KO Bilmeyenler İçin Destek

QbnWarrior

Üye
KO benim için çok öncelerde kalmış bir oyun. Oyunla ilgili bir şey hatırlamıyorum bile. Ancak o eski günlerden kalan güzel hatıraları çağrıştırdı Rise ve o nedenle Alpha sürecinde oynadım. Kapanmanın da etkisi oldu buna. Oyun içi jargona alıştımsa da kendimi büyük bir boşluk içinde gördüm ilerleyen seviyelerde. Kim hangi itemi giyiyor, hangi karakterin giyebileceği en iyi itemler neler hiçbir fikrim yok. Bu itemler nadir düştüğü için de tecrübe ede ede öğrenmek için de herhalde 1 yıl falan gerekiyor. Şöyle tüm sınıflar için tüm itemlerin olduğu bir çalışma var mı acaba?

Oyunun farklı bölgelerinde neler yapılabiliyor, itemlerin statları, çeşitleri vb bir tablo bulunur mu? Oyunu bıraktım gerçi ama böyle bir şey bulursam Beta'da tekrar deneyebilirim. Ayrıca KO oyuncusu olmayan yeni başlayanlar için hiçbir rehber vs bulmak mümkün değil. Youtube ve twitch yayınlarına bakıyorum ama onlar sadece kendi akışlarında içerikler barındırıyor. İçerik üreten hem az hem de gördüğüm kadarıyla kalite olarak yüksek kaliteler yok.

AMAGRADOTH

Üye
Oyun henüz Alfa aşamasında olduğu için, karakterlerin skilleri dahil değişebilir. İtemlerin statlarında güncellemeler yapılabilir. Ayrıca bahsettiğin konu tamamiyle deneyimle kazanılabilecek bilgiler barındırıyor. Sözüm ona bazı oyunlarda game masterların bilmediği konular var bu konular içerisinde. Yayın kalitesine gelecek olursak, bazı mafyalaşmış e pin siteleri ve bazı oyunların yönetim ekipleri, mobbing uygulayarak, yayıncıları baskı altına almış durumdalar. Temennim açık beta süreci ile birlikte yayın kalitesi ve yayıncı sayısının artacağını düşünüyorum. Ben bile zamanım olursa, bilgilendirme amacıyla, herhangi bir gelir umudu taşımadan, oyuncuların faydasına bilgiler ya da bilgiseller ekleyeceğim, videolar çekeceğim. Örneğin, oyuna 10 yaşında yeğenimi de başlatacağım ve ona öğrettiğim şekliyle bazı bilgileri paylaşmayı düşünüyorum. Size tavsiyem, alfa sürecinde oyunu 1-70 arası deneyimlemeniz, bir ekip içerisinde dahil olmanız, insanlarla discord ya da çeşitli ortamlarda bolca fikir alışverişinde bulunmanız. Unutmayın bu türde MMORPG, %50 tecrübe, %10 yetenek, %40 da item işidir. Dolayısıyla tecrübe etmelisiniz. Saygılar, selamlar

UltimaMiradas

Üye
Oyun henüz Alfa aşamasında olduğu için, karakterlerin skilleri dahil değişebilir. İtemlerin statlarında güncellemeler yapılabilir. Ayrıca bahsettiğin konu tamamiyle deneyimle kazanılabilecek bilgiler barındırıyor. Sözüm ona bazı oyunlarda game masterların bilmediği konular var bu konular içerisinde. Yayın kalitesine gelecek olursak, bazı mafyalaşmış e pin siteleri ve bazı oyunların yönetim ekipleri, mobbing uygulayarak, yayıncıları baskı altına almış durumdalar. Temennim açık beta süreci ile birlikte yayın kalitesi ve yayıncı sayısının artacağını düşünüyorum. Ben bile zamanım olursa, bilgilendirme amacıyla, herhangi bir gelir umudu taşımadan, oyuncuların faydasına bilgiler ya da bilgiseller ekleyeceğim, videolar çekeceğim. Örneğin, oyuna 10 yaşında yeğenimi de başlatacağım ve ona öğrettiğim şekliyle bazı bilgileri paylaşmayı düşünüyorum. Size tavsiyem, alfa sürecinde oyunu 1-70 arası deneyimlemeniz, bir ekip içerisinde dahil olmanız, insanlarla discord ya da çeşitli ortamlarda bolca fikir alışverişinde bulunmanız. Unutmayın bu türde MMORPG, %50 tecrübe, %10 yetenek, %40 da item işidir. Dolayısıyla tecrübe etmelisiniz. Saygılar, selamlar
Eline emeğine yüreğine sağlık.

QbnWarrior

Üye
Hocam teşekkürler.. Bence tecrübe ederek öğrenmek için sırf 60'a kadar kastım. Ancak özellikle 45-50'den sonrası tek başına gitmek o kadar zor ki.. Görev-exp dengesizliğinden. Günlerce parti arayıp durdum inat ettim geldim 60'a. Aslında 60 öncesi ve sonrası 2 farklı dünya. 60 öncesi temelleri öğreniyorsun fakat asıl oyunun zevk vereceği kısım 60 sonrası. Hah işte orada da günlerce pt bulamadım cz'de. O yüzden ne item alabildim ne pk'dan keyif alabildim. Daha görmediğim adamlar bile hop diye öldürüyor. :) Alpha oyunun teknik test yeri ama yeni oyuncuların da aynı şekilde oyunu test ettiği bir dilim. O da mümkün olmadı. Oyunda rehber vs de olmadığı için hedef kalmadı. Yani mesela karakterimin giyebileceği itemleri bile bilmiyorum. Bilsem belki para kasıp almaya çalışırım bir şeyler yaparım. Ama hedef kalmadı. Skiller'in listesi var ancak itemler ile ilgili hiçbir şey yok.

AMAGRADOTH

Üye
Sizi çok iyi anlıyorum. Eğer vakit yaratabilirsem, bayramda discordda size oyunu genel hatlarıyla anlatmak isterim, oyunu da belli seviyede birlikte oynarız. En azından belki bir faydam dokunur. Çünkü ben eminim bu oyun güzel Bi oyun olacak. Herkesin keyif almasını isterim

Eline emeğine yüreğine sağlık.
Eyvallah Üstad, bilmukabele.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt