uG0TServed
Üye

Malum bir çok kişi karakterine 7 ve 8 bazı eşyaları takmaya korkuyor bir gün gelirde eşya mı yükseltmek için üzerine coin ekleyip bunuda satarım diyemediği için. Örneğin benim bir karakterimde +8 Swift Shooter vardı o zaman bu eşyayı 4 gb ye almıştım Vixen 7 12 gb idi aralarında pek fark göremediğim için fazladan 8 gb verme taraftarı olmadım. Sonra geliştim ve bowu yükseltmek istediğimde 8 SS'yi satamadım elimde kaldı bununla birlikte nft yapıp satsam yine zara edeceğim. Şimdi priest karakteri oynuyorum 7 Arch sword var ama ileride 7 Earthshaker yapabileceğimi düşündüğüm için 7 arch swordu takmak yerine 6 arch sword alıp onunla geziyorum. Durum bu ben cebimdeki meblaya göre kafa hesabı yapıp o standartlara gelene kadar hep ezik (düşük) eşya mı takmak zorundayım ? Yada bişey alırken onu yokmuş gibi silip çöpe mi atmalıyım ?
Öneri olarak zindandan kilit açan bir eşya eklenip bu iş çözülebilir. Yada markete cash karşılığı bağlı eşyayı çıkarmak için bişey konabilir. Hatta daha iyisi oyundan coin silmek için itemin epic nadir uniq kilidine göre kilit açan eşya npc eklenebilir.
Bide şöyle bir durum var daha iyi silahlar geldiğinde bu elinde 10 gb ye kitli olan insanların eşyaları zaten eriyecek o zaman açacaksanız eğer insanlar niye daha önce gelmedi biz yine bir şekilde zarar etmeyi becerdik bu sistemden diye sitem edeceklerdir.
Bir an önce bu konuda bir çalışma yapılması en mantıklısınında oyundan coin silineceği bir sistem getirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu sadece benim fikrim doğrudur yanlıştır rise online yönetimi ve oyuncular karar verir teşekkürler.
Öneri olarak zindandan kilit açan bir eşya eklenip bu iş çözülebilir. Yada markete cash karşılığı bağlı eşyayı çıkarmak için bişey konabilir. Hatta daha iyisi oyundan coin silmek için itemin epic nadir uniq kilidine göre kilit açan eşya npc eklenebilir.
Bide şöyle bir durum var daha iyi silahlar geldiğinde bu elinde 10 gb ye kitli olan insanların eşyaları zaten eriyecek o zaman açacaksanız eğer insanlar niye daha önce gelmedi biz yine bir şekilde zarar etmeyi becerdik bu sistemden diye sitem edeceklerdir.
Bir an önce bu konuda bir çalışma yapılması en mantıklısınında oyundan coin silineceği bir sistem getirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu sadece benim fikrim doğrudur yanlıştır rise online yönetimi ve oyuncular karar verir teşekkürler.
Moderatör tarafında düzenlendi: