Kendini yayıncı sanan bir kaç kişi toplanmış ama ne olmuş ?

eNdo

Üye
Kendini yayıncı sanan bir zat çıkmış ordan diyor ki;
Sadece şunu söyleyeceğim açın şikayet var.com u klasgamein şikayetlerine bakın.

Yahu acaba sen bunu söylerken taraftarı olduğun nttgamein şikayetlerine baktın mı :) ?

O kendini yayıncı sanan 4 kişi istediği kadar bir şeyleri diretsinler ve taraftar olsunlar malum oyunun bunca sene oyuncuları sömürmesinden hiçbir zaman bahsetmesinler.

Ama şimdi gelip burda atıp tutsunlar, şikayet var sonuçları aşağıdaki gibidir. ;

Siyah34

Üye
Yarıştırmak gerek yok. Elestiridir iyidi ve kötüsü ile alması gerek rise online nin.

X A

Üye
Yaa o çocuğun söylediğini ne takıyorsunuz. Sümüğünüzü bile atmazsınız o çocuğu gerçekte görseniz. Umarım onlar yarın bir gün buraya başladıklarında Rise Online yetkilileri sponsor yapmazlar.

Nart

Üye
Nttyi gömmek için klassgameyi savunacak değilim. Şikayet.vardaki yorumlar pek hayra alamet değil. Umarım aynı yönetimi Rise Online'yi yönetenler sergilemez.

Kişilere dönüş bile yapmamışlar. Müşteri memnuniyeti çok önemlidir. Burada bizi ntt v.s diğerleri ilgilendirmiyor. Klasgame Rise Online'nin sponsoru ve bu tutumunu değiştirmeli.

bigHead

Üye
Nttyi gömmek için klassgameyi savunacak değilim. Şikayet.vardaki yorumlar pek hayra alamet değil. Umarım aynı yönetimi Rise Online'yi yönetenler sergilemez.

Kişilere dönüş bile yapmamışlar. Müşteri memnuniyeti çok önemlidir. Burada bizi ntt v.s diğerleri ilgilendirmiyor. Klasgame Rise Online'nin sponsoru ve bu tutumunu değiştirmeli.
sikayetvar da cevap yazabilmek için şirketler para ödemek zorunda bu yüzden geri dönüş sağlamamış olabilirler. ben klasgame üzerinden e-pin alıyorum ve sıkıntı yaşamadım ama bu yaşamayacağım anlamına gelmez. kötüden ziyade iyi yorumlarada bakmak lazım.

BaybarsMirza

Üye
Kendini yayıncı sanan bir zat çıkmış ordan diyor ki;
Sadece şunu söyleyeceğim açın şikayet var.com u klasgamein şikayetlerine bakın.

Yahu acaba sen bunu söylerken taraftarı olduğun nttgamein şikayetlerine baktın mı :) ?

O kendini yayıncı sanan 4 kişi istediği kadar bir şeyleri diretsinler ve taraftar olsunlar malum oyunun bunca sene oyuncuları sömürmesinden hiçbir zaman bahsetmesinler.

Ama şimdi gelip burda atıp tutsunlar, şikayet var sonuçları aşağıdaki gibidir. ;

çamur at izi kalsın politikası işte

Nart

Üye
sikayetvar da cevap yazabilmek için şirketler para ödemek zorunda bu yüzden geri dönüş sağlamamış olabilirler. ben klasgame üzerinden e-pin alıyorum ve sıkıntı yaşamadım ama bu yaşamayacağım anlamına gelmez. kötüden ziyade iyi yorumlarada bakmak lazım.
Şikayet.var turkiyenin en büyük musteri memnuniyet sitesi. Oraya odenecek para zaten musteriye verilen degeri gosterir. Her marka hakkinda kötü yorum var tabi ki sadece kötü yorumlara bakılmaz ama orada kisileri muhatap almak bile musteriye verilen degerdir. Sikayet.var daki puanini ve kotu yorumlari önemsemeyen sirket bana gore musterisini de onemsemiyordur. Klassgame umarim sadece sponsorluk yapar ve tek epin saticisi olmaz. Bu haliyle bizlere mağduriyet yasatmasi yüksek ihtimal.

Vasly

Üye
Bırakın kudursunlar RİSE ONLİNE ese ese geliyor. YouTube de izlediğim bir video da oynamam demişler, bu yazıyı okuduğuna eminim eğer oynarsanız yüzünüze tüküreyim tamam mı :)

Muti

Üye
Onu diyen çocuk çok arkası boş fikirler ortaya attı zaten, chips o çocuğa sen ntt'den destek alıyorsun dedi o da inkar etmedi yani, bi taraftan destek alıyorsan ne kadar tarafsız olabilirsin, herkes ekmeğinde, bi chips var paraya ihtiyacı olmayan, parada gözü olmayan, çünkü hali vakti yerinde

Muti

Üye
millet diyor ki: "ntt'den önce daha kötüydü k2 bizi bitirdi, ntt kötünün iyisi" kardeşim şu an ülkenin hali de bu kötünün iyisi mantığından bu kadar kötü, iyisini yenisini aramak yerine kötünün iyisi diye bize dayatılan tek seçeneği seçiyoruz

mitchell

Üye
Geçen sene klasgame.com üzerinden bir adet bronze premium satın aldım, kod kullanılmış hatası veriyordu desteğe bağlandım durumu söyledim, öğrenci olduğumu belirttim en hızlı şekilde yardımcı olabilir misiniz diye sordum yarım saat sonra yeni bir kod verdiler. Alış veriş yaparken bir ara yanlış kod çektim legend online ile alakalı, destek ekibinin yanlış yönlendirmesi sonucu adamlar özür olarak aynı değerde aradığım kodu hediye ettiler. bence çok fazla kurcalamayın, herkesin geçmişinde bir takım olaylar olabilir ama bu """"vizyonun ve karakterin değişmeyeceği anlamına gelmez"""".

X A

Üye
Bırakın kudursunlar RİSE ONLİNE ese ese geliyor. YouTube de izlediğim bir video da oynamam demişler, bu yazıyı okuduğuna eminim eğer oynarsanız yüzünüze tüküreyim tamam mı :)

Al bendende o kadar. Kibar yazmışsın haliyle forumda olduğumuz için ama bu yazıyı okuyolarsa bende yüzlerine tükürmekle kalmam :)

Pitou

Üye
Bide Yahel midir nedir o keko gerçeği varken sahtesini niye oynıyayım diyor.Dota verken LoL çıktı aynı mekanikler aynı harita tutan kim oldu ? Oyuncuyu daha tatmin eden daha çok çalısan kim oldu LoL - iyi olan kazandı bu kadar basit.
FPS oyunlarını örnek verelim CSGO varken Pubg , fortnite çıkıyor bu bunun çakması felan diyolarmı boş yapmasın.Uskoda yapıyorlar 20 bin tl lik charları full pus oynuyolar onada bynogame bakıyor. Rise online sadece zenginler değil durumu iyi olmayanlarda oynasın herkes oynasın diye uğrasıyor adamlar.

X A

Üye
Bide Yahel midir nedir o keko gerçeği varken sahtesini niye oynıyayım diyor.Dota verken LoL çıktı aynı mekanikler aynı harita tutan kim oldu ? Oyuncuyu daha tatmin eden daha çok çalısan kim oldu LoL - iyi olan kazandı bu kadar basit.
FPS oyunlarını örnek verelim CSGO varken Pubg , fortnite çıkıyor bu bunun çakması felan diyolarmı boş yapmasın.Uskoda yapıyorlar 20 bin tl lik charları full pus oynuyolar onada bynogame bakıyor. Rise online sadece zenginler değil durumu iyi olmayanlarda oynasın herkes oynasın diye uğrasıyor adamlar.

Onlar zaten bu oyunda barınamazlar. 150-200 K TL lik charla millete tek atmaya benzemez burası. Burada yatalak olurlar çünkü eşit itemde playerlıkları sıfır.

Vuaxx

Üye
Adamın cebinden para çıkmıyor ki her ay cashlerini sponsorları alıyor üstelik başka bir gelir kaynağı ve hayatta vasfı olmayan bir yerlere sadece bir oyun yüzünden gelmiş gevşek bir şekilde ağzını yayarak konuşan bir yayıncı, suç onda değil ama onu izleyende ) 2 kelimeyi bir araya getiremem diye önüne yazı koymuş oradan okuyor farkettiyseniz
Ayrıca illegallikten bahsederken önce sponsoru olduğu firmaya baksın zamanında ne koxplar satıyordu.Klassgame sponsor yani para kaynaklı reklam kaynaklı demek bu oyun içine etki edecek bir program vs satacağı anlamına gelmiyor bunların hepsi önyargı fenerbahçeli arkadaşı tanımam ama bjk koyunca dün akşam akıllanmıştır

utkucanc

U
Delosta çeteleşip 3,4 bilgisayar ile öküz gibi farm yapıp bir başkasına 1 tane mob kestirtmediler biri çıkıp laf söylemedi.
Tüm cz de neredeyse tüm slotları belirli clanlar gasp ettiğinde, farklı ırkla anlaşma yapıp yabancıyı kestirdiler; biri çıkıp laf söylemdi.
Puslu oynamak için ev kirası miktarında para ödemek gerektiğinde birisi çıkıp laf söylemedi.
Biri eski ntt gm i, diğeri aynı şirketin şakşakçısı.
geçin efendim bu işleri, geçin.
Bize milletin şakşakçısı lazım değil, hata ve yanlış neredeyse dürüstçe söyleyecek ADAM lazım bize.

PLuTOOOOO

Üye
Aylık bin tl pus parası vermeden milletin aylık bin tl pus parası vermeye razı olmasını sağlayarak geçinme peşinde karakterle ilgili tek bildikleri oyundaki karakterleri olan acınası bencil kişilerdir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt