Klanların bir amacının olmaması. Rekabet ortamının zayıflığı hk.

Lolgamelol2

Üye
Oyunun acilen rekabet , polemik , ittifak , savaş durumlarını körükleyecek içeriklere ihtiyacı var , günün belli saatlerinde aktif olan farklı bir etkinlik haritasında iki ırkın savaşıp bölge hakimiyetini eline almaya çalışmalarını körükleyecek bir ortam sağlanmalı bunun karşılığında cezbedici eşyalar kazanmalılar , clanlar var fakat hiç bir duruma faydası yok clanlar grupların örgütlenmesi için bir amaç uğruna aynı fikir sahip grupları bir arada toplamanın bir aracı ama oyunda öyle bir amaç yok maalesef..

İsteklerimiz.
-Klan savaşları kale savaşları meydan savaşları vb.
-Pvp tabanlı içerisinde farm slotları olan günün belli saatlerinde 2 saat şeklinde açık olacak bir zindan
-Oyundaki Rekabeti körükleyecek sıralama sistemleri. craft sıralaması zindan sıralaması etkinlik sıralaması vb.
-Günlük görevler.
@SunRise @milivona @Vionra @Justice

Witch_King

Üye
Hepsine katılıyorum. Fakat bunların olması için oyunun oturması lazım. Şuan ne PvE ne PvP argümanları bu sıraladığın eventları kaldırabilecek yapıda değil maalesef.

Dengesizlik almış başını gidiyor. Sistemin iyice oturması lazım bunların gerçekleşmesi için. He diyelim ki şuan ki konjektör de bunları getirdiler. O kadar çok problem ve dengesizlik olacak ki haliyle beraberinde daha da problemler doğuracak.

Şuan mevcut problemlerle baş edemiyorlar daha...

RickSancheZz

Üye
Klan savaşları kale savaşları meydan savaşları vb.
-Oyundaki Rekabeti körükleyecek sıralama sistemleri. craft sıralaması zindan sıralaması etkinlik sıralaması vb.
-Günlük görevler.

bu 3 üne destek veriyorum, özellikle farklı konularda bol bol sıralama gelmesini çok isterim, rekabet oluşturacaktır.

Porteur

Üye
İsteklerimiz.
-Klan savaşları kale savaşları meydan savaşları vb.
-Pvp tabanlı içerisinde farm slotları olan günün belli saatlerinde 2 saat şeklinde açık olacak bir zindan
-Günlük görevler.
@SunRise @milivona @Vionra @Justice
Klan savaşları kısmı kesinlikle gelmeli.
Günlük görevlerde eklenmeli.

PVP tabanlı farm slotları kısmı DV haritasında var zaten. Ortada güzel güzel bosslar çıkıyor. Bunun için neden ekstra bir zindan kurulsun.
Craft sıralaması daha önce herhangi bir oyunda görmemiştim. İlginç olabilir..
Zindan sıralaması kısmında nasıl birşey yapılabilir? Zamana göre sıralama mı? Yoksa en çok bitirene göre sıralama mı? Birde bu sıralama ne işe yarayacak ?
Bu tarz önerileri tartışma şeklinde değilde, Öneriler bölümünden yaparsanız, yaptığınız önerilere yapıcı insanlar katkıda bulunabilir.

Aziz

Üye
Burhan Bey uzun süredir clan sistemi üzerinde çalışıyor. Ben kendisinin discord üzerinden paylaştığı bir görseli buraya atayım. Yakın zamanda clanlar da şenlikler olabileceğini düşünüyorum. Clan binaları sistemiyle clanlar zaten güçlenecek. Buna bağlı olarak clan savaşı gelir mi bilmiyorum. Bahsetmedi ya da ben görmedim. Ancak ben gelebileceğini düşünüyorum.
8E9D2052-176E-434D-921E-A55F908B0B87.png

Lolgamelol2

Üye
Klan savaşları kısmı kesinlikle gelmeli.
Günlük görevlerde eklenmeli.

PVP tabanlı farm slotları kısmı DV haritasında var zaten. Ortada güzel güzel bosslar çıkıyor. Bunun için neden ekstra bir zindan kurulsun.
Craft sıralaması daha önce herhangi bir oyunda görmemiştim. İlginç olabilir..
Zindan sıralaması kısmında nasıl birşey yapılabilir? Zamana göre sıralama mı? Yoksa en çok bitirene göre sıralama mı? Birde bu sıralama ne işe yarayacak ?
Bu tarz önerileri tartışma şeklinde değilde, Öneriler bölümünden yaparsanız, yaptığınız önerilere yapıcı insanlar katkıda bulunabilir.
Solo zindanından örnek veriyim en hızlı bitiren ilk 10 oyuncuya gem, kutu tarzı ödüller verilebilir başka oyunlarda bunların örnekleri var. Dv haritasındaki slotlar ise klanların farm atmaya değecek bir cazibesi yok bunun yerine pvp tabanlı bir etkinlik zindanında slot savaşları verilebilir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt