İstek Klasik mağlum kitle oyuncusu/yayıncısı Şikayet

whathektraa

Üye
Giriş;
Spotların sahiplenildiğine tapulandığına inanması (bu arada ben kasarken geldi)
Gelişme "guild'en adam gelince kendi yanına "ananı rencide ederim demesi"
Sonuç "pm" klasik mağlum kitle oyuncusu, Twitch NPC'i gibi konuşmalar iddialar
Allahına biat gibi kelimeler söyleyip spota gelen düşman ırk tarafından 5-6 kere teklendi garip bir arkadaş
Dipnot:Aradan 10 dakika geçtikten sonra son screenshot'a olduğu gibi bir "pozitif" oldu arkadaş nedendir bilinmez.
Önce "allahın oldum allahına biat et"diyor bir süre sonra söylediği bütün kelimeleri bir kenara bırakıp işi "özür dilemeye" getiriyor.Neah balım neah
b1.png
b2.png
b3.png
b4.png
b7.png

Son düzenleme:

Zbam

Üye
Aslında insanlarla konuşrken "çocuk" "aksjdoıaujşdkmapoıkmda" tarzı şeyler yazmayıp insan gibi konusursan belki karşındaki de daha ılımlı olabilir bu şekilde davranınca sende epey toxic biri gibi duruyosun

whathektraa

Üye
@Zbam Evet haklısın ağır toxic birisi olabilirim ama sadece toxiclik yapana .
Filden büyük fil avcısı var.
"Allahına biat ed" diyene gül atacak değilim.
Ko oynamadım ağır bdo oyuncusuyum hiç spot ks konusunda hiç dalaşmaman gereken insanlardan birisiyim.

Zbam

Üye
@Zbam Evet haklısın ağır toxic birisi olabilirim ama sadece toxiclik yapana .
Filden büyük fil avcısı var.
"Allahına biat ed" diyene gül atacak değilim.
Ko oynamadım ağır bdo oyuncusuyum hiç spot ks konusunda hiç dalaşmaman gereken insanlardan birisiyim.
bende epey ksleşen biriyimde bu tarz kişilerle çok az karşılaşıyorum o yüzden dedim zaten karşıdakinin tavrı senin hatan demiyorum fakat sende sütten çıkmış ak kaşık değilsin belli:D:D İnsanlara cevap vermek zorunda değilsin bloklayabilirsin ksde kutu sendeyse bırak ağlasınlar bence:D

Lady

Üye
Şu slotlar için kavga edenlere, küfürleşenlere hayret ediyorum. Yahu hiçbir slot hiç kimseye ait değildir. Oyunun mantığı güçlü olan kazanır. Kutuyu alamıyor musun o zaman başka slota gideceksin güçlenene kadar ve bu süreç de kolay olmayacak zaten.
Ha hiçbir şey söylemediğin halde küfür hakaret ediyorsa engellersin ve yetkiliye bildirirsin onlarda gerekeni yaparlar.
Kimisi de slota girenin videosunu çekip ticket atıyormuş banlatmak için. Böyle bir uygulama mı var ? İnsanlar kendi kendilerine kurallar uyduruyorlar. Böylelerini görünce gülüp geçiyorum sadece.

Lonarad

Üye
Şu slotlar için kavga edenlere, küfürleşenlere hayret ediyorum. Yahu hiçbir slot hiç kimseye ait değildir. Oyunun mantığı güçlü olan kazanır. Kutuyu alamıyor musun o zaman başka slota gideceksin güçlenene kadar ve bu süreç de kolay olmayacak zaten.
Ha hiçbir şey söylemediğin halde küfür hakaret ediyorsa engellersin ve yetkiliye bildirirsin onlarda gerekeni yaparlar.
Kimisi de slota girenin videosunu çekip ticket atıyormuş banlatmak için. Böyle bir uygulama mı var ? İnsanlar kendi kendilerine kurallar uyduruyorlar. Böylelerini görünce gülüp geçiyorum sadece.

O kadar katılıyorum ki bu yoruma. Oyunda herşeyi bi namus meselesi haline getirme durumu, bi eziklenmekten korkma hissi var. Sırf elinden kutuyu aldılar diye o kadar gülünç kavgalar çıkıyor ki ortaya. Aşağılamalar, eziklemeler, saygısızlıklar, Discrod'a çağırıp bağıra çağıra küfür etmeler... Tüm bu kavgalar ekranda oluşan 2-3 pixel görüntü için :D

Slot kaybettiğinde insanların kolay gelsin diyip gitmeyi öğrenmesi lazım çok boş inatlaşmalar dönüyor oyunda.

whathektraa

Üye
Dediğim gibi toxiclik yapana ağır toxicleşirim.Standart npc gibi kelimeler ile gitmem beni küfür etmeye zorlamaya çalışan gülünç duruma düşüyor.
Spotta arkadaşı gelince "anana" ile başlayan kelimeler ile gelen insanlar bi zahmet bana "toxic" demesin.
Kavgaya abisi çağırdıktan sonra çoşan eleman gibiler.
spottar kimsenin tapulu malı değil.
Overpower class oynayip "ahahah noobs" demek aynı bi tuhaflıktır.
Special bir durumun yok yani.Bu oyunda ilk defa başıma gelen şey değil fakat bu arkadaş sanırım tanınmış birisi artık kitle neyi "fame" ediyorsa

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt