shapshall01
Üye

Başlık silindi. Gerek yok.
Son düzenleme:
Geçen gün gelen son bakımda kimsenin bir şeyden haberi olmamasına rağmen DeathValley'de Undead dönen üst clanlar bakımdan hemen sonra ne hikmetse Deathlord'a bir anda kaydı. Pazarda şuan bir kişinin bile üzerinde War Scythe iteminden +6 olarak 5-6 adet olduğunu söylemek mümkün. Biz ise bakım öncesinde de undead kesiyorduk bakım sonrasında da...
Ve bakımdan sonra 4 gün boyunca neredeyse aralıksız 6şar saatten toplamda 24 saat döndüğümüz slottan 1 tane bile item alamadık.
Şimdi aklıma geliyor acaba birileri birilerinden drop rate fısıltısı mı duyuyor acaba diyorum yani. Bir anda undeadlerin üst clanlarca boşaltılmasını anlamıyorum açıkcası.
Şöyle de bir durum var Lunaskar veya Protean krallıklarında herhangi bir mobu kessek 8 kişi şimdiye çok daha fazla gelişmişti çarlarımız slotların getirisiyle.
74-75-76 lwl death valley mobları nasıl olurda oyunun ilk açıldığında item yağdırırken şimdi 24 saat farmda hiçbir şey atmaz.
Yahu oyun açılmadan kimse de mi bakmadı şu item moblarda %kaç oranları bir kontrol edelim vs.?
Ben bırakıyorum aga. Hiç edemem zamanımı. İki gramlık zevk alalım dedik içine ettiler!
Alpha ve betada yönetim çok ilgileniyor oyuncularla demişti birçok yayıncı çok hoşuma gitmişti. Oyun ilk ayını tamamlamak üzere ben yönetim kısmından moderatörlerin oto cevap tarzı yazdıkları haricinde hiçbir ilgi alaka göremedim. Sanki şuanda evde yok gibiler.Oyun cok amatorce yonetiliyor. Kim akil veriyor acaba?
Alpha ve betada kullanci az oldugu icin cevap aliyorduk ve birebir iletisim kuruluyordu. Suan isler degisti Cok sayida kullanici var bizimle ugrasmaktansa oyunu duzeltmeye calisiyorlarAlpha ve betada yönetim çok ilgileniyor oyuncularla demişti birçok yayıncı çok hoşuma gitmişti. Oyun ilk ayını tamamlamak üzere ben yönetim kısmından moderatörlerin oto cevap tarzı yazdıkları haricinde hiçbir ilgi alaka göremedim. Sanki şuanda evde yok gibiler.
Umarım olay dediğiniz gibidir. Oyun resmi çıkışının ilk ayını tamamlamak üzere ve 2 adet patch bana az gözüktü.Alpha ve betada kullanci az oldugu icin cevap aliyorduk ve birebir iletisim kuruluyordu. Suan isler degisti Cok sayida kullanici var bizimle ugrasmaktansa oyunu duzeltmeye calisiyorlar![]()
hahahaha sonunda ya sonunda beklediğim yorum. Şu lafı çerçeveletip forumun girişine asmak lazım. Pvp server gibi oyun yönetiyorlar, kaldıki pvp serverlar daha iyi yönetiliyor. Adam korsan pvp serverda yayıncı tutuyor her akşam etkilik çekiliş yaptırıyor. Sen resmi oyun açıyorsun topluluk yönetcisini işten çıkarıyorsun. Saçmalık.Oyun cok amatorce yonetiliyor. Kim akil veriyor acaba?
Droplar leş mi ? Şaka mı bu gayet yeterince drop var oyundaDroplar leş gibi en azından emek veren insanın item yapması lazım 3 saat farm yaptık kişi başı 3 m lik çöp item çıktı , üstüne birde moblardan çıkan parada düştü ne yapmaya çalışıyorlar gerçekten , oyunda etkinlik felanda yok item kasabilecegimiz çok can sıkmaya başladı bu durum
dostum sende bu tür konulara girip okuma yazma hiçbirşey yapma. Burası forum isteyen istediğini yazar eleştiri vs. vs. (Forum kurallarını ihlal etmediği sürece) senin zoruna ne gitti onu de hele? adama oyunun başında demişsin sende biliyorsun ki sende yapmışsın demekki. adam senin kadar stokçu değilmiş o kadar. yada oyuna senin verdiğin kadar tl vermemiştir mesela? bende seni bu şekilde görüp eleştireyimmi illa ?Hiç bişey beğenmiyorsunuz ya yönetimde suç insanlarla içli dışlı olmayacaksın … ya arkadaşım oyun açıldığında drop öyleydi böyleydi şimdi niye böyle oldu pvp bile daha iyi yönetiyor falan fistan … kardeş oyun açıldığında dropları bildiğine göre sende kastın şimdi adamlar dropları kısmışlar olamazmı olabilir oyun adamın istediğini yapar ..Türk değilmiyiz hemen art niyet yok üst clanlar slotu boşalttı başka yerden fısıltımı alıyorlar bilmem ne adamlar baktı drop yok yer değişti ne var bunda buraya konu açacak kadar … konu açarken bence onaydan geçmeli form böyle saçma şeylerle dolu… lütfen oynama Rise da sen oynamıyorsun diye battı zaten