konu kilit please

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bigjest

Üye
Merhaba
Yaptığınız ithamların ne kadar ciddi bir boyut taşıdığını sanırım fark edememekle birlikte farklı yüzlerce algı oluşturulmuş. Discord, forum ve oyun içi ticket sisteminden bütün oyunculara elimizden geldiği kadar hızlı müdehale etmeye çalışıyoruz. Bir sorunun çözümü belliyse, daha önce aynı sorun çözümlenmiş ise o kişiye daha önce verilmiş cevabı vermenin tam olarak neresi kötü bilemiyorum. Birebir her oyuncuya farklı yanıt talebiniz varsa her bir ticket'ın özel olarak cevaplanması en az 6-7 saat gecikecektir. Ticket sisteminin amacı oyunculara hızlı ve tatmin edecek şekilde cevap vermek ve sorununu çözmektir. Bir diğer konuya geldiğimiz zaman ise upgrade oranlarında herhangi bir değişiklik söz konusu bile olmadı. Bizzat tecrübe eden birisi olarak oyun içerisinde +7 epic silah bastığımda oluyor, o silahı +4 seviyesinde de yaktığım oluyor. Bir başka konu ise drop rate konusu. Oyunun ilk aşamasına Death Valley bölgesine geçip farm yapan kaç oyuncu vardı ve şu an kaç oyuncu var? Bu durumları göz önünde bulunduruyor musunuz? Hepsinden öte oyunculara veya klanlara oyun yönetiminin bilgi sızdırdığını, belli klanlara avantajlar verdiğini ve fısıldadığını paylaşıyorsunuz bir toplulukta. Bu konu hakkında ilgili argümanınız var mı? İlgili kanıtlarınızı bizimle paylaşabilir misiniz? Bir oyunun yönetimine bu şekilde suçlamada bulunmanın ciddi bir suç olduğunu, ilgili argüman sunamadığınız takdirde Rise Online World sizlerden mahkeme yolu ile bu iddialarınızı kanıtlamanızı isteyebilir. Algı oluşturmaya yönelik her yorum bu konu başlığı altından silinecektir.
İyi forumlar dilerim.

shapshall01

Üye
Oyun hakkında karalayıcı bir kampanya yürütmüyoruz. Bizlerde bu oyunu oynuyoruz. Oyunun içerisinde olan olayları sadece ben söylemiyorum discordda clanların kanallarına normal bir oyuncu olarak girip sohbetleri dinlemenizi tavsiye ediyorum sevgili Moderatör. Herkes benimle aynı fikirde. Biz malum oyunda yaşanılan kötü şeylerin bu oyunda asla yaşanmamasını buranın daha nezih bir ortam olmasını istiyoruz. Ama şimdiden ittifaklar oluyor buglardan faydalananlar oluyor vs. Belkide bizim insanlarımızda bozukluk vardır bilemem...

Pitou

Üye
4 Gün farm testi yaptık. 9 Saat Archdemon(76lvl) , 9 saat Deathlord(75lvl) ,9 saat Undeadking(74lvl) bu moblardan Elite kıyafetler ve düşük seviye zırh ve silahlar attığını gördük. 8 kişiyi oraya toplayıp toplam 24 saat emek vermek gerçekten çok zor bir iş.Droplar yeterli değil aşırı az. Şans diyeceksiniz alakası yok .Mobun içindeki drobu kaldırmışlar resmen slotlar şimdi bom boş kimse farm yapmak istemiyor.

Bigjest

Üye
Oyun hakkında karalayıcı bir kampanya yürütmüyoruz. Bizlerde bu oyunu oynuyoruz. Oyunun içerisinde olan olayları sadece ben söylemiyorum discordda clanların kanallarına normal bir oyuncu olarak girip sohbetleri dinlemenizi tavsiye ediyorum sevgili Moderatör. Herkes benimle aynı fikirde. Biz malum oyunda yaşanılan kötü şeylerin bu oyunda asla yaşanmamasını buranın daha nezih bir ortam olmasını istiyoruz. Ama şimdiden ittifaklar oluyor buglardan faydalananlar oluyor vs. Belkide bizim insanlarımızda bozukluk vardır bilemem...
Buradaki her oyuncunun tek temennisinin, endişelerinin ve şüphelerinin oyunun gelişimi ve daha iyi yerlere gelmesi uğruna olduğunu çok iyi anlayabiliyoruz. İttifak konusunda ilgili raporlamayı bir moderatör olarak bende aktardım. Sizler kadar bizde aynı şekilde daha iyi olmak, daha güzel bir topluluk oluşturmak adına çok çabalıyoruz. Yer yer bir çok discord'a katılış yapıp hangi konularda sorun yaşadıklarını bizzat dinliyorum ve ilgili raporlamaları elimden geldiğince ilgili birimlere aktarmaya çalışıyorum. Forum elbette tartışabileceğiniz, şikayetinizi dile getirebileceğiniz bir alan lakin bu tarz sorunları ticket üzerinden aktarmanız çok daha hızlı reaksiyonlar alınmasına olanak sağlayacaktır. Eğer droplar çok kötü yönünde çok fazla raporlama geliyorsa mutlaka ilgili drop rate'ler incelenir ve bir sorun varsa düzenlemeye gidilir. Fakat drop atmıyor diyerek, belli klanlara yardımcı oluyorlar, özel bilgi veriyorlar gibi bir düşünce paylaşmak çok ciddi bir iddiadır. Bu iddia bir çok oyuncunun bakış açısını değiştirir, yanlış düşünmesine sebebiyet verir. Böyle bir durumun olmadığını, böyle bir bilgi paylaşımının asla yapılmadığını oyunculara bizzat aktarmak istedim.
İyi forumlar dilerim, sohbetiniz adına da ayrıca teşekkürler.

shapshall01

Üye
Buradaki her oyuncunun tek temennisinin, endişelerinin ve şüphelerinin oyunun gelişimi ve daha iyi yerlere gelmesi uğruna olduğunu çok iyi anlayabiliyoruz. İttifak konusunda ilgili raporlamayı bir moderatör olarak bende aktardım. Sizler kadar bizde aynı şekilde daha iyi olmak, daha güzel bir topluluk oluşturmak adına çok çabalıyoruz. Yer yer bir çok discord'a katılış yapıp hangi konularda sorun yaşadıklarını bizzat dinliyorum ve ilgili raporlamaları elimden geldiğince ilgili birimlere aktarmaya çalışıyorum. Forum elbette tartışabileceğiniz, şikayetinizi dile getirebileceğiniz bir alan lakin bu tarz sorunları ticket üzerinden aktarmanız çok daha hızlı reaksiyonlar alınmasına olanak sağlayacaktır. Eğer droplar çok kötü yönünde çok fazla raporlama geliyorsa mutlaka ilgili drop rate'ler incelenir ve bir sorun varsa düzenlemeye gidilir. Fakat drop atmıyor diyerek, belli klanlara yardımcı oluyorlar, özel bilgi veriyorlar gibi bir düşünce paylaşmak çok ciddi bir iddiadır. Bu iddia bir çok oyuncunun bakış açısını değiştirir, yanlış düşünmesine sebebiyet verir. Böyle bir durumun olmadığını, böyle bir bilgi paylaşımının asla yapılmadığını oyunculara bizzat aktarmak istedim.
Bu düşüncelerimin asılsız olduğunu benimle paylaşma hassasiyetini göstermeniz bile sevindirdi beni. Teşekkür ediyorum ilginiz için :)

ridic

Üye
2 haftaya yakın süredir forumda drop rateler ile ilgili yazılanları değil de 3-5 kişi nin (yada fazlası) atacağı ticket ları baz almanız çok üzücü ve saçma bir durum. Sebebi ise burası Rise Online Forum'u olarak geçiyor ve buranın mantığı herhangi bir olayı konuyu hileyi vs.vs uzatabilirim birden fazla kişinin haber alabileceği bir platform. Yoksa ben mi yanlış düşünüyorum? Oyunda herhangi bir durumda elinde kanıt olmadan algı yaratmaya çalışanlara karşı çok sert bir tavır bende sergiliyorum ve bu konuda sonuna kadar haklısınız. Gelelim farklı bir konuya. Bu benim size nacizane bir sorum sorum olacak yanıtlarsanız çok sevinicem. Seigfied mıdırı nedir bir topluluk var biliyorsunuzdur bu arkadaşları ve clanındakileri. Bu arkadaşlar nasıl olduda 1 hafta içerisinde 65 lwl a yükselebildiler? Bu arkadaşların o süre zarfında Loglardan ne şekilde ve hangi moblardan ne kadar tecrübe puanı aldıklarını kontrol ettinizmi mesela? Bu konu hakkında açılan bir sürü topic mevcut (En sıra dışı olanı ve mantıklı geleni '50 exp scrooları bir şekilde bug bularak sürekli kullanabilmeleri gibi mesela) fakat verilen bir cevap yok ortada. Ben günde 15 saat ortalama ile bu oyunu oynadığım halde 1 ayı doldurmak üzereyim 63 lwl olabildim. Bu konu ile ilgili açılan bir topic te arkadaşın teki matematiksel olarak bir hesaplama yapıp en yüksek seviye mob orantısı aldığı ve 19-22 gün arasında olabilecekleri hakkında bir yazısını okumuştum.(Şuanda o yazıyı bulamadığım için sadece konuya bir fikir vermek adına yazdım bunu). Ayrıca bir önceki yazdığınız yazıda ufak bir detay gözüme çarptı. Oyundaki drop rate ile ilgili yazdığınız yazıda oyunun başında kaç kişi farm atıyordu şuanda kaç kişi atıyor demişsiniz. Ben günde ortalama 3 saat Death Valley de Dread Cyclops keserek ortalama 5-7 arasında Mino silahından elde edebiliyordum ve slotların hepsi ama hepsi full exp yada farm atan arkadaşlar tarafında kullanılıyordu. Her ne olduysa 3 saat içerisinde 1 tane drop alınamaz hale geldiği için slotlarda şuanda kimse hiçbir moba vurmuyor. Exp kasmak isteyen arkadaşlarda doğal olarak zaten drop alamayacaklarını düşündükleri için haggard vb. yerleri tercih ediyorlar. (Yada) seviyeleri bir çoğunun 65 lwl a ulaştığı için exp kasmayı bıraktılar. Umarım söylemek istediklerimi açık ve net bir şekilde ifade edebilmişimdir. Herkese iyi forumlar dilerim. :) RİSE ONLİNE <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt