Kasma Problemi :)

hagar1992

Üye
Oyuna ilk girdiğimde donma kasma olayı vardı şimdi %60 düzelmiş gercekden tebrik ederim şuan biraz daha rahat oynayabiliyorum eminim daha fazla düzelcektir
Şimdiden iyi çalışmalar dilerim ROW ailesi :)

Bazı yerlere oto giderken karakter tazmanya canavarı gibi dönüyor ve bazende taşa takılıp gene dönüyor sanırım 1 lvl baslagıç haritasında olan yerler

Böyle bir hata aldım birde
hata.jpg

Son düzenleme:

OuZ

Üye
Bazı yerlere oto giderken karakter tazmanya canavarı gibi dönüyor ve bazende taşa takılıp gene dönüyor sanırım 1 lvl baslagıç haritasında olan yerler

bu konuya katılıyorum bende cok yaşadım ve bazen hiç yürümüyo olduğu yerde kalıyor

raxkedi11

Üye
Eğer bu hatayı sürekli alıyorsan C:\Program Files\RiseOnline\Game direk exeden gir sonra çık launcher dan dene banada oluyordu böyle çözdüm. Birde olduğu yerde sabit kalıp gitmediğinde boşluk ile zıplayınca düzeliyor bende deneyebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: OuZ

OuZ

Üye
Eğer bu hatayı sürekli alıyorsan C:\Program Files\RiseOnline\Game direk exeden gir sonra çık launcher dan dene banada oluyordu böyle çözdüm. Birde olduğu yerde sabit kalıp gitmediğinde boşluk ile zıplayınca düzeliyor bende deneyebilirsin.

bu anlık bi çözüm bunu oyun yöneticisi bilmesi gerekıyor yoksa bende farklı yolllarla çözüyorum bi sekılde ama bazen can sıkıcı hale gelebiliyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt