Kozmetik Giyememe

Quzulqurt

Üye
Merahaba herkese iyi oyunlar, pazardan Witch Hat(Pink) itemini aldım. Satın almadan önce tüm sınıflar yazısını gördüm ve giyebileceğimi anladım ama pazardan çektikten sonra "Bu senin için uygun değil" yazısını gördüm. Bu sorunun çözümü var mı ?

giyememe.png

Quzulqurt

Üye
Dolandırılmışım 2.5m verdim bu parça işe yaramıyormuş. 100 tane olunca şapkayı veriyormuş ben normal şapka zannetim teşekkürler rise online 1 saatlik emeğim çöp oldu bunların pazara belli bir seviye üstüne koyulabiliyor olmasından dolayı.

Lady

Üye
Yönetimin yaptığı bir hata. Bu şekilde kazanılan etkinlik eşyalarının takas edilemez ya da satılamaz yapılması gerektiğini biliyorlar. Daha önce bu eşyaların ticaretini yapmıştı oyuncular. Sonra birkaç düzenleme getirdiler bununla ilgili. Ama bunu es geçmişler demek ki.

Quzulqurt

Üye
Yönetimin yaptığı bir hata. Bu şekilde kazanılan etkinlik eşyalarının takas edilemez ya da satılamaz yapılması gerektiğini biliyorlar. Daha önce bu eşyaların ticaretini yapmıştı oyuncular. Sonra birkaç düzenleme getirdiler bununla ilgili. Ama bunu es geçmişler demek ki.
Telafi olarak bana o şapkadan vermeleri güzel bir hareket olur gibi :) ama sanmıyorum 2.5m içeri girdiğimle kalacağım fotoda seçili olan kişiden almıştım birli birli kaç tane satmıştır kim bilir easy money

Anthelior

Üye
Maalesef yeterince toplasan bile görev kaldırıldığı için yine şapkayı alamazsın.

Zaten en başından hem şapkaları hem görev eşyalarını aynı adlandırmak saçmalık, geçmiş olsun.

(Benim de bankada biraz görev eşyası duruyordu, şeytan dürtüyor arada :devilish: :ROFLMAO: )

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt