İstek Kostümlerin kalıcı olması veya özellik vermesi hakkında

JaxSui

J
yok çoğu insan anlamıyor diye söylüyorum. ayrıca bana yöneltmiş olduğun tutum '' malum oyun '' üzerine destek verdiğin izlenimini veriyor, fakat şimdide wolf değil adrenalin diyorsun bi garipsin anlamadım seni iyi akşamlar :D

ayrıca o kadar şey istedin arasından bunu mu çıkardın ? federal misin ? xd
Benim dediğim şey şirketin daha çok kazanması için minik bir teşvik. İnan moblara karşı +5 10 atak hiçbir fark yaratmaz. Ama alacak adama cazip gelir. Boşa para veriyorum gibi düşünmez. Knightta direkt olarak atak veriyor o başka.

Ouss

Üye
Fiyatı 1 tık arttırılıp süresiz olmalı ve sürekli oyuna yeni kostümler gelmeli aylık olarak ki insanları kostümleri alıp koleksiyon yapabilsin.
Örnek: VALORANT. İstediğin skin'i alıp sınırsız, sonra istediğini istediğin zaman değiştirip değiştirip giyiyorsun.

Özellik vermesi almıyan insanları almaya MECBUR bırakır o özelliklerden yararlanmak için bu da p2w'e iter insanları. Neden beni oyun bir eşyayı almaya zorlasın ki avantajlarından yararlanmak için.

Her ay her klass'a yeni kostümler gelsin, sınırsız olsun fiyatı 1 tık daha pahalı olsun, hem insanlar süresiz şeyleri, süreli
şeylere kıyasla daha çok almayı tercih eder bu kanıtlanmış birşey.

JaxSui

J
Nft lerden haberiniz yok anlaşılan. Zamanımda satışa çıktı çok fena özellikleri olanlar da vardı. Hem de sınırsız hem de oyun içi kiralamalı :)

rotute

Üye
Her ay özellik vermeyen kostüme 100 TL verecek arkadaşlar varsa gidip alabilir tabii satışa açık şahsım ve klanım adına konuşmak gerekirse almayı düşünmüyoruz tekrardan

MiceS

Üye
Konu ya temel olarak katılıyorum ama eklemek istediğim bir kaç bişey var. Kozmetik costümler kalıcı olmalı ve oyun içerisinde pazarda satılmalı. Bana kalırsa şuanki verdiği özellik benim hoşuma gidiyor pk yı etkileyecek extra bonus vermesine gerek yok . Bir başka önerimde kostüm ağının sürekli genişletilmesi her job ve cinsiyet için 2 adet kostum yetersiz bunun 10 gibi bir rakamda olması güzel olacak. Bu sayede oyuncular kostümden sıkıldığında yenilemiş olacak. Hemde mevcut kostümlerini başka kullanıcılara satarak oyun içerisinde ticarete farklı bir boyut getirmiş olacaktır.

Tabi bazı arkadaslar yapım şirketi taş mı yesin diye linçleyecekler beni ama öyle düşünmemek lazım sürümden kazanacaktır. Tabi sürenin 1 ay yerine 6 ay yada 12 ay şeklindede güncelleme olabilir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt