Kostüm, kanat , pelerinlere Oyun içi bonus ekleme [HP-DEFF] basma getirilecek bunun hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Pitou

Üye

SunRise bugün açıkladı. Magazadan aldığımız Kostümlere oyun içerisinden alabileceğiniz "HP-DEFF" bonus ekleme sistemi geleceğini söyledi.
Hp,def , attack vb. bir sistem geldiği için npcden alınsa bile oyun p2w'e döner. Neden diye soracak olursanız . Önceden Kostümleri , pelerin , kanat vb sadece görünüm amaçlı olduğu için almak zorunda değildik artık bu sistemle birlikte almak zorunda olacağız. Çünkü alan kişi bizim önümüze geçmiş olacak. Marketten alacak kostümünü örnek veriyorum oyun içi npcden hp , def materyalini alacak hp sini defansını arttırıp alamayın kişini önüne geçecek. X oyundaki aynı şeyin laciverti gibi bir şey olmuş olacak. Gittikçe kötüye gidiyoruz bu hiç hoş değil :(

Bu ürünleri herkes artık almak zorunda olacak .Almazsanız mağaza ürünlerini alıp hpsini ,defansını arttıran kişi savaş bölgelerine kafanıza vuracak yapacak bir şey yok :(

Sizler ne düşünüyorsunuz ?

Son düzenleme:

Jacques

Üye
Kitle istiyor rahat durmuyor olmamalıydı böyle bir şey tabi ki.

William Windsor

Üye
sesli sohbette hp ve def basabileceğimizi duymadım. belki de ben kaçırdım ama güzel bir şeyler eklenecek dedi sadece sanki.
tam olarak ne söylendi ben mi kaçırdım ?

Tolgun

Üye
SunRise sesli sohbette açıklamıştı. Magazadan aldığımız Kostümlere oyun içerisinden alabileceğiniz hp ve def basabileceksiniz demişti. Benim şahsi düşüncem bu sistemin p2wden hiç bir farkı yok. Neden diye soracak olursanız . Önceden Bunları almak zorunda değildik artık bu sistemle birlikte almak zorunda olacağız. Çünkü alan kişi bizim önümüze geçmiş olacak. Marketten alacak kostümünü oyun içinden basacak hp sini defansını arttırıp alamayın kişini önüne geçecek. Aynı şeyin laciverti gibi bir şey olmuş . Gittikçe kötüye gidiyoruz bu hiç hoş değil :(

Bu ürünleri herkes artık almak zorunda olacak . Almazsanız mağaza ürünlerini alıp hpsini ,defansını arttıran kişi savaş bölgelerine kafanıza vuracak yapacak bir şey yok :(
Sizler ne düşünüyorsunuz ?
Zaten attack scroll ve defans scrol aliyoruz :S 3 saat pk atarsan 6*2*300k= 3.6m üstüne pre, scroll ve pot^^.
Oyun bu gidisde obur oyunu geccek :D, valkyr kiyafet ondan sonra attack veren eldiven ... yandik.
Yanlis anlamayin da hep cok güzel sey ler olcak diyolar :D ondan sonra priest kiyafete nerf geliyo, poison damage kaldiriliyo, silah range görünmes oliyo^^, nft scroll magaza cikiyo, auto attack cikiyo ... neyse.

JaxSui

J
Selam,

Sunrise yayında kostümlere ek özellikler gelecek demedi. Sadece en güzel kostümünüzü seçin dedi. Böyle bir durum olabilir mi? Topluluk isterse olur. Zira bound sistemi de topluluk istedi ama şimdi istemeyenler daha ön planda.

Ayrıca böyle bir durum olacaksa da bu sadece PVE'ye yönelik olur diye düşünüyorum.

Pitou

Üye
Selam,

Sunrise yayında kostümlere ek özellikler gelecek demedi. Sadece en güzel kostümünüzü seçin dedi. Böyle bir durum olabilir mi? Topluluk isterse olur. Zira bound sistemi de topluluk istedi ama şimdi istemeyenler daha ön planda.

Ayrıca böyle bir durum olacaksa da bu sadece PVE'ye yönelik olur diye düşünüyorum.
Konuyla ilgili net bir açıklama yapılırsa konuyu düzeltebilirim.

Archantos

Üye
PVP alanın da kesinlikle karaktere ekstra özellik katacak şeyler gelmemeli.

orkungenel

Üye
Oyun çıktı 3 hafta oynadım 63 oldum bıraktım. Ne zaman böyle canım çekse hani gireyim foruma bakayım belki başlarım diyorum her seferinde daha farklı bir saçmalık görüyorum. Yönetim üzerine basa basa söylediği yapmam dediği herşeyi yapıyor. Ne vaadlerle geldiler şimdi görünen vurdukça vurmakta başka birşey yapmadıkları.

Neyse uzatmadan, oyundan bir daha soğuduma göre pvp tanıtım sitelerine girip bir bakıp oradan da soğuyup çıkayım bari :)

BySavas

Üye
gelmiyecek deniliyordu sürekli pvp alanında bu tür şeyler. zaten sözler tutulmuyor bizde ona göre yolumuzu belirleriz artık.

Mirage

Üye
Biri aydınlatsın, ben bu şekilde bir sonuç çıkarmamıştım soru-cevapta ama.

MaRaKeSH

Üye
Zannetmiyorum öle birşey olacağını olcak olsa kostümlere eklerlerdi zaten. Ama yanlış bilmiyorsam roco ile alınan ürünlerde extra bonuslar mevcut exp veren kıyafetleri incelemenizi tavsiye ederim şimdiden. Kostümden daha çok işinize yarayacaktır bende geçen gün arkadaşımdan öğrendim. Hatta gidip diğerlerini inceleyeceğim. Nasıl olsa ne desek tersi oluyor bari sisteme ayak uyduralım :)

Hafuj

Üye
Zaten attack scroll ve defans scrol aliyoruz :S 3 saat pk atarsan 6*2*300k= 3.6m üstüne pre, scroll ve pot^^.
Oyun bu gidisde obur oyunu geccek :D, valkyr kiyafet ondan sonra attack veren eldiven ... yandik.
Yanlis anlamayin da hep cok güzel sey ler olcak diyolar :D ondan sonra priest kiyafete nerf geliyo, poison damage kaldiriliyo, silah range görünmes oliyo^^, nft scroll magaza cikiyo, auto attack cikiyo ... neyse.
Evet sistem olarak ilk çıkışında daha mantıklı oynanır bir oyun sunacaklardı. Çok şey yazdım sildim ama farkında değiller başka oyunu bırakıp burada oynayanlara aynı yemeği ısıtıp önüne koymaya devam ederlerse daha çok oyuncu kaybedecekler, o sistemi seven kişileri paylaşırlar takılırlar aralarında.

Ries

Yönetici
Game Master
SunRise' nin yapmış olduğu açıklamada bir yanlışlık bulunmamakta.
Eklenecek olan bu özellikler oyun deneyimini ve güç dengelerini bozmayacak seviyede olacak.
Eklenen can miktarı 75, defans miktarı ise 15 olacak.
Kostümün süresinin bitmesi ile birlikte basılan özellikte kostüm ile birlikte kaybolacaktır.

Nodar

Üye
P2W içerik öğesi. Mağazadan satın aldığın kostüm özellik vermiyor olsa bile seni o kostümü almaya zorlayacak. Çünkü rakiplerin kostümleri alıp üzerine özellikleri yüklemiş olacak. Rekabet edebilmek için her şeyi en tepeye taşımak isteyecek oyuncular.

-Oto Atak düşünmüyoruz. (getirildi)
-Kostümler PVP yönüne etkili olmayacak. (özellik ekleme getiriliyor)
-Soulbound kaldırmayı düşünmüyoruz. (materyal ile kaldırılıyor)
-Uygun fiyatlı market olacak. (avantajlı paketler çok avantajlı :D)

75 cap'i 1 hafta deneyimleyip büyük ihtimalle oyunu bırakacağım. Oyunun yönetimini beğenmiyorum, büyük konuşmak istemem ama kökten değişimler yapılmadığı müddetçe dönmeyeceğim.

IBoRiS

Üye
75 hp 15 def farkla kafaya kafaya vurulmaz heralde bence iyi oldu oyun ekonomisi için güzel gold silinecek :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt