Öneri Kostümlerde "Geri dönüş (Base - Town)" Önerisi

Pitou

Üye
Merhabalar;
İlerleyen zamanlarda LoL deki gibi her farklı kostümde geri dönüş animasyonları gerçekleştirelim. Kostümden kostüme değişsin bu animasyonlar. insanlar daha farklı kostümler almak istesin ki oyun gelir elde edebilsin.

Eğlenceli olacağına eminim :)

Son düzenleme:

X A

Üye
Evet bide Death Valley de base atma olmazsa iyi olur.

CraftWORLD

Üye
Yürüme animasyonu bile tam oturmamış bir oyun için biraz fazla beklenti olur diye düşünüyorum. Kötülemek için değil, gerçekçi olmak için söylüyorum. Ama tabi ileride gelirleri artar iyi bir animasyoncu işe alırlarsa durum daha farklı olabilir.

Siyah34

Üye
Şöyle death valley de direk geri dönüş değilde 5 saniye beklemek geremesi lazım bence. Bunun içinde dönüş animasyonu eklene bilir. Coke kez önerdim aslında

Siyah34

Üye
Yürüme animasyonu bile tam oturmamış bir oyun için biraz fazla beklenti olur diye düşünüyorum. Kötülemek için değil, gerçekçi olmak için söylüyorum. Ama tabi ileride gelirleri artar iyi bir animasyoncu işe alırlarsa durum daha farklı olabilir.
Animasyonlar zaten yapılacak çok bise değil demek istemiyorum animasyoncularin emeğine saygısızlık etmek istemem :)

Pitou

Üye
Şöyle death valley de direk geri dönüş değilde 5 saniye beklemek geremesi lazım bence. Bunun içinde dönüş animasyonu eklene bilir. Coke kez önerdim aslında
Zaten Burhan bey söyledi direk base seçeneği olmayacak bir kaç saniye sonra atılacak base dedi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt