Kill Luckylerine Sadece Asas Ve Okçular Katılıyor.

AthenSlayeR

Üye
Aarvad serverinde kill point luckylerine sadece asas ve okçu oynayan sınıflar katılabilmektedir. Konuyla ilgili fırsat eşitliği yaratmanızı rica ediyorum.

N3v3N

Üye
Tanıdığım birkaç kişi warriordan rogueya dönüyor. Kill coini en rahat onlar kasıyor. 7/24 ışık hızıyla slot darliyorlar.

AthenSlayeR

Üye
Bir kaç kişi değil zaten Aarvad serverinde okçu asas ve bp jobu dışında oynayan adam kalmadı diyebiliriz. Oyunda warrior ve mage oynayan bir avuç insanda günden güne azalmaya devam etmektedir

xcrow

Üye
Bir kaç kişi değil zaten Aarvad serverinde okçu asas ve bp jobu dışında oynayan adam kalmadı diyebiliriz. Oyunda warrior ve mage oynayan bir avuç insanda günden güne azalmaya devam etmektedir
Kalabalığın Çoğu okçu bu arada. Slotlarda da öyle. Okçular her yerde. Zaten okçu item fiyatları bu yüzden çok pahalı.

N3v3N

Üye
Kalabalığın Çoğu okçu bu arada. Slotlarda da öyle. Okçular her yerde. Zaten okçu item fiyatları bu yüzden çok pahalı.
Rogue; Okçu ve assasin.

Assasin oyunun tartışmasız en güçlü sınıfı.
Okçu farm ve PK da en az masrafla çok işler başaran sınıf.

Baktın PK yok, assas dönüp jet hızıyla slotlardaki farmerlari kesersin. Baktın aktif PK var, assas party yoksa Okçu dönersin. Z1 yapa yapa killeri toplarsın.

Rogue sınıfının bir dezavantaji da olmayınca herkes rogue oynamaya başlıyor.

Mage en azından kırılgan diyoruz ama rogue için böyle birşey de söz konusu değil. Oyunun gerçek savaşçıları assasinler olmuş durumda.

Rogue oynamak pişman etmez.

AthenSlayeR

Üye
Kill point kasılabilmesi için ptlerin infernodaki gibi 2 mage 2 priest 2 (Asas veya okçu) ve 2 warriordan oluşması zorunluluğu getirilirse ve bu kill pointler sadece bowlda kasılabilirse bu karakterler işlevsellik kazanabilir.

Oyundaki tüm karakterlerin etkinliğinin arttırılması ve fırsat eşitliğinin sağlanması gerektiğini düşünüyorum.

bthepyek

Üye
Asas oyuncusu olmama rağmen haklı bunduğum isyan. Ama çözüm için yapılan öneriler makul gelmedi. Bence kill coin kazanma şansı sadece global DV aktif olduğunda gerçekleşirse bu sorun anca çözülür. Global DV aktifken lucky açılmasa bile kill coin kazanılabilir. böylece hem sınıflar arası adaletsizlik ortadan kalkar hem de global DV açıldığında "nerden çıktı bu?" tavrına bürünen ve DV'ye adım atmayan farmer tayda da PK'ya dahil olur.

Vertigo

Yeni Üye
Bir warrior olarak bende aynı sıkıntıyı çekiyorum hatta son dönemde asas karaktere dönüp oynama düşüncesindeyim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt