Öneri Kostümler hakkında

hctoker

Üye
alınan kostümler süreli mi olacak yoksa kalıcı mı?
kostümlerin bonus vermemesi sadece skin olarak kalması , kalıcı olması ve oyuncular arası market ağının(dota-csgo-tf2 vs.) olması bence oyun için bir artı olabilir çünkü bu oyunları oyuncu adı altında iş kapısı olarak gören şahıslar sadece item , oyun para birimi ve cheat'lere başvurması oyunun dengelerini alt-üst edip oyuncu kayıplarına yol açabilir , bunları farklı yerlere kanalize ederek gerçek oyuncuların zarar görmemesi ve böylelikle sizinde oyuncu kaybetmemeniz için alternatifler göz önünde bulundurulmalı diye düşünüyorum.

Rammstein

Üye
Kalıcı ve sadece kozmetik olacaktır diye tahmin ediyorum, aksi hiç hoş değil.

Rammstein

Üye
Kalıcı olucaksa bu oyun neyle para kazanacak
: D Knight Online dışında aynı tür başka oyunlara bir göz gezdirmeni tavsiye ederim, belli aralıklarla sürekli mağazada yeni kostüm tasarımları eklenecektir. Oyuncular mevcut kostümlerinden sıkılıp mağazadaki yeni kostümleri satın alacaklar. Oyunda belli bir süre sonra yüzlerce kostüm olacak. Ben daha şimdiden görüntüsü paylaşılan iki kostüme talibim. Para kazanmanın birçok farklı yolu var. Sadece kostümlede kalınmaz parayla alınan özel dövmeler olur ,saç modelleri olur, item parlamaları olur, petler-binekler olur, direkt item skinleri olur.Olur da olur,süre nedir?

Son düzenleme:

Muti

Üye
LoL gibi kalıcı olması zor görünüyor. Çünkü LoL'de 150 mi ne karakter var, 1000 kadar kostüm yaratılabiliyor. 8 tane farklı karaktere kaç tane farklı kostüm yapabilirler bilmiyorum. Ama kalıcı da olabilir yani. Geçici de olsa sıkıntı yok yani almamız destek olmamız lazım.

Rammstein

Üye
LoL gibi kalıcı olması zor görünüyor. Çünkü LoL'de 150 mi ne karakter var, 1000 kadar kostüm yaratılabiliyor. 8 tane farklı karaktere kaç tane farklı kostüm yapabilirler bilmiyorum. Ama kalıcı da olabilir yani. Geçici de olsa sıkıntı yok yani almamız destek olmamız lazım.
GW2-BDO

Nart

Üye
Kalici olur olmasina ama atiyorum 30 günlük süresi dolunca pasif duruma geçer. Tekrar aktif ettiğinizde açılır. Tamamen silinmez. Böylelikle hatıra kostüm olarak saklanabilir.

Siyah34

Üye
Şöyle bise var kıyafet kostümleri olur. Petler var sonra bineklerin var. Arti bir sürü kozmetik var kalıcı olması mantıklı olur.
Silah kozmetik getirilir. Gördümüz her şeye kozmetik getirile bilir.

BrhnGndz

Üye
1 ay - 3 ay ve sınırsız şeklinde satılıp, 1 ve 3 aylık olanlar bir defaya mahsus trade edilebilir olursa bu şekilde de ekstra kazanç elde edilebilir. Bu düzenlemeler oyun açıldıktan sonra oyuncuların istekleri doğrultusunda şirkete maddi kayıp yaşatmayacak şekilde düzenlenir, mekanikler otursun gerisini halleder bu ekip

psikolog

Üye
nft kostüm linklemişti oyundaki biri canavarlardan %7 az hasar alma canavarlara%7 çok hasar vurma exp bonusu da vardı onlarda neden bu bonuslar var ayrımcılık değilmi ha sadece çok az sayıda mesela 10 adet nft zırhı varsa onu anlayışla karşılayabilirim ama istediğiniz kadar nft zırh oyuna ekleyip satılacaksa orası kötü bir yolun başlangıcı olur.

Zafer1991

Üye
nft kostüm linklemişti oyundaki biri canavarlardan %7 az hasar alma canavarlara%7 çok hasar vurma exp bonusu da vardı onlarda neden bu bonuslar var ayrımcılık değilmi ha sadece çok az sayıda mesela 10 adet nft zırhı varsa onu anlayışla karşılayabilirim ama istediğiniz kadar nft zırh oyuna ekleyip satılacaksa orası kötü bir yolun başlangıcı olur.
Kisaca diyorsun ki nftler kalici bizim niye kalici kostumumuz pelerinimiz yok mantikli en azindan aylik degil 3 aylik olsun ben kalici taraftariyim gerci

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt