Kaybedilen Görev XPleri

Romper

Üye
arkadaşlar bu oyun daha "erken erişimde olan bir mmorpg" oyundaki "çoğu şey" değişecek, oyuncuların yararına her güncelleme geldiğinde e hani bize muhabbeti yaparsanız bu işin sonu gelmez. item güncellenir e ben onu sattım dersiniz, skill reworklenir e ben o jobu bıraktım dersiniz böyle olmaz.
Değinmek istediğim nokta burası zaten insanlar wow ile erken erişim olan bir mmorpg kıyasına giriyor anlamsız şekilde. Eksiklik görülen noktalar zamanla kapatılıyor. Haliyle yüksek lvllerde yer alan görevlerin expleride düzenlenir. Oyun sonsuza kadar 65 lvl de kalmayacak sonuçta. Bu tamamen pazarcı kafası aslında 1m zarar ettim hemen zararımı kapatmalıyım dürtüsü. Adam aradaki exp farkını oturup hesaplıyor, tazminat talep ediyor.Bence yıllık bileşik faiz de istesinler üzerinden gecikme zammıyla postadan güzel exp alabilirler.

MundeR

Üye
Oyundaki oyuncuların %85-90'ı görevlerini yapmamıştır sırf expleri düşük bir işe yaramıcak nasıl olsa bi düzenleme gelir diye bunun olucağı bariz belliydi senin şanssızlığın olmuş aceleci davranıp explerden oldun, toplama görevlerinde değişiklik yok sanırım sadece kill görevlerinin expleri artmış ortalama 20m olmuş bir görev

N3v3N

Üye
Görev explerinin artmasına laf edenler hayatlarında hiç mmorpg oynamamislar herhalde. En iyi mmorpglerde 4-5 ayda bir gelen güncellemelerle expi geçtim itemlerin bile çöp olabiliyor.

70lvl acılinca veya yeni karakter kasacaksaniz artan görev expleri ztn işine yarayacak.

Görev expleri az artmış daha çok artmalı diye konu açmaniz gerekirken niye expleri arttirdiniz diye konu açıyorsunuz.

Barljix1912

Üye
Görev explerinin artmasına laf edenler hayatlarında hiç mmorpg oynamamislar herhalde. En iyi mmorpglerde 4-5 ayda bir gelen güncellemelerle expi geçtim itemlerin bile çöp olabiliyor.

70lvl acılinca veya yeni karakter kasacaksaniz artan görev expleri ztn işine yarayacak.

Görev expleri az artmış daha çok artmalı diye konu açmaniz gerekirken niye expleri arttirdiniz diye konu açıyorsunuz.
ya kardeşim bilip bilmeden konuşma 20 yıllık mmorpg geçmişim var, sen bu oyunu wow la esoyla gw2yle kıyaslarsan zaten oynama bu oyunu..... önceki görev xplerini istemek kötü bir şey değil, herkes bütün gün oyuna vaktini ayıramıyor işe giden oluyor akşam giremeyen oluyor bunlar önemli noktalar. Lütfen böyle cümleler kurma

gkhancelk

Üye
o zaman oyun ılk acıldıgında level kasmak daha kolaydı ınsanlar catır catır levelını aldı o zaman bu degıstıgınde ben daha kolay kastım aradakı exp farkını dusurun dedınmı :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt