Kendi farmımın durumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MaRaKeSH

Üye
13 saat oynuyosan sen bizim sorularımıza cvp ver istersen birde garip garip usluplar takılıyorsun malum hepimizden daha bilgilisindir bir çok konuda. saygı göstermezsen saygı göremezsin iyi oyunar

CasuaLHunteR

Üye
Günde 13 saat bilgisayar başında oturup hareket etmemek kalp krizi riskini artırır. Bir çok oyuncu bu yüzden öldü. Ama önemli olan bir nokta daha var 13 saat bilgisayar başında oturan biri kişiliğini ve karakterini kaybeder ki sen kaybetmişsin. Buraya gelip insanların şikayetini zırlama olarak adlandırmışsın. Günde kastığın 37.5 m için de millete zırlıyorsun. Bir çok oyuncu senin gibi ilk okul talebesi değil babasının dizinde büyümüyor bir çok insan 13 saatini oyuna veremez o yüzden insanların şikayet ve önerilerine saygılı ol.
Bilginin olmadığı konularda ki var olan fikrin için çok umurumda değilsin. ama yine de teşekkürler bazen anlamsız boş şeylerde lazım bu dünyaya :D
13 veya 20 kimse kimsenin keyfi kahyası olmadığı için bu kısma çok takılma. Oyun oynuyoruz kişiliğimde senin için önemli olmamalı sadece baktığın ekranda ki evrene odaklan. Aileme gelince o kısımda seni ilgilendirmediği halde gelip zırlıyorsun çünkü muhtemelen oldugun yerde kudurup duruyorsun :) ne yapabilirim ki
13 saat oynuyosan sen bizim sorularımıza cvp ver istersen birde garip garip usluplar takılıyorsun malum hepimizden daha bilgilisindir bir çok konuda. saygı göstermezsen saygı göremezsin iyi oyunar
Çok oynayan çok bilir algısı ile oynamaya devam :) Hayatta başarılar dostum

MaRaKeSH

Üye
Bilginin olmadığı konularda ki var olan fikrin için çok umurumda değilsin. ama yine de teşekkürler bazen anlamsız boş şeylerde lazım bu dünyaya :D
13 veya 20 kimse kimsenin keyfi kahyası olmadığı için bu kısma çok takılma. Oyun oynuyoruz kişiliğimde senin için önemli olmamalı sadece baktığın ekranda ki evrene odaklan. Aileme gelince o kısımda seni ilgilendirmediği halde gelip zırlıyorsun çünkü muhtemelen oldugun yerde kudurup duruyorsun :) ne yapabilirim ki

Çok oynayan çok bilir algısı ile oynamaya devam :) Hayatta başarılar dostum

bizimki algı değil olsa olsa yanılgı olur sanada başarılar dicem de tek başarildiğin şeyin ne olduğu aşikar iyi oyunlar dostum

KenyaliAtlet

Üye
:) fikrin için teşekkürler

Kesinlikle dostum kesinlikle ama boşver lütfen güzel gününden buraya bir parça ayırıp deymeyecek insanlara laf anlatma :) <3

Arkadaşımı 4.30 da uyandırdığımda bana askerde bile 5.30 du kalk insan 4.30 da kaldırılır mı diye sitem etmişti :) ama amacımıza ulaşana kadar sanırım buna devam +8 itemlere kolay erişilmiyor sonuçta <3
Tamam arkadaş sen istediğin kadar oyna problem değil benim için fakat oyunun açılalı 3 ay olmuş, eşya düşmüyor o olmuyor bu olmuyor demek biraz saçma değil mi? Senin gibi herkes oyunu erken bitirirse ne olacak? Yönetimin oyun içi eşyaları zorlaştırmasına kesinlikle katılıyorum. Sonuçta Pvp oynamıyoruz, yıllardan beri insanların PvP'ye alışmasından dolayı şuan sizlere eşya çıkarmak zor geliyor. Eskiden insanlar bir eşya çıkarmak için aylarını veriyordu o kadar kolay değildi. Sonuç olarak ne kadar kolay olursa oyun ömrü o kadar kısa olur.

CasuaLHunteR

Üye
Tamam arkadaş sen istediğin kadar oyna problem değil benim için fakat oyunun açılalı 3 ay olmuş, eşya düşmüyor o olmuyor bu olmuyor demek biraz saçma değil mi? Senin gibi herkes oyunu erken bitirirse ne olacak? Yönetimin oyun içi eşyaları zorlaştırmasına kesinlikle katılıyorum. Sonuçta Pvp oynamıyoruz, yıllardan beri insanların PvP'ye alışmasından dolayı şuan sizlere eşya çıkarmak zor geliyor. Eskiden insanlar bir eşya çıkarmak için aylarını veriyordu o kadar kolay değildi. Sonuç olarak ne kadar kolay olursa oyun ömrü o kadar kısa olur.
Dostum oyun zorlaştırılmadan bir düzene sokulabilir. Bunun için masa başında oturup ilham gelmesini beklemek gerekmez :) mmorpg rise online ile var olmadı ve rise onların koskoca okyanusta sadece bir kaşık tuz oda benim gönlümden koptuğu için . Evet aslında her oyunun bir problemi var ama kendilerini senelerce oynatan oyunların yanında bakalım rise online merak ettirip oynatmak dışında yeniliklerle mi devam edecek yoksa farkını koyarak mı yoksa taklitin en kralını yapıp mı hep birlikte göreceğiz. Ben oyumu tarihin tozlu sayfalarından yana kullanıyorum :p bunu rez al

NetKing

Üye
güzel düzenek oto pri oto okcu gunde 14 saat oyun pardon 1 gün 60 saat falan dı degil mi tabi canım o zaman normal

CasuaLHunteR

Üye
Hayattaki tek başarın oyun oynamak olabilir mi :)
Bilmem ? Başarıdan kastınız nedir kendi hayatınızdan örnek verebilir misiniz ? Ve bir de şuan dünya genelinde oynadıkları oyunlarda 1. olan insanlara kıyasla kendi hayatınızı bize kıyaslar mısınız :) Uzaklardan duyulan geniş çaplı kapak sesi . Pepsi galiba ,)

Burak YAKUT

Üye
Fikrin için teşekkürler

Çalışmak gibi bir niyetim yok , fikrin için teşekkürler

Fındık kadar beynin var oda goruk he ordulular bunu beğendi . Dostum 24 saat oyundan çıkmayan accountları biliyorum pokeleri ile birlikte küçücük akvaryumundan çıktığında haber et MMO zor bir evrendir

Dar ufkunla oluşturduğun fikrin için teşekkürler , eşi ile birlikte oyunlarda çok uzun süre vakitler geçiren %50 ev yemeği %50 dışarıdan fastfood ile beslenen aile parası yiyen çalışmak için hiç vakti olmayan ama diğer her şey için 24 saat vakti olan tipleriz :) Alışkanlık işte küçük yaştan beri hep oyun oynayan ateri bilgisayar vs olunca böyle oluyor babada zengin olunca biraz baba parası yeniyor ve forumlarda bazı kişiler tarafından ne yazık ki bu şekilde linçlenmeye maruz kalabiliyoruz.

Bu oyunda çocukları ile bile oynayanı gördüm uzun saatler , sana bir tavsiye küçük akvaryumundan çıkınca insanları daha tatlı bir dille tanıma yoluna odaklan <3
Sen bunlara ne bakıyon kanka Para için oyun oynayan herkese bilmem ne derler 10 saat oyun oynamayın derler Çalıştıkları parayıda gelip oyuna basarlar :D Sizler Parayla İtem GB çekmeyin İnsanlarda para için oynamasın boş yapıyolar... Bide 1 2 saat oyun oynayıpta En iyi Chara sahip olmak isteyenler var tabi Ama MMORPG doğasında böle bi durum yok ama isterler sonrada insanların zamanı olunca 10 saat farm atmış benim zamanım yok git çalış derler 8saat sigortanda yatsın :D valla komedi ya

CasuaLHunteR

Üye
Sen bunlara ne bakıyon kanka Para için oyun oynayan herkese bilmem ne derler 10 saat oyun oynamayın derler Çalıştıkları parayıda gelip oyuna basarlar :D Sizler Parayla İtem GB çekmeyin İnsanlarda para için oynamasın boş yapıyolar...
:) sana çok teşekkür ederim. İnsanlar kafayı yemişler her şeye tl gözü ile bakıyorlar. Bazen kendi arkadaşlarım bile bunu yapıyor ve çıldırıyorum ama neyse ki benim gibi düşünen bir kaç kişi buldum ve her gün onlarla oynuyorum :) Farm pk boss kovalama her şey şuan çok eğlenceli :) yorumun için çok teşekkür ederim <3

Burak YAKUT

Üye
:) sana çok teşekkür ederim. İnsanlar kafayı yemişler her şeye tl gözü ile bakıyorlar. Bazen kendi arkadaşlarım bile bunu yapıyor ve çıldırıyorum ama neyse ki benim gibi düşünen bir kaç kişi buldum ve her gün onlarla oynuyorum :) Farm pk boss kovalama her şey şuan çok eğlenceli :) yorumun için çok teşekkür ederim <3
Aga TL zaten Zengin adam buna para basıp yapıyo alıyo sende bunlara satıyosun P2WİN olmayan bir sürü oyun var MMOların alayı böle bunun bilincede artık herkes madem para için oynanmayan bi oyun istiyolar gitsin oynasın sadece yetenek gerektiren bir sürü oyun var LOL csgo valorant pubg conqueror blade MMORPG yetenek istiyor ozaman onları tercih edebilirler boş yapmaya gerek yok bence. Laf edilcek birileri varsa bunlar emekçi olamaz Para basıp item alanlara diyeceksiniz kardeşim biz böle oynuyoz kendimiz yapmaya calısıyoz sen neden para ile item alıyosun dicekler bunlar olmasa satanda olmaz zaten.

CasuaLHunteR

Üye
Para yatıramam hanım beni keser :) Zira ikimizde çalışmıyoruz ikimizin yemeğe ödediği para 1 kişinin asgari ücretine denk zaten :/ tek çare farm atmak

zukcu

Üye
Bilmem ? Başarıdan kastınız nedir kendi hayatınızdan örnek verebilir misiniz ? Ve bir de şuan dünya genelinde oynadıkları oyunlarda 1. olan insanlara kıyasla kendi hayatınızı bize kıyaslar mısınız :) Uzaklardan duyulan geniş çaplı kapak sesi . Pepsi galiba ,)
Senin sormuştum dünya genelinde 1. olan insanları değil ? (Kapak dedin de galiba yaşını belli ettin.) Dediğim gibi soruma bilmem cevabını vermeniz yeterli :) Kıyaslama gibi durum hayatımda yok daha çok ergenlerde olan bir durumdur, o yüzden sen kıyaslıyorsan en güzeli, en iyisi sensin deyim gönlün olsun :)

CasuaLHunteR

Üye
Senin sormuştum dünya genelinde 1. olan insanları değil ? (Kapak dedin de galiba yaşını belli ettin.) Dediğim gibi soruma bilmem cevabını vermeniz yeterli :) Kıyaslama gibi durum hayatımda yok daha çok ergenlerde olan bir durumdur, o yüzden sen kıyaslıyorsan en güzeli, en iyisi sensin deyim gönlün olsun :)
Tartışma bitmiştir bebeğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt