Klan Arıyorum klan ariyorum

aykutbrt4

Üye
Lunaskarım str-int pri oynuyorum 57 levelim 58 e yüzde 5 kaldı aktif dcli düzenlenen xp pt farm pt pk pt kuran klan arıyorum günlerdir klan bulmaya çalışıyorum ama bulamadım hiç sıkıldım artık oyundan level kasamiyorum hiç exp pt yok kuruyorum bir kere oluyolar cikiyolar pot mot kavgasi oluyor cikiyolar sıkıldım cidden aktif dcde sesli de olan exp pt kuran sürekli farm pt kuran klan arıyorum

karanlik07

Üye
Yok kardeşim BNde bp oynuyorum 59 olamadım hala herkes kendi ekibiyle kasıyor 11 gün kaldı pre bitimine dahada almam solo oyuncular hiç bişey yapamıyor

Skepta

Üye
Her slotta hile var el ile kasan ve solo oynayan için eziyet kasarken aralara eventte girmiyo kafa dağılsın aynı mobu milyonlarca kez kesmek çok saçma zorla 52 oldum 1 haftadır girip kasmıyorum

Munqur

Üye
Şuan oyunda ciddi anlamda sıkıntılar var. Bence oyunla hiç zaman öldürme benden sana abi tavsiyesi. Ben ilk açıldığında girdim 10-15 dakika. Sonra da oyunu sildim bir daha yüzüne bile bakmadım. Oyunun tam olarak oturmasını bekle. Bu arada da eğer çalışmıyorsan iş bul ve para biriktir. İlerde belki bu oyunu oynarsan fazla abartmamak şartıyla oyuna para yatırabilirsin.

CihnBRGZs

Üye
Şuan oyunda ciddi anlamda sıkıntılar var. Bence oyunla hiç zaman öldürme benden sana abi tavsiyesi. Ben ilk açıldığında girdim 10-15 dakika. Sonra da oyunu sildim bir daha yüzüne bile bakmadım. Oyunun tam olarak oturmasını bekle. Bu arada da eğer çalışmıyorsan iş bul ve para biriktir. İlerde belki bu oyunu oynarsan fazla abartmamak şartıyla oyuna para yatırabilirsin.
Oyunu 10-15 dakika oynamış biri olarak çok önyargılı konuşuyorsun dostum + ve - yönleri tartışılır ama 10 dakka oynadım 3 gün oynadım sildim diyecek bir oyunda değil emeğe saygı her oyunda hatalar var .

BenGeldim

Üye
Yalanını yiyim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt