kingdomdaki charming centaur slotu drobu nedir

melih42

Üye
sa bu slotta vixen bow drobu varmı heartseker çıktı 1 kerede vixen varmı acaba görmedim hiç ama var dedilerdi çok zor kesiliyor boşa kesmiyelim :)

melih42

Üye
vixen atsa boş kalmaz orası :D öyle düşün :)
öbür oyunda böyle bazı slotlarda iyi drop oluyor ama çok zor cıkıyor ordan geldıysen bılırsın öyle yapmış olabilirler ama bu çok zor ölüyor ordaki 3 5 vuruşta ölüyor genede çıkıyosa denenir yani item +1 50 m ye koyuyolar :D

theTitan

Üye
Toplam 30 saat fazla kasmışımdır orada sırf oyun başı özel drobu var mı diye 5,6 lere gittim epey durduk arkadaşlar sadece heartskeer attı. Ben ds. Farmalrken mino çıktı diye çok denesik belki hadtret, war s, vixen atar mantığıyla gittik. 30 satten fazla durmuşuzdur boş zmanlarda :) sadece 1 epic drobu var. Bilseydim runic golem iyi orda kasardık ama o zman job okçudu neyse cevap olmuştur sana. Hs, goldenbow,ss, epic sc. Diğer rare çöpler.

melih42

Üye
biri bu slottta vixen var didye saldı heralde ortaya sürünsünler a..k dedi xD boşa kesiyoz heralde bilen yokmu gm ler var yok deyinde slot varsa canlansın oyuncu gelir hem :)

theTitan

Üye
Proten kig ve lubskarda. Aldığım epik droplar bunşar. Silah olarak mino,headspitter, fcelifter,sunshard,hs,vixen adını tam hatırlamadığım 1 mden az fiyatı olan bir epic daha var. Onun dışında harpy türlerinden epic kıyafet alınıyor,. Proten trqfında. Bu baseye yakın harpy quin var bunun hiç bir epic drobu yok en az 100 saat kastık sıfır drop lunaskar tarafında. Helhound tarzı var bunda. Pek kasmadım en fazla 20 30 saattir drop yok. Bu arada norma cylopstan hala mino atabiliyor genelde ds dueuyorlar. Normal cyclops mino drobu hala var.

theTitan

Üye
Hagard dropları aldıklarım, mountain harpy Sunshard, reven harpy facelifter, winged Golden snake face lifter, runic golem vixen,arcsword blueving, tyrant mino tabarise, headsplitter. Satry 1 m altı epic, gg epic kalkan, trols best eartskeer. Var drobu aldık ama çok zor, grim hadtred, gravecraw çok denedi ama silah drobu görmedik sadece kıyafet,. Hagard arcdemon Mino ve epic kıyafet var. Giat full drop yok.

melih42

Üye
Hagard dropları aldıklarım, mountain harpy Sunshard, reven harpy facelifter, winged Golden snake face lifter, runic golem vixen,arcsword blueving, tyrant mino tabarise, headsplitter. Satry 1 m altı epic, gg epic kalkan, trols best eartskeer. Var drobu aldık ama çok zor, grim hadtred, gravecraw çok denedi ama silah drobu görmedik sadece kıyafet,. Hagard arcdemon Mino ve epic kıyafet var. Giat full drop yok.
rise online drop list olmuş kanka
:)

melih42

Üye
flame rok mu kesecez mino olmus 10 m onu boşver :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt