Konuların Yoruma Kapatılma Sorunu

osmangaziforum

Üye
Bi konu açılıyor . Aynı sorun yaşayaninsanların dile getirme amaçlı . Belki bazı kişiler biraz daha farklı o sorunu yaşıyorlar ve dile getirecekler . Belki konuyu açan kişi birkaç birşey daha ekleme yapıcak . Konu pat kapatılıyor . Bu sorunun düzeltilmesini rica ediyorum . saygılar sevgiler .

Misal şu anda 1 den 2 ye ışınlanamıyorum Duplicard teleport Please wait for 4 to 7 minutes yazıyor . az önce oyunda 1 den 2 ye ışınlanırken daha önce kapatılan konumda yaşadığım oyunun takılma sorununu yaşadım malesef oyunu kapatıp yeniden açmak zorunda kaldım . yeniden açıncada 1 den2 ye geçemiyorum . Konuyla ilgilidiscort tan iletişime geçmem istendi fakat kendisine forumdan mesaj yazdım . Oyunun ışınlanırken takılıp kalmaso her gün olmuyor ama ara ara da oluyor .

Rhine

Yönetici
Game Master
Merhaba,
Çok fazla ışınlanma gerçekleştirdiyseniz güvenlik protokolü devreye girmektedir. 4 ila 7 dakika arasında bir süre boyunca herhangi bir ışınlanma talebinde bulunmadan beklerseniz kendi kendine düzelecektir.
Yorum olarak eleştiri yapabilir, sitem edebilir, öneri sunabilirsiniz. Hakaret veya argo kelime olmadığı taktirde, konu veya yorumlar silinmemektedir.

osmangaziforum

Üye
o bahsettiğim 4 dakkalık ışınlanamama sorunu misal 1 den 2 ye ışınlanırken oyun kitlendi adam koşmaya başladı . oyunu kapatıp açınca 1 den 2 ye ışınlanamıyor 4 dk boyunca ama 3 e ışınlanabiliyor . o yazı bana sadece oyunun takılma durumunda oluyor
birde şimdi olan takılma olayı
09 07 2023 saat 19:58 şu an son solo zindanıma girecektim . fakat gene oyun takıldı alttaki adam koşmaya başladı durmadan koşup duruyor :( bu sorun nasıl düzelicek .

şimdi oyunu kapatıp tekrardan girdim zindana da girip bitirdim zindan çıkışı tekrardan alttaki adam sonsuza kadar koşmaya başladı :((( tekrar oyunu kapatıp giriş yapmam gerekicek

Anthelior

Üye
Yükleme ekranında alt tab yapmamaya çalış. Alt tab yapınca ben de yaşıyorum bu sorunu.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt