İstek Kostümlerin kalıcı olması veya özellik vermesi hakkında

rotute

Üye
Merhaba ,

Oyun içerisinde bulunan kostümler özellik vermediği halde 1 aylık olması o kostümü tekrar tekrar almaya düşündürüyor açıkçası çeşitlilik şuan için az , en azından ufakta olsa bir özellik verebilir diye düşünüyorum kullanış açısından özellik vermeyen kostüme her ay o kadar rc vermek kimse istemez. En azından özellik verebilir,süresi uzatılabilir ya da fiyatı arttırılıp kalıcı olabilir .Saygılar.

Laykkie

Üye
Kalıcı olması taraftarı değilim. Fakat özellik vermesi güzel olurdu.

Nart

Üye
Katılıyorum %1 bile olsa oyunun selameti açısından özellik vermesi daha çok satışa teşvik edecektir.

Ancak bunun yanında bound sisteminin de upgrade edildiği gibi kişinin üzerinde asgari 6 ay bound kalmasını da destekliyorum.

Zbam

Üye
Merhaba ,

Oyun içerisinde bulunan kostümler özellik vermediği halde 1 aylık olması o kostümü tekrar tekrar almaya düşündürüyor açıkçası çeşitlilik şuan için az , en azından ufakta olsa bir özellik verebilir diye düşünüyorum kullanış açısından özellik vermeyen kostüme her ay o kadar rc vermek kimse istemez. En azından özellik verebilir,süresi uzatılabilir ya da fiyatı arttırılıp kalıcı olabilir .Saygılar.
kostümler kozmetik olarak kalmalı kesinlikle stat vermemeli

Bruce_Lee

Üye
Bonus vermemesi gerektiğini düşünüyorum. Sırf karşımdaki kozmetik sayesinde extra bonus alıyor diye kostüm almaya zorlanmak yersiz olur. Kozmetiği beğendiğim için alırım ve kalıcı olması taraftarıyım.

WoxHades

Üye
Özellik vermeli sonuçta NFT'ler özellik veriyor.En azından NFT'nin verdiği özellikleri daha düşük oranda vermeli.

SvZ

Üye
Oyunun pay to win'e dönüşmemesi açısından özellik vermemesi taraftarıyım.

Klausnicky

Üye
Kalıcı kalmalı kesinlikle aylık 100₺ statsız kostüme vermek fazla absürt geliyor.

Pitou

Üye
Kostümlerin şuanki hali gayet iyi . Hiç bir bonus vermemesi ve Aylık ücretli satılması gerektiğini düşünüyorum. Kalıcı olursa oyun nasıl gelişecek maddi bir gelir olması lazım.
P2W isteyen oyuncuları lütfen dikkate almayınız bu oyunun kötülüğünü isteyen kitle utanç verici :(

JaxSui

J
Şu verilebilir canavarlara karşı +5 atak def çok da etkilemez satışı da artar. Gibi gibi

Barljix1912

Üye
eğer klasslara atak özelliği gelirse kostümlere oyun kendi yolunu çizmiş olur ben de kendi yolumu, saygılar...

bekirdemirr92

Üye
Kostümlerin özellik vermesi pay to win demek. Oyunun geleceği için çok kötü olur.

Alkoer

Üye
Katılıyorum %1 bile olsa oyunun selameti açısından özellik vermesi daha çok satışa teşvik edecektir.

Ancak bunun yanında bound sisteminin de upgrade edildiği gibi kişinin üzerinde asgari 6 ay bound kalmasını da destekliyorum.
kınayt tan ne farkı olucak o zaman ? ben bu oyuna p2w olmayacak diye geldim.

p2w istesem +10+3 çarıma girerim kınaytta burda ne işim var.

Barljix1912

Üye
Meraktan soruyorum oyun içi karakterinin BP'sini ve itemlerini gösteren bir fotoğraf atabilir misin?
tabi elimde +6 vixen var 2 tane 7 fp zırhım var full8 dex takı bir tane 9 dex 140k sol 120k sağ BP mevcut, yeni klana girdim oyunu solo oynayan bir oyuncuydum.

wolf ve attack sc ile 1405 atağım mevcut nickimi göstermek istemiyorum.

1654283016808.png

1654283121872.png

Szchull

Üye
Kıyafetler olduğu gibi kalıp sadece aylık oldukları için fiyatlandırmada indirime gidilebilir, 3-5-9 aylık gibi satışları olup daha ucuza getirilebilir.

Barljix1912

Üye
Adrenalin. wolf değil :)
yok çoğu insan anlamıyor diye söylüyorum. ayrıca bana yöneltmiş olduğun tutum '' malum oyun '' üzerine destek verdiğin izlenimini veriyor, fakat şimdide wolf değil adrenalin diyorsun bi garipsin anlamadım seni iyi akşamlar :D

ayrıca o kadar şey istedin arasından bunu mu çıkardın ? federal misin ? xd

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt