Keyif için rise online oynanir mi?

Samedbal

Üye
Arkadaşlar ben hafta sonlari 2-3 saat oyuna girebiliyorum, rise online char acip tek basıma karakteri nasil geliştirebilirim? Tek başına hangi karakteri oynarim, genelde priest ve mage oynuyorum, forumu biraz inceledim ama tam çözemedim, varmi kisadan ozetleyecek veya daha oncesinde konu paylaşımı yapabilcek

N3v3N

Üye
Solo olarak görevleri yapamazsin. Solo olarak zindan yapabilirsin. Rowa alıp exp kasabilirsin. Solo olarak kendini mesleklere adayabilirsin. Pazar yapabilirsin.

Vision

Senior Moderatör
Merhaba,

Tüm oyunlar keyif için oynanmalı, herkesin eğlence anlayışı farklı olduğu için keyifle oynayabilirsiniz gibi bir şey söylemek yanlış olur. Tek başınıza okçu veya ataker priest oynamanızı tavsiye edebilirim, zindanlarınızı rahat yaparsınız. Mage oynadığınızı da söylemişsiniz ama ekip olmadan biraz zorlanabilirsiniz. Oyuna 1-2 hafta şans verip deneyimlemenizi tavsiye ederim.

Samedbal

Üye
Merhaba,

Tüm oyunlar keyif için oynanmalı, herkesin eğlence anlayışı farklı olduğu için keyifle oynayabilirsiniz gibi bir şey söylemek yanlış olur. Tek başınıza okçu veya ataker priest oynamanızı tavsiye edebilirim, zindanlarınızı rahat yaparsınız. Mage oynadığınızı da söylemişsiniz ama ekip olmadan biraz zorlanabilirsiniz. Oyuna 1-2 hafta şans verip deneyimlemenizi tavsiye ederim.
Tamamdir hocam eyvallah

PattleBriest | Veinia

Üye
Bende günde 3-4 saat girebilen tayfadanım malum iş güç belli bir yaşın üstünde insanlarız :D İllaki oyunda bazı insanlarla tanışıyorsun bende solo oynadım belli bir seviyeden sonra bir ekibe dahil oldum zaten oyunun %70i günde 3-4 saat girebiliyorlar oyuna o yüzden çok zor olmaz :)

Witch_King

Üye
Mage açma sakın. Bu oyun mageyi bertaraf etmiş durumda şuan. İleriki zamanda ne olur bilemem. Ben tek başıma takılırım diyorsan asas olacaksın. Daha doğrusu ne yaparsan yap asas aç kardeş :) Priest moblara solo iyi ama pk kısmında o da zayıf kalıyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt