Kendi Görüşlerimi içerir. Fikirlerim kendim dahil kimseyi bağlamaz.

wultrox

Üye
Merhabalar.
Mage oyuncusuyum. Yaşım 31. Solo oynuyorum. Raid/Rush takıntım yok.
Zamanında KO ' da yılarca Linen Set moda olduğunda bile 9 çitinlerle oyun oynadım.Tamamiyle bir hobi diyelim.
Ölürdüm öldürürdüm zevk alırdım.Int vuramazmış, mp vururmuş filan bunlar oyunların sorunu benim değil. Ben zevk alıyordum , Int/Ampul mage oynadım yine oynayacağım.
Bu durumda bir çok oyuncu olduğuna eminim.

Mageler çok vuruyormuş ?
Hayatı boyunda KINAYT'tan başka mmorpg oynamamış biri için normal bir açıklama. Cabal, 4story,wow, hatta Diablo 3, diablo 2 resurrected... onlarca sayarım.
Her oyunun başında saf magic damage atan classlar, resist eksikliğinden dolayı her zaman üstündür. Herkes bunu biliyor. ben sadece dile getiriyorum.
Keza KINAYT 'ta bile linen magenin krallığı Berserk wariorlar piyasaya çıkana kadar değil mi?
O zaman mage vuruyor, mage biçiyor , mage imba diyenler berserk piyasaya cıkınca KINAYT'A berserk online , wariorlar imba , wariorlar TEQ atıyor demeye başlamadı mı ?

O yüzden bu tarz konular gerçekten bana boş geliyor.
Ben gördüğüm sorunları sıralamak isterim.

1-OKÇULAR YOK DENECEK KADAR AZ VURUYOR. ''MAGE OLMAMA'' rağmen hissetmiyorum.
2-SLOTLAR -ŞU ANDA İTEMSİZ OLDUĞUMUZ İÇİN OLABİLİR- FAZLA VE ANASININ GÖZÜNDEN VURUYOR.
3-HANGİ CANAVAR AGRESİF HANGİSİ PASİF BİLİNMİYOR. MESELA SOOTHSAYER YÜRÜRKEN VURABİLİYOR.BELİRTİLMESİ LAZIM.
4-ÇOK basit BUGLANABİLEN FLAMEROCK VE POİSON ROCK SLOTU.
5--ŞU ANDA İTEMSİZ OLDUĞUMUZ İÇİN OLABİLİR- WARİORLARIN FAZLA MANA TÜKETEN SKİLLERİ.
6-KOSTÜMLERİN BONUSSUZ OLMASI ALINMASINI MANTIKSIZ YAPIYOR.VEYA SÜRE SINIRI 1 AY OLAN BONUSSUZ İTEME BENCE KİMSE PARA VERMEZ.YADA BİR KESİM VERMEZ.
7-Dorion 1- Lag sorunu/pazarı ve npclerin açılmasını imkansız hale getiriyor.
8-Karakter değiştirme mümkün olmaya bilir lakin, makul veya ucuz bir fiyata Karakteri item haline getirip takas etme sistemi gelmeli.(ring)

Şu anda aklıma gelen bunlar.

No-life oynamaya gerek yok. Yoksa bu açılan konu sahibi insanlar gibi bunalırsınız.

dediklerim kimilerine boş gelebilir. Ama belirttiğim gibi Kendi fikrimdir. Ben dahil kimseyi bağlamaz.
Fikirler değişir.

oyunun gidişatından memnunum.Herşey düzelir.
Kimse size 10 günde 65 olun demedi. sonra biz şimdi ne yapcaz oyunu bırakırız event getirin .....filan.. yemiyor insanlar.

iyi forumlar.. saygılarla

Omega

Üye
Bencede şu an konuşmak için erken, sürekli pach geliyor yenilikler geliyor.

Mageler 8 li party geziyor sende 8 li warior party çık karşisina Bakal im noluyor. Adamlar toplu gezdiği için can yakıyolar 7 tanesi ayni anda vuruyor, 8 tane warrior yada asas sana vursa ne olur o mantıkla düşünmek lazım.

Şarapçıoğlu

Üye
1- Katılmıyorum. Okçuların verdiği hasar ellerindeki yaya göre değişiyor. Çok iyi hasar vereni de gördüm ve int mageyim.
2-Doğru.
3-Doğru.
4-Bilgim yok.
5-Bilgim yok.
6-Bence 30 def + 50HP Bonus gibi mini özellikler eklenebilir çok fark yaratmayacak şekilde.
7-Doğru. Işınlanma sonrası dorion1'e veya protean kingdom 1'e atması bence bu sorunu tetikleyen noktalardan biri.
8-Bilgim yok.

Ben de kendi görüşümü belirttim genel olarak aynı olsa da.

wultrox

Üye
1- Katılmıyorum. Okçuların verdiği hasar ellerindeki yaya göre değişiyor. Çok iyi hasar vereni de gördüm ve int mageyim.
2-Doğru.
3-Doğru.
4-Bilgim yok.
5-Bilgim yok.
6-Bence 30 def + 50HP Bonus gibi mini özellikler eklenebilir çok fark yaratmayacak şekilde.
7-Doğru. Işınlanma sonrası dorion1'e veya protean kingdom 1'e atması bence bu sorunu tetikleyen noktalardan biri.
8-Bilgim yok.

Ben de kendi görüşümü belirttim genel olarak aynı olsa da.
Okçu oynamıyorum. Genel duyum sadece.

wultrox

Üye
Bencede şu an konuşmak için erken, sürekli pach geliyor yenilikler geliyor.

Mageler 8 li party geziyor sende 8 li warior party çık karşisina Bakal im noluyor. Adamlar toplu gezdiği için can yakıyolar 7 tanesi ayni anda vuruyor, 8 tane warrior yada asas sana vursa ne olur o mantıkla düşünmek lazım.
Evet erken daha beklemek gerekiyor.
Katılıyorum.

Toxic

Üye
Ben senin tarzına bayıldım :D <3 Ama bir şey sorucam başkan pk da bir okçu sana 3lü 5li denedi mi uzaktan tek ok attı da öyle mi damagesine karar verdin ? ben okçu bir pt nin çok güzel oynadığını görmüştüm hatta tadına da bakmıştım :D Önce kitlemişlerdi sonra tek atmışlardı yaklaşmamışlardı bile z den tarayıp geçmişlerdi. Bilmiyorum belki onların itemleri çok iyidir buda olabilir ama o günden sonra okçulara hasarı az demeye korkuyorum :D

wultrox

Üye
Ben senin tarzına bayıldım :D <3 Ama bir şey sorucam başkan pk da bir okçu sana 3lü 5li denedi mi uzaktan tek ok attı da öyle mi damagesine karar verdin ? ben okçu bir pt nin çok güzel oynadığını görmüştüm hatta tadına da bakmıştım :D Önce kitlemişlerdi sonra tek atmışlardı yaklaşmamışlardı bile z den tarayıp geçmişlerdi. Bilmiyorum belki onların itemleri çok iyidir buda olabilir ama o günden sonra okçulara hasarı az demeye korkuyorum :D
bana az vuranı denk gelmiş. okçu maddesi geçersizdir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt