KO yayıncılarının Yeni SW Açma-Farm Arttırma-Fiyat Düşürme ile...

Frostowl01

Üye
Biraz önce Rise Online Ekibinden Ricam Yayıncılar ve Topluluk Hk. konu başlığını açan JohnPlane kardeşimin konusundan esinlendim ve paylaştığı videoyu seyrettim ve KO yayıncılarının Yeni SW Açma-Farm Arttırma- BUS Fiyat Düşürme biraz eskiye dönüş ile oyunun kurtulabileceğini ve playerleri geri döneceği düşüncesini bir türlü aklım almıyor mantık sıfır. Abi bunların hepsi saman alevi yeni sw açsan nolacak ki diğer swlerdeki adamlar yeniye kayacak sadece itemi olanlar yerinde kalacak, Farmda keza itemi parası olan bastıracak gariban elle dön dönebilirsen. Hepsine gülüyorum demiyolarlar ki oyunu geliştirirlerse buglar temizlenirse kara borsa kalkarsa herkesin ulaşılabilriliği eşit olursa rekabette öne geçer, yok tek kozları yeni sw açmak videoda ne diyor patlartır 2 yeni server hop herkes geri döner heralde ayda bir yeni sw açacaklar. bununla alakalı SADECE Ekonomi konuşulan bir münazara var daha iyi uyarlanamazdı KO yayıncıların örneğine bence ben izleyip izleyip gülüyorum.

TearFall

Üye
@Mergen şu forumu mağlum oyunun eleştiri platformu olmaktan kurtarın, sıkıcı olmaya başladı. Zaten o oyunu uzun zamandır oynamıyoruz, yönetimi şöyle böyle. Artık konuşamaya gerek yok. İleriye bakalım...

anil

Üye
Diğer Mmorpg oyunlarını, hele Çağ dışı, oyuncu sömürücü, çok kısıtlı sayıda kişi tarafından oynanan ölmüş yapımları bence artık bu forumda tartışmayalım.

Elimizde gelecek vadeden, çok güzel olacağını umut ettiğimiz yeni bir Mmorpg var.

TexasKATLİAMM

Üye
Onlar hala yeni sw desinler şöyle desinler garipler bu oyun tutar veya tutmaz bunayrı bir konu aynı sektör içerisinde 2 firma karşı karşıya geldiğinde rekabet ortaya çıkar kötü yanları varsa bunları hemen toparlar daha iyi hizmet vermeye çalışır onlar hala yeni sw yok farm arttır şöyle olsun böyle olsun yapıcı her hangi bir durum yok şaka gibi kafalar bende çok özlüyor eski günlerdeki muhabbetleri dostlukları lakin olmuyor ümidim Rise yönüldü hayırlısıyla güzel şeyler görücez diye düşünüyorum.

JohnPlane

Üye
Biraz önce Rise Online Ekibinden Ricam Yayıncılar ve Topluluk Hk. konu başlığını açan JohnPlane kardeşimin konusundan esinlendim ve paylaştığı videoyu seyrettim ve KO yayıncılarının Yeni SW Açma-Farm Arttırma- BUS Fiyat Düşürme biraz eskiye dönüş ile oyunun kurtulabileceğini ve playerleri geri döneceği düşüncesini bir türlü aklım almıyor mantık sıfır. Abi bunların hepsi saman alevi yeni sw açsan nolacak ki diğer swlerdeki adamlar yeniye kayacak sadece itemi olanlar yerinde kalacak, Farmda keza itemi parası olan bastıracak gariban elle dön dönebilirsen. Hepsine gülüyorum demiyolarlar ki oyunu geliştirirlerse buglar temizlenirse kara borsa kalkarsa herkesin ulaşılabilriliği eşit olursa rekabette öne geçer, yok tek kozları yeni sw açmak videoda ne diyor patlartır 2 yeni server hop herkes geri döner heralde ayda bir yeni sw açacaklar. bununla alakalı SADECE Ekonomi konuşulan bir münazara var daha iyi uyarlanamazdı KO yayıncıların örneğine bence ben izleyip izleyip gülüyorum.

İşin ilginç tarafı Merkez Bankasının rezervleri aynı bu şekilde eridi galiba :D

Siyah34

Üye
Onlar yeni Server istesin biz yeni güncellemeler. Demek istedimizi anladınız siz :)

X A

Üye
Amaç oyun firmasının her sene kâr etmesi olursa sonuç böyle olur. Ama oyun firmasının amacı kullanıcıya çok iyi bir deneyim sunmak ve aynı zamanda piyasada yükselmekse o zaman hem ekonomik anlamda uçar oyun hemde dünyada çok büyük bir ses getirir.

Sis

Üye
Malum oyun kesinlikle ROW'u baltalamaya çalışacaktır fakat buradaki kitlenin artık kıyaslama yapmayı bırakması gerek. Biz bu oyunun ilk alfa testerları olacağız. Bizim vereceğimiz geri dönüşlerle, ortaya tamamen yeni bir oyun çıkacak. Eğer bütün mantığımızı kıyaslama yapmaya harcarsak, malum oyuna çeviririz burayı...

Resquection

Üye
İstediklerini yapsınlar. Bu saatten sonra batacaklar. Lamı cimi yok bu işin.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt