Öneri Klan ve Çeşitleri

Baphomet7

Üye
İyi Çalışmalar,

oyunda klanlar 64 kişilik olmalıdır fakat oyunda extra clan kurup bunlar item satış ve craft klanları olursa çok iyi olur yani demek istediğim

İtem clanları yani pazar klanı olabilir 200+ kullanıcı burda buluşur ve kendi içinde satış yapabilirler popüler clanlar burdaki 200+ haftalık yada aylık gold alıp ticarete yapabilir buda oyun içi ayrı bir piyasa oluşturur.

Craft clanları ise toplanan maddeler , potlar, binekler vs bunların parçalarının hızlı satılması için kurulucak Klanlar olabilir yada apzarda satılmayan degerli elementlerin burdan satışları daha kolay olabilir

shady19071907

Üye
Forumda yenisiniz anladığım kadarı ile şöyle cevap vermek istiyorum. Oyundaki item satışlar vs KO gibi olmayacak. Yani ne pazar mantığı ne de item mantığı olmayacak. Yüksek seviyeli itemler ruh bağı ile olacağı için zaten bu konu üzerinden satışa izin verilmeyecek. Sadece Low ve Middle class itemlerin trade'i oalcak.

Clanlar 15 seviye ve maksimum 64 kişilik olacak, bu konu hakkında Burhan bey detaylı açıklamayı yapmıştı. Clanlar için daha da farklı yeniliklerin ileri de gelebileceğini düşünüyorum

LunasCar

Üye
Forumda yenisiniz anladığım kadarı ile şöyle cevap vermek istiyorum. Oyundaki item satışlar vs KO gibi olmayacak. Yani ne pazar mantığı ne de item mantığı olmayacak. Yüksek seviyeli itemler ruh bağı ile olacağı için zaten bu konu üzerinden satışa izin verilmeyecek. Sadece Low ve Middle class itemlerin trade'i oalcak.

Clanlar 15 seviye ve maksimum 64 kişilik olacak, bu konu hakkında Burhan bey detaylı açıklamayı yapmıştı. Clanlar için daha da farklı yeniliklerin ileri de gelebileceğini düşünüyorum
bilgilendirme için teşekkürler

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt