Konuyu kilitlemek çözüm değil !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Baykahraman

Üye
Yahu karekterlerimiz askıda diyoruz. Oyuna giremiyoruz diyoruz. Saat 16:30 dan itibaren kısa zamanda çözülecek diyip konuyu kilitliyorsunuz. İnsanlara bunu konuşacak alan bırakmıyorsunuz. Konuyu kilitleyince çözmüş mü oluyorsunuz ? Niye konuşulmasından endişe duyuyorsunuz bunu anlamış değilim . Ne yapalım yani her 10 dakika süre boyunca, bakalım karekter askıdan çıkmışmı diye pc başında hazır kıta bekleyelim mi ? Konuyu takip ederek artık erişilebilir olduğunu görüp pc başına gelecek insanlar mevcut. Herkesin tek işi pc başında oturmak değil. Konuşulmasından rahatsız olunmamasını talep ediyorum. Saygılar......

HaCi

Üye
Yahu karekterlerimiz askıda diyoruz. Oyuna giremiyoruz diyoruz. Saat 16:30 dan itibaren kısa zamanda çözülecek diyip konuyu kilitliyorsunuz. İnsanlara bunu konuşacak alan bırakmıyorsunuz. Konuyu kilitleyince çözmüş mü oluyorsunuz ? Niye konuşulmasından endişe duyuyorsunuz bunu anlamış değilim . Ne yapalım yani her 10 dakika süre boyunca, bakalım karekter askıdan çıkmışmı diye pc başında hazır kıta bekleyelim mi ? Konuyu takip ederek artık erişilebilir olduğunu görüp pc başına gelecek insanlar mevcut. Herkesin tek işi pc başında oturmak değil. Konuşulmasından rahatsız olunmamasını talep ediyorum. Saygılar......
Katılıyorum cevap verme şansımızı elimizden almış oluyorlar böyle bir şeyi çözüme kavuşturamayız ki 1 parti 8 kişi ex partide kasılıyorduk sc bastık diyoruz oyun askıda biliyoruz çözeceğiz diyorsunuz eee diğer sorunlar ne olacak hopp konuyu kitleyelim oldu bitti çok güzel.

nEp

Üye
Bilgilendirme, saat aralığı vs. hiç bir durum yok. Sc basacağımız zamanı pm atın bari de ona göre şaapalım. He umarım iyileştirme için yapılan düzenlemelerden kaynaklanıyordur. Keza server popülasyonu kaldırmıyor veya farklı bir sorunsa kısa sürede cortlar, verilen emekler de çöp olur. Gerçi iyileştirme hamlesiyse de neden yoğun saatler de yapılıp sabaha karşı veya belirli saat aralıklarında (oyuncuya belirtilip) yapılmıyor o da enteresan. İki türlü de amatörlük. Hala umudumuz var ama yavaş yavaş tükeniyor...

Baykahraman

Üye
Sakin kankam. Şimdi tekrar dene. Ben girdim sende girebiliyor olabilirsin.
brom sakinim sadece konuyu niye kilitliyorsun ki diyorum, gerek yok yani. Bak sayende denedim girdim bende. Konuyu takip edip bu bildirimi alan insanlar pc başına geçip girebilir. Bundan bahsettim sadece. Teşekkür ederim sana bu arada.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Forum adresimiz ; Askıda kaldım, Ban yedim, küfür ettiler ss burada işlem yapın vb. konular için yardım vermemektedir.
Bu konuda yardım alabileceğiniz tek platform site üzerinden bilet sistemidir. Bu tarz konuda ezber ve hazır cevap almanız çok normaldir, direkt konu açmak yerine arama kısmını kullanırsanız zaten bu tarz konularda hep aynı yanıtın verildiğini görebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt