ki̇tli̇ olan i̇temlere çözüm öneri̇si̇ !

uG0TServed

Üye
Malum bir çok kişi karakterine 7 ve 8 bazı eşyaları takmaya korkuyor bir gün gelirde eşya mı yükseltmek için üzerine coin ekleyip bunuda satarım diyemediği için. Örneğin benim bir karakterimde +8 Swift Shooter vardı o zaman bu eşyayı 4 gb ye almıştım Vixen 7 12 gb idi aralarında pek fark göremediğim için fazladan 8 gb verme taraftarı olmadım. Sonra geliştim ve bowu yükseltmek istediğimde 8 SS'yi satamadım elimde kaldı bununla birlikte nft yapıp satsam yine zara edeceğim. Şimdi priest karakteri oynuyorum 7 Arch sword var ama ileride 7 Earthshaker yapabileceğimi düşündüğüm için 7 arch swordu takmak yerine 6 arch sword alıp onunla geziyorum. Durum bu ben cebimdeki meblaya göre kafa hesabı yapıp o standartlara gelene kadar hep ezik (düşük) eşya mı takmak zorundayım ? Yada bişey alırken onu yokmuş gibi silip çöpe mi atmalıyım ?

Öneri olarak zindandan kilit açan bir eşya eklenip bu iş çözülebilir. Yada markete cash karşılığı bağlı eşyayı çıkarmak için bişey konabilir. Hatta daha iyisi oyundan coin silmek için itemin epic nadir uniq kilidine göre kilit açan eşya npc eklenebilir.

Bide şöyle bir durum var daha iyi silahlar geldiğinde bu elinde 10 gb ye kitli olan insanların eşyaları zaten eriyecek o zaman açacaksanız eğer insanlar niye daha önce gelmedi biz yine bir şekilde zarar etmeyi becerdik bu sistemden diye sitem edeceklerdir.

Bir an önce bu konuda bir çalışma yapılması en mantıklısınında oyundan coin silineceği bir sistem getirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu sadece benim fikrim doğrudur yanlıştır rise online yönetimi ve oyuncular karar verir teşekkürler.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Jacques

Üye
Bu öneriler 6 aydır yapılıyor her seferinde de yönetim tarafından mantıklı bulunduğuna dair açıklamalar yapılıyor ama hiç bir şey yapılmıyor. Size bir önerim elinizde ki iteme nikah kıyıp bir ömür mutlu mesut yaşamanız boşanmak row tarafından yasaklanmıştır.

HERO

Üye
Item kilitli olmasi "aslinda" doğru, AMA her kac haftada yada aydan aya yeni item almaya şansın olursa.
Mesela
Oyunu başladin 5 ay Arch Sword +7 kulandin. 1 ay farmini yapdin hergün zindan, bi kac saat row farm v.s. bu zamandan sonrada yeterli miktar ya nakit, ya görevden (RIFT oyunda mesela end game de görevden silah aliyordun ve o silahi XP ile, görev ile, craft ile Upgrade yapiordun, her 1-2 haftada "yeni" ve güclü bir silaha sahip oliordun)
Zindan dropdan, günlük görevden filam (aslında okadar cok imkan varki, rise ekibi neyi bekliyor?)
bu itemi yenileyebileçek duruma gelmen lazim.
Ha tabi şuanki durumdada cok şanslı olursan bi Stormbringer düşürürsün ama gercekci olalim, imkansiz birşey.

Ekib belki dikkatli yaklaşiyordur bu duruma cünkü piyasayi ciddi bir şekilde etkileyebilir.
Ama dediniz gibi, şuanki item kilitli olmasi mantikli deyldir.

Sayin row yönetim size tavsiyem "özel" oyunlar icin pyskologlar var, onlar ile danışın, size "Loot box" ve "oyunculari nasil mutlu edilir" ders verebilir. (Bunu alayına söylemiyorum, gercekden bunu yapin!)

Son düzenleme:

nycriss

Üye
Bu kitli İtem olayı çözüme kavuşmadıkça sıkıntılar giderek büyüyecek. Kimse kitlenen itemi almak istemiyor haliyle kolay kolay satılmıyor. Satılmayan itemide kimse basmak istemiyor bu da +1 fiyatlarını etkiliyor, bu sefer bu itemleri düşürüp satmak isteyenler "farmer dediğimiz kitle" foruma yok pot paramız bile çıkmıyor, yok boşa uğraşıp duruyoruz, oyun çıkmaza girdi vs gibi bir sürü sorunla geliyor. Haklılar mi evet aslında ciddi manada haklılar. İtemlerin elimizde kalması mi dersin, insanların upgradeden çekinmesi mi dersin, bu itemlerin çıktığı slotları farmlayan kişilerin bu işten vazgeçip oyunu bırakması mi dersin bir sürü problem. Kısaca kimse satamadığı bir itemi almak istemiyor bu da devamında binlerce sorun getiriyor bu durumu acilen çözmesi gerekiyor yönetimin ve öyle cashle de falan değil bir SC daha koyulur oyuna kitli itemleri açma SC si alır açarız her şeyede bir zahmet cash vermeyelim.

Tolgun

Üye
Item kilitli olmasi "aslinda" doğru, AMA her kac haftada yada aydan aya yeni item almaya şansın olursa.
Mesela
Oyunu başladin 5 ay Arch Sword +7 kulandin. 1 ay farmini yapdin hergün zindan, bi kac saat row farm v.s. bu zamandan sonrada yeterli miktar ya nakit, ya görevden (RIFT oyunda mesela end game de görevden silah aliyordun ve o silahi XP ile, görev ile, craft ile Upgrade yapiordun, her 1-2 haftada "yeni" ve güclü bir silaha sahip oliordun)
Zindan dropdan, günlük görevden filam (aslında okadar cok imkan varki, rise ekibi neyi bekliyor?)
bu itemi yenileyebileçek duruma gelmen lazim.
Ha tabi şuanki durumdada cok şanslı olursan bi Stormbringer düşürürsün ama gercekci olalim, imkansiz birşey.

Ekib belki dikkatli yaklaşiyordur bu duruma cünkü piyasayi ciddi bir şekilde etkileyebilir.
Ama dediniz gibi, şuanki item kilitli olmasi mantikli deyldir.

Sayin row yönetim size tavsiyem "özel" oyunlar icin pyskologlar var, onlar ile danışın, size "Loot box" ve "oyunculari nasil mutlu edilir" ders verebilir. (Bunu alayına söylemiyorum, gercekden bunu yapin!)

item kilit diye bisey kalmadi zaten -> nft scroll ciktik dan sonra rug baglamak cöp oldu

Charly1993

Üye
+7 itemleri +8 e attım anville vedalastım ve oyunu bıraktım . GG

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt