Kimsenin sohbet ettiği yok, birbirini tanıyanlar oynuyor

MaxPayne

Üye
Arkadaşlar aynı tas aynı hamam şeklinde selam veriyorum insanlara kimse cevap vermiyor adam pet çıkarmış binek almış nasıl yaptın diye soruyorum bilmiyorum diyor bilmediği şeyi nasıl yapıyor.

yardımlaşma diye birşey yok böyle olunca oynamanın anlamı kalmıyor.

gta 5 devam ben herkese iyi eğlenceler

Ugur

Üye
milletin karakteri ile ilgili o, kimseyide cevap vermiyor diye suçlayamazsın rekabet oyunu adam senin gelişmeni istememesi normal,

ilk doğduğun şehirde rise npc sinden alıyorsun petleri

UnqeRechT

Üye
Uğur kardeşim yardımına ihtiyacım var, ıd şifreden sonra oyuna giriş yapıyorum resimde olan bölümde habire koşuyor oyuna girmiyor nedeni nedir

Ekli dosyalar

• 58ABC0D4-BE73-4FA8-8787-B8F7BB59FA9E.jpeg
    58ABC0D4-BE73-4FA8-8787-B8F7BB59FA9E.jpeg
    1.8 MB · Görüntüleme: 41

Ugur

Üye
koşan resim donukmu yoksa hareket halindemi?

Paradeida

Üye
Arkadaşlar aynı tas aynı hamam şeklinde selam veriyorum insanlara kimse cevap vermiyor adam pet çıkarmış binek almış nasıl yaptın diye soruyorum bilmiyorum diyor bilmediği şeyi nasıl yapıyor.

Oyunda kimseyi tanımadan bir çok konuda yardımcı oldular hatta güzel güzel sohbette ettik. Bu tamamen denk geldiğin kişilerle ilgili.

Thymus91

Üye
Cogu insan oyuna solo baslar oyun ici arkadaslar bulup kendi ortamini olusturur sizde sizin gibi solo oynayanlari bulup kendi ortaminizi kurabilirsiniz kardesim.ne kadar cok ekip o kadar cok rekabet demek

DrMee

Üye

gardaş git gta 5 oyna

Ugur

Üye
siteden destek bilidirmi gönderin hemen düzeltiyorlar, beni ana şehre ışınlayın diyin

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt