Bence sadece premium gerekli skill resetlemek benim işime çok yarıyor solo farm yapıyorsanda sc gerekli benceÖncelikle herkese merhaba.
Mağazadan alınması gerekli olan eşyalar sizce nelerdir?
Şahsen bana premium çok faydalı gelmiyor, bu yüzden siz değerli arkadaşlarıma göre alternatif olarak mağazadan neler alınması gereklidir acaba?
Bence de bu şekilde yeterli diye düşünüyorumBence sadece premium gerekli skill resetlemek benim işime çok yarıyor solo farm yapıyorsanda sc gerekli bence
Kozmetik satmak neredeyse tüm oyunlarda iyi bir gelir kapısı bence gerekirse oyundaki armor setleri çirkinleştirilerek insanları skin almaya teşvik edebilirler illa oyunu premiumsuz oynanamıyacak seviyeye getirmeye gerek yok zaten petler mountlar falan aylık ödemeliİşte sorun burda. Yönetim nereden para kazanacak ben çözemedim. Levelini kasan adama premium gerekmiyor neredeyse. Umarım premiumları pk ve farm olarak ayırırlar farklı premium paketleri eklerler.
Pk yapan adama pet gerekmiyor partiyle kasan adama da gerekmiyor. 8 kişiden elbet birinde oluyor. Pk ya kalan adama binek de gerek olduğunu zannetmiyorum. Biraz düşününce cidden yönetimin para kazanacak pek bir kapısının olmadığı anlaşılıyor. Bu p2w ye dönsünler diye değil de, oyunun gelişimi için ödeme diye düşünmek gerekiyor. Devamlılık isteniyorsa sonuçta bu bir şirket ve para kazanmak zorunda...Kozmetik satmak neredeyse tüm oyunlarda iyi bir gelir kapısı bence gerekirse oyundaki armor setleri çirkinleştirilerek insanları skin almaya teşvik edebilirler illa oyunu premiumsuz oynanamıyacak seviyeye getirmeye gerek yok zaten petler mountlar falan aylık ödemeli
Merak etmeyin arkadaşlar. Başarılı oldunuz. Oyun mağazası da uzak olmayan bir gelecekte daha çok şenlenecektir. Sonrasında firmayı rahat rahat zengin edersinizİşte sorun burda. Yönetim nereden para kazanacak ben çözemedim. Levelini kasan adama premium gerekmiyor neredeyse. Umarım premiumları pk ve farm olarak ayırırlar farklı premium paketleri eklerler.
Piyasqdaki mmorpglere nekadar hakimsin bilmiyorum ama oyunun mağazası çoğu oyun için kabul edilebilebilirin üzerinde p2w ögesi içeriyor kazanan oyunlar sadece kozmetik satarakta çok paralar kazanabiliyorlarPk yapan adama pet gerekmiyor partiyle kasan adama da gerekmiyor. 8 kişiden elbet birinde oluyor. Pk ya kalan adama binek de gerek olduğunu zannetmiyorum. Biraz düşününce cidden yönetimin para kazanacak pek bir kapısının olmadığı anlaşılıyor. Bu p2w ye dönsünler diye değil de, oyunun gelişimi için ödeme diye düşünmek gerekiyor. Devamlılık isteniyorsa sonuçta bu bir şirket ve para kazanmak zorunda...
20 gündür oynuorum bir tane ya da 2 tane kostum almıs adam gordum. Gerçekten iyi kazanıyorlarPiyasqdaki mmorpglere nekadar hakimsin bilmiyorum ama oyunun mağazası çoğu oyun için kabul edilebilebilirin üzerinde p2w ögesi içeriyor kazanan oyunlar sadece kozmetik satarakta çok paralar kazanabiliyorlar
Sen git mageleri eleştirsene. Ya da çekilişlere falan katıl bedava premium için. Sana dokunur 90 tlMerak etmeyin arkadaşlar. Başarılı oldunuz. Oyun mağazası da uzak olmayan bir gelecekte daha çok şenlenecektir. Sonrasında firmayı rahat rahat zengin edersiniz![]()
Ben alıyorlar veya almıyorlar demiyorum kostüm satarak para kazanabilir oyun yönetimleri üstüne ben açıkçası hiç bir oyunda 300 lirayla başladım 500 lirayla başladım diye konuşan bir kitle duymadım fakat burada herkes belli bir kaynak ayırarak başlıyor oyuna artı auction house aktif olduktan sonra oyun premiumsuz oynanamaz hale gelecek buna emin olabilrsin20 gündür oynuorum bir tane ya da 2 tane kostum almıs adam gordum. Gerçekten iyi kazanıyorlar![]()
AH olayını tam bilmiyorum. Yani premiumlular kullanabilecek deniyor ama presiz olanlar açıp bakabilecek mi ? Bakacak da sadece işlem mi yapamayacak onu bilmiyorum.Ben alıyorlar veya almıyorlar demiyorum kostüm satarak para kazanabilir oyun yönetimleri üstüne ben açıkçası hiç bir oyunda 300 lirayla başladım 500 lirayla başladım diye konuşan bir kitle duymadım fakat burada herkes belli bir kaynak ayırarak başlıyor oyuna artı auction house aktif olduktan sonra oyun premiumsuz oynanamaz hale gelecek buna emin olabilrsin
Merak etmeyin arkadaşlar. Başarılı oldunuz. Oyun mağazası da uzak olmayan bir gelecekte daha çok şenlenecektir. Sonrasında firmayı rahat rahat zengin edersiniz![]()
Kardeşim ayrı firma ayrı olmasına da ROW babasının hayrına satmıyor ya Roco Finance tokenlarını NFT'lerini. Zaten bu oyunun %90'ı Knight'tan geliyor. Senin bildiğini o insanlar da biliyor. Oyunun devamlılığı için gerekli gelire zaten sahipler. Şuan oyun devam etsin istiyorlarsa genişleme paketlerini birer birer aktif etmeleri yeterli.Merak etmeyin ben Knight'tan geliyorum . Hatta hala oynuyorum hatrı sayılır da bir karakterim var. P2W nedir çok iyi bilirim. Paramı Kore yiyeceğine Türkiye yesin. Benim orada aylık premiuma verdiğim para ile burada 5 ay premium alırım. Ben sadece oyunun devamlılığını düşünüyorum.
Bu arada Roco Finance ile ROW ayrı iki firma.