ANKET Kostüm Fiyatları Düşmeli mi?

Kostüm Fiyatları Düşmeli mi?

• Kullanılan toplam oy
    83

OBRE

Üye
Yeni çıkan kostümler de bonuslar mevcut ve eski kostümlere nazaran +600 cash daha pahalı durumunda oyuncular.
1.Sorum : 1000 Cash verip daha önce kostüm almış oyuncuların günahı neydi ? Bonussuz olacaklarını iddaa etmiştiniz. (Forumda mesajlarınız belli)
2.Sorum: Neden kostümler bu kadar pahalı ?
Bu kostüm fiyatları biraz daha uyguna düşürülmeli benim düşüncem çünkü siz gözlemlediğim kadarı ile sürekli kostüm çıkarıp kazanmak istiyorsunuz.
Madem böyle yapacaksınız pelerin kanat fiyatlarına yakın bir fiyata düşüründe herkes alsın her zaman ki gibi sürümden kazanç sağlayın..

JaxSui

J
PVE için verilen özellikleri abartılmaması kaydıyla desteklerim. Hem insanlar boşuna almamış olur hem de şirket buradan para kazanır. Ama abartılmaması kaydıyla. Mesela %5 e kadar artabilir moblara verilen hasar...

harmony

Üye
kıyafetlerde özellik olmayacak denildi, bu muydu ? şimdi birisi gelir der %2 xp den ne olucak %lik canavar hasarından ne olucak,,, böyle böyle her şeye bir özellik getirirler, en sonunda ağlarsınız yok şöyle yok böyle diye...
Ufakta olsa bir başlangıç yapıldı, devamının getirileceğine inanıyorum. Her ne kadar kızmak istemesem de söylenilenler ile yapılanlar değişiyor.

OBRE

Üye
PVE için verilen özellikleri abartılmaması kaydıyla desteklerim. Hem insanlar boşuna almamış olur hem de şirket buradan para kazanır. Ama abartılmaması kaydıyla. Mesela %5 e kadar artabilir moblara verilen hasar...
%2 defans %1 ap veriyor pve için de değil ve desteklediğini söyleyip hayır oyu kullanmışsın. Garip vesselam..

JaxSui

J
%2 defans %1 ap veriyor pve için de değil ve desteklediğini söyleyip hayır oyu kullanmışsın. Garip vesselam..
Nasıl PVE için değil ? 'Defanse bonus against all monsters ' bizim orda tüm moblara karşı defans bonusu demek. Yani PVE Player versus Environment demek PVP ise Player versus player yani bildiğini düşündüğüm PK

OBRE

Üye
Nasıl PVE için değil ? 'Defanse bonus against all monsters ' bizim orda tüm moblara karşı defans bonusu demek. Yani PVE Player versus Environment demek PVP ise Player versus player yani bildiğini düşündüğüm PK
Pardon ben buff 'ı tam okumamışım haklısın PvE içinmiş. Yine de konumuz anketimiz fiyatıyla ilgili teşekkürler.

JaxSui

J
Pardon ben buff 'ı tam okumamışım haklısın PvE içinmiş. Yine de konumuz anketimiz fiyatıyla ilgili teşekkürler.
PVP'ye verirlerse o bonusları zaten ben de ilk tepki gösterenlerden olurum. Fiyatı düşürülebilir. Bonussuz 50 tl 70 tl ye çekilip bonuslular 100 tl olabilir.

harmony

Üye
PVP'ye verirlerse o bonusları zaten ben de ilk tepki gösterenlerden olurum. Fiyatı düşürülebilir. Bonussuz 50 tl 70 tl ye çekilip bonuslular 100 tl olabilir.
Bence hiçbir kostümde güçlendirme bulunmamalı, lol den örnek vermek gerekirse hiçbir mağaza içeriği oyuna etki etmiyor ve oyuncu hacmi ortada. Oyunu oynarken keyif alındığı için oynanmalı. Oyunun kazancı ise mağazadaki uygun ve zengin içerikler. Oyundan keyif alıyorsam zaten karakterimle bağdaşmak için özelleştirmek isterim. Çoğu insanın böyle düşündüğüne eminim. Lakin bunların olması için önce oyunu ticarethaneden çekip çıkarmak gerekiyor. İlk adım oyun içi ticareti kapatıp tam sürüm ah getirmek.

harmony

Üye
O da kıyaslanamaz bana göre. Çünkü birinde onlarca hero var ve hero geliştirmiyorsun ama burada bir tane karakteri benimseyip geliştiriyorsun.
Sayıların bir önemi yok, mağazada binlerce ürün oluşturabilirsin. Sezon sistemleri içerisinde o sezona özgü tasarım dili ile mağaza içerikleri v.s yaratılabilir. Örnek vermem gerekirse, viking temalı bir sezon gelir ve o tema için kostümler binekler silah görünümleri gibi eşyalar satılabilir. Özelleştirmek sonsuz yani :)

Bu oyunun sorunu hitap ettiği kitlenin oyunu oynamaktan çok ticaret gibi değerlendirmesi. Her itemin her parçanın bir değeri olsun istiyor. Bana göre oyun keyifli zaman geçirmek ve sosyalleşmek için oynanmalı. Bu arada içerisinde rekabet olmasına karşı değilim.

Burtto

Üye
Bence 20 30 TL bisey olmalı sadece görüntü veren birşey bu şekilde çoğu kişi de alır oyunda sürümden kazanır

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt