Konuların Kilitlenmesi Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ak1320

Üye
Tamam anladık, karışıklık olmasın diye Discord'u kapattınız. Bari bırakın insanlar burada yorum yapsınlar. Ne bu böyle her konuyu direkt kilitliyorsunuz, adeta oyuncuları susturuyorsunuz? Bu moderasyon kararından acilen vazgeçmenizi öneriyorum.

OTCHIWA heykelini oyuna eklemek ile olmuyor bu işler.

Geçmiş mesajlarıma bakarsanız ne kadar yapıcı konuştuğumu anlarsınız, ancak beni bile bu duruma getiriyor iseniz, bir yanlış var demektir!

xDeRiNDaRBe

Üye
Çok doğru dedin kral ama oyun yeni, e hayliyle moderatör kadrosu da yeni. Oyundan foruma kadar zamanla düzeleceğini ve oturacağını düşünüyorum.

KAYABEY

Üye
Katılıyorum. Discord'un da kapatılmasını yanlış buluyorum. Konuların kilitlenmesini de. Kullanıcı hakaret etmediği sürece eleştirebilmelidir.

Slarent

Üye
Katılıyorum. Kimsenin hakaret, küfür ettigini görmedim. Oyuna zamanını ve parasını veren insanların şikayetlerine göz kapanmamalı. Aksine açıklama bekliyoruz. Kopyala yapııştır cevaplar.

yagiyagii

Üye
10 dakika önce açtığım konuyu kitleyen moderatör arkadaş heralde daha burayı görmedi. Ben de yazıvereyim madem... Yalnızca sistem gereksinimlerinin ve fps düşüşü ile gpu karşılaştırmalarının tartışılabildiği bu platformda düşünce ve ifade özgürlüğü beklemek bir hayli beyhude gözüküyor arkadaşlar.

Dipnot: 20 dakikadır sunucu bakımda hatası aldığımdan oyuna girememekteyim bari buraya yazayım da içim soğusun, teşekkürler :)

Fischer

Üye
Merhaba,

Öncelikle şunu belirtmeyelim ki; Forum Kuralları'na göre uygun olarak oluşturulan içeriklerin hiçbirine işlem uygulanmamaktadır. Aynı amaçla açılan konular, forum düzenini sağlamak amacıyla, gerekli bilgilendirmeler yapılarak kilitleniyor. Bu konuyu adaletsizlikte bağdaştırmanızı anlayamadım zira adaleti sağlamak için kurallar uygulanıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt