QbnWarrior
Üye

KO benim için çok öncelerde kalmış bir oyun. Oyunla ilgili bir şey hatırlamıyorum bile. Ancak o eski günlerden kalan güzel hatıraları çağrıştırdı Rise ve o nedenle Alpha sürecinde oynadım. Kapanmanın da etkisi oldu buna. Oyun içi jargona alıştımsa da kendimi büyük bir boşluk içinde gördüm ilerleyen seviyelerde. Kim hangi itemi giyiyor, hangi karakterin giyebileceği en iyi itemler neler hiçbir fikrim yok. Bu itemler nadir düştüğü için de tecrübe ede ede öğrenmek için de herhalde 1 yıl falan gerekiyor. Şöyle tüm sınıflar için tüm itemlerin olduğu bir çalışma var mı acaba?
Oyunun farklı bölgelerinde neler yapılabiliyor, itemlerin statları, çeşitleri vb bir tablo bulunur mu? Oyunu bıraktım gerçi ama böyle bir şey bulursam Beta'da tekrar deneyebilirim. Ayrıca KO oyuncusu olmayan yeni başlayanlar için hiçbir rehber vs bulmak mümkün değil. Youtube ve twitch yayınlarına bakıyorum ama onlar sadece kendi akışlarında içerikler barındırıyor. İçerik üreten hem az hem de gördüğüm kadarıyla kalite olarak yüksek kaliteler yok.
Oyunun farklı bölgelerinde neler yapılabiliyor, itemlerin statları, çeşitleri vb bir tablo bulunur mu? Oyunu bıraktım gerçi ama böyle bir şey bulursam Beta'da tekrar deneyebilirim. Ayrıca KO oyuncusu olmayan yeni başlayanlar için hiçbir rehber vs bulmak mümkün değil. Youtube ve twitch yayınlarına bakıyorum ama onlar sadece kendi akışlarında içerikler barındırıyor. İçerik üreten hem az hem de gördüğüm kadarıyla kalite olarak yüksek kaliteler yok.