hem zamanı olmayan oyuncular uzaktayken exp kasabilir hem de kutu toplanamayacağı için afk farmı diye birşey olmaz. Oyuncu expini levelini afk iken de kasabilsin ama itemini emek harcayarak yapsın.

xxxOLRICxxx

Üye
Çok saçma bir istek. Onun yerine şunu yapsınlar, lvl scroll, en üst seviye scrolu al bas direk 65 lvl ol...

Yani lvl scroll falan saçmalı olur ama bu konuyu açan arkadaşın talebinden daha mantıklı.

henks

Üye

Güçlüyü daha güçlü yapar dengeleri tamamen yok eder. İnş böyle bir şey olmaz

mrares

Üye
Güçlüyü daha güçlü yapar dengeleri tamamen yok eder. İnş böyle bir şey olmaz
Bunu yapmak isteyen zaten gidip kastırtıyor birine parasını veriyor sonra yine pvp geçiyor, yani olacak olan şey oyun dışında gerçekleşen iletişim sisteminin ve harcanan paranın oyun içinde satılabilen xp barlarına dönüşmesi sadece. Ki şu anda güçlü olarak tanımladığın herkes 65 oldu zaten. Ha bu gelmese de çok takmam gelse de takmam, işim zaten Life Skill kasmak. Önce basit şeyler gelsin de oyuna kask görünümü kapatıp açma gibi daha basitler gelmedi, sonra düşünürüz gibime geliyor bunları.

ozcsafak

Üye
oyun çıktığından beri oynuyorum. her akşam işten sonra 3 4 saat oturabiliyorum taş çatlasın başına şuan 59 levelim 65 olmamda bi aydan fazla sürer herhalde tam 65 oldum derken 70 açılır. benle beraber bir sürü insan oyunu bırakır. tek isteğim 65 olup ezik pksı atmaktı olmadı. napalım be

Mutchee

Üye
Şimdi bir soru soracağım, madem az vakit geçiriyorsunuz oyunda ve seviye atlamak için oyun içi parayla bişiler olsun istiyorsunuz (taksi, xp trade vs), bu kadar az sürede bu kadar oyun içi parayı nasıl kazanıyorsunuz? Kimse kimseyi kandırmasın, oynayanlardan parayla oyun içi para alıp sonra başka oynayanlardan xp kastırıp bir yerlere gelmek istiyorsunuz. Belki de oyun oynamak istemiyorsunuzdur? Eğer itiraz edeceğiniz bir şey varsa o da sınırlı sürenizde işkence gibi bulduğunuz PvE sistemidir.

N3v3N

Üye
Çare görev explerinin arttırılması. Sözde son seviyeye görev yaparak ulasabilcektik. 2022 yılında oyun çıkarıyorsun 7/24 slota mahkum ediyorsun oyuncuları. Sonucunda da taksi, hile, exp potu, genie tarzı istekler turuyor.

Zindan etkinliği geliyor verdiği exp exp değil. Girmeye değmiyor.

Exp bar olayında da taksiciler kendi carlarini kenara oturtup slot kapatacaklar. Kastiklari expleri de parayla satacaklar. Slot bulamayan, 7/24 exp kasamayan oyuncuda almak zorunda kalacak.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt