Öneri Kör Skilleri Nerflenmeli mi? ( NERF GELDİ )

Kör Skilleri Nerflenmeli mi?

• Evet

Oy: 45 84.9%
  • Hayır

Oy: 8 15.1%

• Kullanılan toplam oy
    53
  • Anket kapatılmış .

Powerslavee

Üye
Ben anlamıyorum sizin güçsüz dediğiniz sınıf tek başına dolaşıp DB atıp millete iki atabiliyor.daha nasıl bir güç istiyorsunuz?

+7 arc sword +8 leather set rare takı seti koyalım bu kombin 3 GB etmez sonrada karşına aynı bütçe ile mage, warrior ,rogue koyalım bakın anlamanız için tek tek anlatıyorum.
-Vs başladı priest DB attı mage lanet attı mage tek yedi.
-warrior vs priest atak kırdı DB attı kalkanı çıkardı silah taktı. warrior 2 yedi.
-priest vs okçu 3 5 girmek için üzerine koştu o ara DB yedi tek yedi.
-asas patladı bı heal aldı DB attı tek attı yada asas kaçtı.

Gerçekten bp oyuncularinin ne istediğini anlamıyorum 1 parti adama kafa atamiyorsunuz diye bu kadar isyan etmeniz doğru gelmiyor.
İyi forumlar.
Db’yi yiyen anında kaçmaya başlıyor ve priestin herhangi bir yakalana yeteneği yok. Kaçan okçu veya asas ise zaten yakalanak mümkün değil. Kaldı ki okçu ya da asassa sizden kaçmasna da gerek yok attığınız db daha düşneden dispel atıp hayatına kaldığı yerden devam ediyor. Warrior ve mage için haklısınız ama asas ve okçu eğer oyundan azıcık anlıyorsa priesti teke tekte keser

_F_G_

Üye
uçana kaçana da tek atmayıversin priest kardeşlerim.

_F_G_

Üye
Db’yi yiyen anında kaçmaya başlıyor ve priestin herhangi bir yakalana yeteneği yok. Kaçan okçu veya asas ise zaten yakalanak mümkün değil. Kaldı ki okçu ya da asassa sizden kaçmasna da gerek yok attığınız db daha düşneden dispel atıp hayatına kaldığı yerden devam ediyor. Warrior ve mage için haklısınız ama asas ve okçu eğer oyundan azıcık anlıyorsa priesti teke tekte keser
Sizinde bahsettiğiniz gibi bazı sınıflar bazılarına karşı üstün. Kimisi 2 parti çıkınca kimisi solo. Yani bir denge var oyunda. Genelde priestlerin elinden farm slotu kimse alamadığı için her yer priest olmuş priesti en kolay düşüren sınıf asassin. Doğal olarak slot gezmeleri de normal.

Pemila

Üye
asasların attığı alan körü, tek kişiyi seçip sadece ona işleyecek şekline çevrilmeli. asasların alanla kör atması mantığa aykırı. mage skilinin asaslarda ne işi olur ki.
Aslında ben onu biraz daha değişik düşündüm kendi kafasına basabilse sadece yani atmalı değil basmalı bir skill olsa böyle öne atılma skillerini basıp atsınlar ama en azından içinde olduğu bilinsin adamların veya içeri girip smoke sklini basıp oradakileri kör edip öne atılma skili ile çıksın vs vs bazı seçenekler olabilir buna asasslarında bi açıklama birşey yapması gerekir şuanki hali ciddi kanser.(Mantıklı konuşabilen sadece assas güçlensin metası ile düşünmeyen.) veya @Tolgun bahsetmiş öyle bir sistem olabilir. Şuanki hali ciddi anlamda kanser bir skill okcular tek target kör atıyor assaslar alan kör mageler alan kör kör kör oynamaktan 6. hislerimiz kuvvetlenme başladı..

Rockness

Üye
Kral siz oynamayı bilmiyorsunuz yanlış info veriyorsunuz körüm körüm körüm denir mi kör değilim diyeceksin ki isim versin komutçu o hoooo ..
1677852445164.png

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Yeni gelen 4.3.1 yaması ile artık *
"Smoke Bomb" yeteneğinin isabet oranı %50 olarak güncellendi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt