Öneri Kostüm ve Marketing için öneri

akeu

Üye
Merhaba Ben MMORPG model oyunlarında karakterin özgürlüğüne ve özelleştirmesine önem veren birisiyim mmorpg adından da anlaşıldığı gibi açık oyun dünyasında seçimlerimizle oyun içi hareket ettiğimiz ve seçimlerimize göre oyun dünyasının şekillendiği bir oyun türü onun için bence her karakter birbirine benzemek yerine özelleştirilebilmeli bence, şuan için çok kapsamlı bir alan olduğunu biliyorum ve çalışılması çok detaylı zaman gerektiren alan onun yerine ilk başlarda,
Bugün kostümler gösterime girmişken aklıma geldi market kısmında satışa sunulacak kostümlerde renk paketi olayı olması bence güzel olur hiç yokken tek düze bir görsel yerine biraz daha kişilerin zevklerine göre karakter şekillendirmeyi olanak sağlar çok aşırı renk cümbüşüne de bence gerek yok ana renkler bile baya bi çeşitlilik katar benim düşüncelerim böyle.

Siz sevgili arkadaşlar da konunun altına düşüncelerinizi bırakabilirsiniz...

İyi Forumlar.

kurtadam

Üye
Evet her yerde aynı kuşama sahip olan karakterler yerine daha özelleşmiş karakterler görmek daha tatlı olacaktır.

Lyrante

Üye
Mantıklı olabilir ancak renkler tok tutulmalı bana göre, parlak ve rengarenk bir ortam o ağırlığı bozabilir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt