Katı ve Kesin Kurallar ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HHB

Üye
Foruma bakıyorum oyun kurallarına bakıyorum katı ve kesin kurallar katı ve kesin konuşan amaçları player sayısını azaltmaktan başka bişe olmayan forum trolleri....
Rise Online modoratörleri bu yazımı unutmayın ve silmeyin bu oto atak mevzusunu öyle bir çıkaracaksınız ki mecbur kalacaksınız her geçen gün kanalları kapatmaya başlayınca bu işin 11-15 yaş grubu ile olmayacağını alayacaksınız....

dinopawcat

Üye
ya oto atak değilde 65 e kadar görev sistemi gelmeli. hangi devirde kaldı saatlerce zr1 zr2 yapmak. çok gereksiz exp kasmak slotta. sıkıcı bide. özellikle yeni gelen oyuncu oyunuda bilmiyorsa kendi kendine ben neyapıyorum der :D

DESTUR

Üye
Bu oyunu oynayan insanlar belli bir yaşta herkesin evi çoluğu çocuğu var kimse exp için saatlerce başında beklemez ve en fazla bir aylık pre bitince çoğu kişi bırakır oyunu

HHB

Üye
dinopawcat şuan player çok oyunda buna istinaden bazıları tok konuşuyor ama önce oyunda kalma süreleri düşecek sonra girme sıklığı uzayacak sonra unutulup gidecek ........

az768

Üye
Oto atak gelip slotlar mafyalaşırsa o zaman biter bu oyun, onun yerine günlük exp veren görevler ve mevcut görevlerin explerinin artışı ile oto atak olmadan bu sorunu çözebilirler. Kendi adıma çalışan biri olarak gelmemesi taraftarıyım

HHB

Üye
hangi oyunda oto atak var diye oyun bitti aksine player fazlalaştı .....

CarperPeynir

Üye
Foruma bakıyorum oyun kurallarına bakıyorum katı ve kesin kurallar katı ve kesin konuşan amaçları player sayısını azaltmaktan başka bişe olmayan forum trolleri....
Rise Online modoratörleri bu yazımı unutmayın ve silmeyin bu oto atak mevzusunu öyle bir çıkaracaksınız ki mecbur kalacaksınız her geçen gün kanalları kapatmaya başlayınca bu işin 11-15 yaş grubu ile olmayacağını alayacaksınız....
Çok mantıksız oto atak çıkarsa oyunu çoğu kişi bırakır slotlarda makineleşmiş karakterler. Yeni başlayanlar ne görev yapabilicek ne kasabilecek. Oto atackı savunanların art niyetli bencilce düşündüğünü düşünüyorum. Oto atack olmadığı zaman pk atmaya 50 lvl adamda gider 55 lvlda. İlerleyen zamanda expler düzenlenir zaten. Malum oyunun çoğuda oto atack koxp makro bu sebeplerden oyunu bırakmıştı. Şimdi bu oyuna böyle özellik istemek saçma. Bu tarz oyunların amacı emek verip gelişmek değilmi. Oto isteyenler benim gözümde para kaldırmak isteyenlerdir char kasıp satmak gb vb. 3 gün okçu macrocular yüzünden görev yapamadığımı biliyorum. Çok oto isteniyosa yeni bi harita çıkabilir oto olan tabi emekle kasan insanları engellemicek exp ve itemin az düşebileceği.

BlackAlistar

Üye
sabah tan akşama makro ile slot domine edip eşya gold kasıp bu işi oyundan çıkarıp parasal olaya cevirecek toksik oyuncular bir zamet bıraksınlar oyunu , geri kalan temiz oyuncular için daha iyi olur.
Bence forum yönetiminin bu oto atak,makro vs.. konularının açılmasını dahi engellemesi gerekir. Bunu tartışmak çok saçma.

HHB

Üye
Knight forumdaki aynı cümle kalıpları knıght ı bıtmekten kurtaran genıe olmuştu boş laf yaygaracıları aynen buraya da gelmişler ....
Yok oyun bıtermış oyun bıtmez sizin gibi topu topu 30 kişi oyunu bırakır en az 5000 kişi de oyuna devam eder .. hadi canım laf yaygaracıları cevap yazmayın siz ...

Rimes

Üye
Tabe efendim....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt