SelimAkoguz
Yeni Üye

arkadaşlar bunlar nasıl oluyor bir bilgi bulamadım
Bir de bir şey daha soracağım. Az önce yarış etkinliği oldu 3. oldum sandık verdi bir tane onu nerede açacağımMoblardan rastgele düşüyor zor iş toplamak yer kapladığına değmiyor malum banka slotları az. Bazıları 2şer tane a ve n harfi anan falan yazıyor bankaya koyup onun dışında çöpe at gitsin
Royal chest değerli mi pazarda satacak olursam?H ye bas auction house de soldaki 3 kutucuktan en alttakine tıkla cheste tıkla al de ı ya bas orda gözüken chesti pazarda sat ya da doriondaki demirci in arkasında kalan fortune teller git kırdır
H ye bas auction house de sol üstteki yere royal chest yaz sağ üstten çoktan aza azdan çoka sıralayıp başka oyuncuların sattığı fiyatları görebilirsin. Evet 15 20m falan ediyordu galibaRoyal chest değerli mi pazarda satacak olursam?
Ekli dosyayı görüntüle 16144
200 300k bir şeydi galiba şu an oyuna bakamıyorum yanlış bilgi vermiyim.Nadir silah ve zırhlara rune basılıyor ekstra stat veriyorŞimdi açtım ve Nadir Rune çıkardım. Bu iyi bir şey mi? Sanırım silahımı yükseltmek için kullanıyormuşum
Tüh keşke açmasaymışım zarar etmişim çok fazla o zaman. Arkadaşım aç dedi diye açtım bilseydim satardım :/ Bu katıldığım yarış etkinliği ne zamanlar oluyor ben öylesine solucan keserken birden oraya ışınlandım200 300k bir şeydi galiba şu an oyuna bakamıyorum yanlış bilgi vermiyim.Nadir silah ve zırhlara rune basılıyor ekstra stat veriyor
Katılmak için ne yapmamız gerekiyor, yarıştan önce bir tane evente katılmak ister misiniz diye onay butonu çıkmıştı, onu onaylamam yetiyor demi?Sol üstte takvim var orda yazıyor 10.00 15.00 18.00 03.00 galiba
Ospi'm silindi bu yarıştan dolayı mı silinmiş, nereden satın alacağım bunuEvet çıkan yere katıla bas süre bittikten sonra biraz geç alabiliyor ama alıyor