Kill Görevleri Saatleri Değişsin Mi ?

Kill görevleri saatleri dungeon saatleri gibi günün her saatine yayılmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .

rotute

Üye
Merhaba ,

Bir çok kill görevi akşam 19.00 itibari ile başlıyor ve bu sadece belirli saat diliminde bir yoğunluğa sebep verebiliyor akşam çalışan arkadaşlarımız mağdur olabilmektedir.. Naçizane görüşüm yine dungeon saatleri gibi bu görevlerin de öğlen 12 de sıfırlanmasıdır.

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Bu tarz önerilerinizi bilet üzerinden yapmanız daha iyi olacaktır.

rotute

Üye
Burada ki amaç insanların da fikirlerini öğrenmek. Yoksa bende ticket gönderimi sağlamayı biliyorum ancak bazı konularda hem başka oyuncuların fikirlerini almak hem de yöneticilerin bunları görmesini sağlamak bir adım aksi halde forumun bir anlamı kalmıyor.Gerekli kalmıyorsa kapatabilir siniz zaten forum da bir çok tartışma konusu tartışılmadan kapanıyor yakın bir süreçte forumu kullanmayı bırakmayı düşünüyorum bu sebeple.

fstab

Üye
her saaate yayarlarsa, dv nasıl kalabalık gözükecek ?

rotute

Üye
Kill görevlerini her saate ve her yere yaymalısınız.

mmtakiff06

Üye
Bu tarz önerilerinizi bilet üzerinden yapmanız daha iyi olacaktır.
Adam konu açıyor ticketa nasıl bağlıyorsunuz valla helal olsun. Yüzlerce insan çalışıyor 200kill + dungeonlar ne kadar zor oluyor biliyormusunuz? kendi adıma konuşuyumda yanlış anlaşılmasın.

ozancidik

Üye
Kill görevleri yüzünden 7-8 kişilik ekiple oyunu bıraktık. Biz asas oynamayı solo oynamayı seven tipleriz. Sabah işe gidiyoruz akşam 1-2 saat oyun oynayıp zevkimizi alalım diyoruz. Sonra ne mi oluyor? Her yer o kadar kalabalık her yer o kadar okçu parti ki adım atsan kafana 50 tane ok geliyor. Ben okçu oynamak zorunda değilim ki. Aarvadda kill görevi yokken o kadar güzeldi ki. Girip solo da olsa pk atıp zevkimizi alırdık. Şimdi herkes görev için okçu oluyor. Kimsenin yanına yaklaşamıyorsun. Neyse konu uzayıp gider. Zamanında bilet de gönderdik mevcut durumu düzeltin diye. Kimse oralı olmadı.

Solo oyunculara yönelik bir DV mapi açın dedik.(max 3 kişilik parti kurulabilecek şekilde)
Oyunun genel amacı sanırım akşam vakitleri DV nin kalabalık gözükmesi. Solo oyuncuya değer verdiklerini çok düşünmüyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt