Kıyafetlere Bu Şekilde Parlama Efekti Gelecek Mi?

UNDERT0KER

Üye
Death Valley'de Gezerken Güzel Bir Fotoğraf Yakaladım Sizlerle paylaşayım dedim. Kıyafetler +8'de Biraz Parlayıp Sönse, +9 açılınca Bembeyaz Parlayıp Sönse herkesi upgrade yapmaya teşvik etmez mi?

Ekli dosyalar

• 2222.jpg
    2222.jpg
    640.5 KB · Görüntüleme: 202

Dilefruz

Üye
Merhaba, istek/öneri ve şikayetlerinizi oyun destek talebi açarak iletebilirmisiniz lütfen. Yönetim uygun gördüğü her öneriyi not almaktadır. Oyunun gelişmesine bu şekilde yardımcı olabilirsiniz.

Witch_King

Üye
İleriki zamanlarda mutlaka geleceğini düşünüyorum. Şuan görselden çok oyun argümanlarını dengelemeye ve oyunun stabil çalışmasını sağlayacak konular üzerinde yoğunlaşıyorlar. Her geçen gün iyiye giden bir ivme var. Umarız bu şekilde devam eder.

mmtakiff06

Üye
Parlamasi güzel olur ama bu şekil değil daha farkli bir görsel oyuna güzel renk katacaktır. Parlama renkleri farklı olabilir mesela.

HeaveN

Üye
İtem parlamasıyla fiyat artmazki item verim almak önemli parlasa ne olcak herkes parlak olcak parlaması bence iyi deil yanıp sönebilir 3 saniye bir

UNDERT0KER

Üye
İtem parlamasıyla fiyat artmazki item verim almak önemli parlasa ne olcak herkes parlak olcak parlaması bence iyi deil yanıp sönebilir 3 saniye bir
bende onu söylüyorum parlayıp sönecek rare epik ve uniq itemler+8 ve +9da insanlar görsele önem verdikleri için item basacak +8e ve yananlar olacak ve item fiyatları artacak itemler temizlencek verim almak isteyen heavy plate +8 basacağına +8 elit basacak.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt