Sen okuduğunu geç idrak ettiğin için tekrar açıklama yapayım. Farm sistemi işe yaramadığı için ben farm yapmıyorum. Oyunun beni yönlendirdiği şekilde partilerle slot kesiyorum. Farm sistemi yapmak ister miyim? Evet oyunda işlevsel bir farm sistemi isterim. Slotlardan sıkılınca farm yapmak iserim. AMA MEVCUT HALİ İLE FARM SİSTEMİ İŞLEVSEL OLMADIĞI İÇİN YAPMIYORUM.Sen zaten XP kasmıyorsun dorionda mısır ırgatlığı yapıyorsun sen neden dert edindin ki bunu![]()
Türkçede YAPMIYORUM demek yapmak eyleminin 1. tekil şahıs olarak geniş zamanda çekimlenmiş halidir. Aynı zamanda olumsuzluk bildirir. Sende okuma yazma olsa sözlük göndereceğim sana ama sende sadece yazma var.Sen zaten XP kasmıyorsun dorionda mısır ırgatlığı yapıyorsun sen neden dert edindin ki bunu![]()
Knk diğer konuda yaptığım iş kazandırmıyorsa neden bırakayım bu nasıl kafa yapısı diyordun da nys. .s.sSen okuduğ
Sen okuduğunu geç idrak ettiğin için tekrar açıklama yapayım. Farm sistemi işe yaramadığı için ben farm yapmıyorum. Oyunun beni yönlendirdiği şekilde partilerle slot kesiyorum. Farm sistemi yapmak ister miyim? Evet oyunda işlevsel bir farm sistemi isterim. Slotlardan sıkılınca farm yapmak iserim. AMA MEVCUT HALİ İLE FARM SİSTEMİ İŞLEVSEL OLMADIĞI İÇİN YAPMIYORUM.
knk gerçekten göndercen mi adresimi atıymTürkçede YAPMIYORUM demek yapmak eyleminin 1. tekil şahıs olarak geniş zamanda çekimlenmiş halidir. Aynı zamanda olumsuzluk bildirir. Sende okuma yazma olsa sözlük göndereceğim sana ama sende sadece yazma var.
Hayır tekrar oku. Mümkünse yakınlarından da yardım al. Ortada sorun varsa sorunu atlamak yerine sorunu çözmek gerekir dedim ben. Ayrıca bankamda binlerce maden oldu. Farm sistemi işlevsel değil ben de yaratık kesiyorum dedim.Knk diğer konuda yaptığım iş kazandırmıyorsa neden bırakayım bu nasıl kafa yapısı diyordun da nys. .s.s
knk gerçekten göndercen mi adresimi atıym
knk benim okumam yok bana okur musun yazdıklarını .sHayır tekrar oku. Mümkünse yakınlarından da yardım al. Ortada sorun varsa sorunu atlamak yerine sorunu çözmek gerekir dedim ben. Ayrıca bankamda binlerce maden oldu. Farm sistemi işlevsel değil ben de yaratık kesiyorum dedim.
"Sende okuma yazma olsa sözlük göndereceğim sana ama sende sadece yazma var." demişim sana ben. İşte dediklerimi davranışlarınla tasdik ediyorsun. Göndereceğim demedim. Okuma yazma olsaydı göderiridim. Sende sadece yazma var.Knk diğer konuda yaptığım iş kazandırmıyorsa neden bırakayım bu nasıl kafa yapısı diyordun da nys. .s.s
knk gerçekten göndercen mi adresimi atıym
kandırıkçısın"Sende okuma yazma olsa sözlük göndereceğim sana ama sende sadece yazma var." demişim sana ben. İşte dediklerimi davranışlarınla tasdik ediyorsun. Göndereceğim demedim. Okuma yazma olsaydı göderiridim. Sende sadece yazma var.