Toxic
Üye

Merhaba . Foruma göz gezdiriyordum herkesin bir isteği olduğunu gördüm , tüm bunları bir konu altında toplamaya karar verdim. Tüm bu istekleri lütfen ilk patch de getirin hepimiz çok mutlu olalım
<3
Demişler ki mageler çok hasar vuruyor nova mı ne atıyorlarmış
ya bu çarların canları neden az 10 k hp leri olsun çok iyi olur 2 3 clanla anlaşıp ağız birliği yapıp forumda konu açtırtmayı düşünüyorum 
Okçulara gelelim hocam iyi hoş bunlar uçuyor kaçıyor görünmez falan oluyor ama hani bunların çok seri okları varya heh onlar az vuruyormuş o skiller de 1k vursun 1 oka 1 k off
hemen okçu geçerim. Hee çok hızlı ok atıyor ama olmaz derseniz ee onuda mageler düşünsün canım konu açsınlar novalarımızın cd sini düşürün diye 
Gelelim warriorlara ben insanların peşinden koşmaktan yoruldum.!! Yakalayınca iyi güzelde yakalayana kadar bana dv yi gezdirtiyor. Bir kızın peşinden o kadar koşsam çoktan almıştım...
Warriorları en hızlı çar yapın. O kadar hızlı olsun ki bir okçunun yanından geçince kulaklığına ferrari sesi animasyonu gitsin korksun noluyo lan falan desin
Ya en azından 1 günlük yapın bizimde yüzümüz gülsüm yaw.
Asaslara bişi yapmayın 4 küsür canım var 2 atıyorlar bırakın ne halleri varsa görsünler.
Priestler de heal at nereye kadar böyle bir skill verin hocam ejderha çıkartsınlar yanlarında pet onu gezdirsinler oda vursun hem ejderha vursun hem priest vursun falan yazık bu adamlara canları sıkılıyor tek başlarına.
Gelelim en sevdiğim çara
yaygaracı zırlayan çarlar bunlara öyle bir şey yapın ki yeni güncellemede beyinlerini kullanmayı öğrensinler
herkese iyi forumlar iyi oyunlar
Demişler ki mageler çok hasar vuruyor nova mı ne atıyorlarmış
Okçulara gelelim hocam iyi hoş bunlar uçuyor kaçıyor görünmez falan oluyor ama hani bunların çok seri okları varya heh onlar az vuruyormuş o skiller de 1k vursun 1 oka 1 k off
Gelelim warriorlara ben insanların peşinden koşmaktan yoruldum.!! Yakalayınca iyi güzelde yakalayana kadar bana dv yi gezdirtiyor. Bir kızın peşinden o kadar koşsam çoktan almıştım...
Warriorları en hızlı çar yapın. O kadar hızlı olsun ki bir okçunun yanından geçince kulaklığına ferrari sesi animasyonu gitsin korksun noluyo lan falan desin
Asaslara bişi yapmayın 4 küsür canım var 2 atıyorlar bırakın ne halleri varsa görsünler.
Priestler de heal at nereye kadar böyle bir skill verin hocam ejderha çıkartsınlar yanlarında pet onu gezdirsinler oda vursun hem ejderha vursun hem priest vursun falan yazık bu adamlara canları sıkılıyor tek başlarına.
Gelelim en sevdiğim çara