Öneri Kozmetik ürünleri hk.

NACLIA

Üye
Merhaba, Oyun içi Market sistemi ile alakalı bir önerim var Oyun içi kozmetik ürünleri bu kadar fiyat yüksek olması gereksiz buluyorum her ay kanat matta karakter skin premium hem fikiriz oyuncular ile ilgi diğer kanat matta vs türkiye ekonomisinde oyuncuları çok yoracaktır fiyatlandırmalar benim tavsiyem şunu söyleyebilirim premium her ay aynı fiyat alınabilir fakat kanat pet matta kozmetik ürünler için bence uzatma abonelik sistemi gelebilir uzatma bedeli %50 olabilir en azından her ay 40 tl tabii olmaktansa %50 indirimli 20 tl olabilir böyle bir sistem getirilebilir her ay herkes bu ücreti veremez ekonomi ortada iyi çalışmalar dilerim iyi oyunlar. İlk alan kullanıcı versin ama 2.alımında %50 indirim uygulansın tavsiyem budur.

serkanqq

Üye
Hocam bunlar size her hangi bir fayda ya da zarar sağlayacak şeyler değil tamamen görsel açıdan etkili ürünler alıp almamak size kalmış ekonomisini zorlayarak kim niye gidip kanat ya da matta alsın ki

NACLIA

Üye
Hocam bunlar size her hangi bir fayda ya da zarar sağlayacak şeyler değil tamamen görsel açıdan etkili ürünler alıp almamak size kalmış ekonomisini zorlayarak kim niye gidip kanat ya da matta alsın ki
Kozmetik ürünlerinin zaten görsel açıdan almak istiyenler olabilir dostum indirim olsa güzel olur almak istiyen daha çok olur diye düşünüyorum iyi forumlar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt