keşke smooth grafik yapılsaydı

BOSUNASAYMA15HARF

Üye
Oyun okadar çok kasıyor ki resolution scale en dibede çekseniz karakterlerin üzerindeki zırh detayları harita üzerindeki detaylar bozulmuyo sadece gözümü bozuyor effect + texture birşey gelmezse gerçekten oynanmaz pk atarken kasmasın diye adamların bol olduğu yere gitmiyorm :D keşke smooth grafik yapsaydınız lol wow valorant tarzında bu kadar zırhta detaydan cok pürüzsüz olsa daha iyidi en azından coğu kişi oynayabilirdi

Heywood

Üye
Oyun okadar çok kasıyor ki resolution scale en dibede çekseniz karakterlerin üzerindeki zırh detayları harita üzerindeki detaylar bozulmuyo sadece gözümü bozuyor effect + texture birşey gelmezse gerçekten oynanmaz pk atarken kasmasın diye adamların bol olduğu yere gitmiyorm :D keşke smooth grafik yapsaydınız lol wow valorant tarzında bu kadar zırhta detaydan cok pürüzsüz olsa daha iyidi en azından coğu kişi oynayabilirdi
+1
Ayarları en düşüğe çektiğimizde de detayların kalitesi azalması gerekirken her şeye blur geliyor. Ekran buğulanmış gibi oynamak da inanın pek keyifli değil. Umarım bununla alakalı değişiklikler de olur.

BOSUNASAYMA15HARF

Üye
+1
Ayarları en düşüğe çektiğimizde de detayların kalitesi azalması gerekirken her şeye blur geliyor. Ekran buğulanmış gibi oynamak da inanın pek keyifli değil. Umarım bununla alakalı değişiklikler de olur.
Çok fazla detay ayrıntı olduğu için işlemcilerin birçoğu renderlarken zorlanıyor buyüzden hatta bianda karşımıza rakipler çıktığında kasıyor çok fazla detay var oyunda

Mystic

Yönetici
Game Developer
Merhaba,

Ayarları düşürdüğünüzde oluşan bulanık görüntüyü gidermek için, anti-aliasing seviyesini 0'a düşürmeyi deneyiniz.

BOSUNASAYMA15HARF

Üye
Merhaba,

Ayarları düşürdüğünüzde oluşan bulanık görüntüyü gidermek için, anti-aliasing seviyesini 0'a düşürmeyi deneyiniz.
bahsetmek istediğim sorun bu değil,benim anlatmak istediğim sanırım zırhların ve haritaların detaylarını kısmak için resolution scale yeterli sandınız fakat öyle değil ben ne kadar grafikleri kıssamda harita detayları ;zemin ,duvar ,dağ ,karakter üzerindeki zırhları ,silahlar ,kuleler ve daha sayamadığım bir sürü şeyin ayrıntılı kalıyor buda işlemciye vuruyor bianda karşınıza 10 15 kişi çıkınca haliylede donuyor işlemci renderı yetmiyor . Bu yüzden Riot Games Unreal Engine 4'de Valorant oyununu yaparken smooth grafik kullandı çünkü biliyor oyuncularının çoğunun oynayamacağını ki smooth kullanmasına rağmen fps drop ve optimizasyon sorunu yaşıyor oyüzden her hafta bununla ilgili performans yaması getiriyor. Sadede gelicek olursak yaptığını oyunun grafikleri eyw cok güzel saolunda bizim bilgisayarlar işlemci ekran kartı vs o detayları renderlayabilecek kapasitede değil varsa 1050ti li i5 6. nesilli pcde deneyin oyununuzu bi kalabalık olduğunda cıkın death walleye anlarsınız demek istediğimi bu yazdığım ortalama bir bilgisayar

swatchswiss5

Üye
yüksek donanımlı pc ye sahip oyuncu istiyorsanız o sizin bileceğinz iş tabi ama işiniz biraz zor :)
iyi calısmalar dilerim
Merhaba,

JackDaniels74

Üye
Gra jest tak duża, że jeśli przeciągniesz skalę rozdzielczości do dołu, szczegóły zbroi na postaciach nie pogarszają się na mapie, tylko psuje mi efekt oka + tekstura nie jest naprawdę grywalna, jeśli nic nie nadchodzi, nie idę tam, gdzie jest mnóstwo mężczyzn, aby nie było grane, :RE życzę ci gładkiej grafiki lol wow waleczny styl o wiele więcej szczegółów w zbroi Jeśli było gładko, to było lepiej, przynajmniej większość ludzi potrafiła grać
Jak kolega napisał powyżej, nawet grafika tej gry jest nieadekwatna, wszystko jest na maksa, a to koszmar, a postać zachowuje się jak chińska kreskówka. Mam nadzieję, że będzie lepiej

BelaOkuyan

Üye
beni yanlış anlamayın, bu eleştri iyi bir eleştiri: zırh hazırlama videosu yaparken; nesneyi kıvırıp kıvırp kumaş görünümü verip zırha ekleyip birde onun yanına 3 cm lik görünen ama arka planda zırhın içine düşen detayları yaparken aklıma gelen ilk şey kalabalık ekranda kasacağı oldu biz onu görmüyoruz ama bizim pc ler görünmeyen alanları bile görüyor. bunu benim gibi sadece 3d kazak modellemesi yapan adam düşünürken neden grafik tasarımcılarınız düşünmedi? bende size çok güzel triko modellemesi yapabilirim, o ekranda modellerin dibine girip her bir detayı yapıp güzel görmek harika birşey ama 1000 saat kasarak, adamın arkasından rr skill yaparak koşarken kimse yaka detayına bakmayacak, görmeyecek. şuan orayı burayı kısarak optimizasyon getiremezsiniz, yapabileceğiniz tek şey o modellemecilerinizi bir kenara oturup eski projeleri açtıp detayları sildirip tekrar yerine koymanız gerekecek. haritanızda sıkıntı yok, tüm sıkıntı itemlarda.

oyun içinde tebrik ediyorum gayet güzel oldu.

Assassin

Üye
beni yanlış anlamayın, bu eleştri iyi bir eleştiri: zırh hazırlama videosu yaparken; nesneyi kıvırıp kıvırp kumaş görünümü verip zırha ekleyip birde onun yanına 3 cm lik görünen ama arka planda zırhın içine düşen detayları yaparken aklıma gelen ilk şey kalabalık ekranda kasacağı oldu biz onu görmüyoruz ama bizim pc ler görünmeyen alanları bile görüyor. bunu benim gibi sadece 3d kazak modellemesi yapan adam düşünürken neden grafik tasarımcılarınız düşünmedi? bende size çok güzel triko modellemesi yapabilirim, o ekranda modellerin dibine girip her bir detayı yapıp güzel görmek harika birşey ama 1000 saat kasarak, adamın arkasından rr skill yaparak koşarken kimse yaka detayına bakmayacak, görmeyecek. şuan orayı burayı kısarak optimizasyon getiremezsiniz, yapabileceğiniz tek şey o modellemecilerinizi bir kenara oturup eski projeleri açtıp detayları sildirip tekrar yerine koymanız gerekecek. haritanızda sıkıntı yok, tüm sıkıntı itemlarda.

Kesinlikle katılıyorum oyun yapımcıları grafik konusunda ne istediğimizi anlayamadı. Grafikler iyi olunca daha çok sevileceğini düşündü halbuki alakası yok siz bize dengeli bugsuz hilesiz oynanışı düzgün bir oyun çıkartın grafik olmasada olur.

swatchswiss5

Üye

+1

HERO

Üye
Knk yanliş anlama ama ozmn git yeni bilgisayar al. 1995 yilindan kulaniraan kazar tabiki. Herşeyi de oyuna suç atmayin, 2021 girioz bakin grafiklere başka oyunlatin.
Ha param yok alamiyorum, yapcak birşey yok ama sigaraya 200TL ayda vericene kredi cek bilgisayar al

Kesinlikle katılıyorum oyun yapımcıları grafik konusunda ne istediğimizi anlayamadı. Grafikler iyi olunca daha çok sevileceğini düşündü halbuki alakası yok siz bize dengeli bugsuz hilesiz oynanışı düzgün bir oyun çıkartın grafik olmasada olur.
Knk 2021 yilina girioruz grafiksiz oyun mu olur? Bug hile v.s. tabikide olmucak ama en azindan grafiki de güzel olmasi şart

BOSUNASAYMA15HARF

Üye
Knk yanliş anlama ama ozmn git yeni bilgisayar al. 1995 yilindan kulaniraan kazar tabiki. Herşeyi de oyuna suç atmayin, 2021 girioz bakin grafiklere başka oyunlatin.
Ha param yok alamiyorum, yapcak birşey yok ama sigaraya 200TL ayda vericene kredi cek bilgisayar al
öncelikle sigara içmiyorum. Bilgisayarım ortalama bir bilgisayar işlemci: intel i5 6600k ekran kartı:1060 6gb aorus rev2.0 1060ların arasında en iyilerindendir, bakabilirisn netten
fakat bianda karşıma biriler çıktığında deliler gibi kasıyor bildiğin bilgisayarıma işkence ediyorm, işlemcimin ömrünü bitiriyorm ve gene yanlış anlamayın ama iyi bir bilgisayarım olsa i9 9. nesilli 2060 superli vs asla bu oyuna giripte işkence çektirmezdim bilgisayarıma ,şuan burayı oynamakla video renderlamak aynı hesap

BelaOkuyan

Üye

Knk 2021 yilina girioruz grafiksiz oyun mu olur? Bug hile v.s. tabikide olmucak ama en azindan grafiki de güzel olmasi şart
aslında tabiki iyi grafik istiyoruz ama iyi grafik demek bir pantolonu 10 parçadan yapma değilde kaliteli dokudan yapma anlamınada gelebilir. single oyunlarda istediğin gibi aban tabi ama geometrik detayı arttırırsan çok fazla player bir araya gelirse 10 fps lere şükredersin. haritalar güzel, işçilik çok iyi. moblarda bile baya işçilik var, moblarda sorun olmuyor çünkü aynı anda görebileceğin toplasan 20 mobu geçmez.

BelaOkuyan

Üye
bazı kişiler grafik kalitesinden bahsederken aklına knight online geliyor. burda doku değil geometrik detayın düşürlmesinden bahsediliyor. doku kalitesi düşmesine kesinlikle karşıyım, öyle olursa görüntü knight online dan bile yapmacık görünür

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt