Öneri Kasılan Expler Exp Barlara Çevrilip Satılsın

N3v3N

Üye
oyun çıktığından beri oynuyorum. her akşam işten sonra 3 4 saat oturabiliyorum taş çatlasın başına şuan 59 levelim 65 olmamda bi aydan fazla sürer herhalde tam 65 oldum derken 70 açılır. benle beraber bir sürü insan oyunu bırakır. tek isteğim 65 olup ezik pksı atmaktı olmadı. napalım be
Bende 2-3 saat anca zaman bulabiliyorum. Onda da PC basindan kalkamıyorum ve bu durum iyice canımı sıkmaya başladı. Aynı mobu kes. Yine kes. Yine kes. Sonsuz defa kes... 7/24 kassinlar fikrini ortaya kim atmissa bı zahmet 1 saat boyunca slotta kassin...

WoW a büyük güncelleme gelir. Günde 2-3 saat kasmayla tas catlada 2 hafta sürer son seviyeye ulaşmak. WoW oynarken daha çok eğleniyordum. İnanın slotta 7/24 kasmak hiç ama hiç ZEVK vermiyor. Oyuncuyu oyundan soğutuyor.

Ya görev sayılarını arttırın ya verdikleri expleri ya da exp veren eventlar getirin.

STONKS

Üye
Şimdi bir soru soracağım, madem az vakit geçiriyorsunuz oyunda ve seviye atlamak için oyun içi parayla bişiler olsun istiyorsunuz (taksi, xp trade vs), bu kadar az sürede bu kadar oyun içi parayı nasıl kazanıyorsunuz? Kimse kimseyi kandırmasın, oynayanlardan parayla oyun içi para alıp sonra başka oynayanlardan xp kastırıp bir yerlere gelmek istiyorsunuz. Belki de oyun oynamak istemiyorsunuzdur? Eğer itiraz edeceğiniz bir şey varsa o da sınırlı sürenizde işkence gibi bulduğunuz PvE sistemidir.
Sence bu kadar insan başka birşeye mi itiraz ediyor ? Saatlerce aynı moba z skill vurmak keyifi mi yani ?

Mutchee

Üye
Sence bu kadar insan başka birşeye mi itiraz ediyor ? Saatlerce aynı moba z skill vurmak keyifi mi yani ?
Ben de onu demişim zaten. Ama insanlar böyle exp boostlayacaklar diye başkasının oyununu baltalıyorlar. Gördük örneklerini de, forumda yüzlerce taksi yüzünden kesecek yaratık bulamıyorum diyen insanı. Bunca insana ayıp değil mi?

STONKS

Üye
Bende 2-3 saat anca zaman bulabiliyorum. Onda da PC basindan kalkamıyorum ve bu durum iyice canımı sıkmaya başladı. Aynı mobu kes. Yine kes. Yine kes. Sonsuz defa kes... 7/24 kassinlar fikrini ortaya kim atmissa bı zahmet 1 saat boyunca slotta kassin...

WoW a büyük güncelleme gelir. Günde 2-3 saat kasmayla tas catlada 2 hafta sürer son seviyeye ulaşmak. WoW oynarken daha çok eğleniyordum. İnanın slotta 7/24 kasmak hiç ama hiç ZEVK vermiyor. Oyuncuyu oyundan soğutuyor.

Ya görev sayılarını arttırın ya verdikleri expleri ya da exp veren eventlar getirin.
Al benden de okadar. Sonuna kadar katılıyorum dediklerine. 1-2 saatten sonra artık eziyete dönüşüyo sürekli aynı işi yapmak. Mob çıktı - z - r - skill.

Bir otomasyon/bot sistemi olsa fena mı olur yani ? Efendim bot açıkken kutu toplanamasın yada çıkmasın. Oyuna hiçbir katkısı olmayan afk farmı olmaz böylelikle ama yeni başlamış oyuncunun da karşılaştığı aşırı yorucu grind işini atlatmasına yardımcı da olunur.

Yada hadi onu getirmediler bari şu görevleri biraz çekici hale getirsinler. 56 levelden sonra artık şu exp kasmak olayı resmen tiksinç bir hale geldi..

feysummer

Üye
madem paranız çok hazır kasılmış charları satın alın atın pk nızı. Parayla exp satmak nedir.

Lonarad

Üye
Oyun ne kadar kolaylaşırsa o kadar çabuk sıkılırsınız arkadaşlar. 1 günde 65 olsanız çalışıyoruz farm atamıyoruz item yapamıyoruz diye şikayet edeceksiniz bu sefer. Oyun bir MMORPG oyunu ve maalesef her MMORPG oyununda olduğu gibi ne kadar çok zaman ayırıp emek sarfedersen o kadar çok gelişirsin, sürekli böyle armut piş ağzıma düş olmuyor.

mmogod

Üye
Gün geçmiyor ki yurdum insanı dümenden para indirmek adına absürt şeylerle foruma gelmesin asdmasnbdsmnds

RajBhera

Üye
abi gerçekten herkes o kadar saçma yorumda bulunmuşki biri yazmis char satin al
yav güzel kardesim mail adresi degismeyince niye char aliyim niye basimi yakiyim
biri demiski premium al
yav güzel kardeşim premium %10 fark ettiriyo alsam ne olacak almasam ne olacak
biri demişki level scroll olsun onun yerine kardeşim biz emek veren hakkini kazansin diyoruz yani sen exp kastin bunu exp bara cevirdin ben bunu almak icin gb cekeceğim cektiğim gb ile senden onu alacağim hem sen kazancan hem ben kazancam hem gb cektiğim kişi kazancak

mmogod

Üye
abi gerçekten herkes o kadar saçma yorumda bulunmuşki biri yazmis char satin al
yav güzel kardesim mail adresi degismeyince niye char aliyim niye basimi yakiyim
biri demiski premium al
yav güzel kardeşim premium %10 fark ettiriyo alsam ne olacak almasam ne olacak
biri demişki level scroll olsun onun yerine kardeşim biz emek veren hakkini kazansin diyoruz yani sen exp kastin bunu exp bara cevirdin ben bunu almak icin gb cekeceğim cektiğim gb ile senden onu alacağim hem sen kazancan hem ben kazancam hem gb cektiğim kişi kazancak
Çar kasacak kadar vaktin yoksa mmorpg niye oynuyosun güzel kardeşim. MMORPG vakit isteyen bir oyun türüdür.

Mutchee

Üye
gb cekeceğim cektiğim gb ile senden onu alacağim hem sen kazancan hem ben kazancam hem gb cektiğim kişi kazancak
Ne kadar dürüstsünüz, tebrik ederim. Bunu söylemek yerine yok exp doldurulsun şişelere, lingo lingo şişeler... Günün sonunda buna benzer gelecek her özellik gerçek parayla takası arttıracak .

BlackWolf

Üye
Saçmalık zaten kasamıyoruz böyle olursa hiç kasamayız oyun exp kasan mafyalar dolar. Şimdi oyuna zaman ayıramıyoruz diye ağlıyanlar gelecek abi gelmeyin gidin aileniz ile oynayın cocuğunuz ile oynayın. Oyunu ticarethaneye çevirmeyin.

Hoxleepins

Üye
Bu öneri uygulanınca şöyle olaylar olacaktır yan karakterlerle slotlar kapatılacak solo oyuncular yine exp kasamıcaklar onun için bu öneri biraz oyunun dengesini bozacağını düşünmekteyim.

shisuixg0dd

Üye
kanka sadece 65 yüzde 100 olan adamlar basabilmeli ve sadece yüzde yüz sıfıra inicek önüne gelen herkes basamıcak bu şekil daha op olabilir

Hoxleepins

Üye
kanka sadece 65 yüzde 100 olan adamlar basabilmeli ve sadece yüzde yüz sıfıra inicek önüne gelen herkes basamıcak bu şekil daha op olabilir
Bu öneri kabul edilirse taksiciler hemen o slotlara gidecek şuan yasak olan birşeyi af edersiniz ama yasal olmasını istiyorsunuz.

Oyunun düzenini tadını ilk zamanlarda neden bozmayı bu kadar çok istiyorsunuz?
Oyun bu lütfen oyunu oyun olarak oynamanızı tavsiye ediyorum ek gelir olarak görüyorsunuz şuan mesajlara baktığımda malesef oyunu oyun olarak oynamamakta karar vermişsiniz bile.

shisuixg0dd

Üye
kanka ne anlatıyorsun ki 65 yüzde 100 üm ne yapabilirim mesela ? pk desen boss sisteminden dolayı zaten herkes lunaskar oluyor pk cok az napalım biz mesela öneri varmı ?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt