Kristal Etkinlik Girip çıkanlara Ceza verilmeli.

HeaveN

Üye
Selam arkadaşlar...

1 Hatadır Etkinliklerde, Sürekli buna denk geliyorum 8 kişi giriyoruz takım olmamız laızm hemen girenler çıkıyor ,
Çoğu insan girmeye çalışıyo oynamak istiyo giremiyo etkinliklerde bu girenler direk çıkıyor bilerek 1 haftadır bu böyle gidiyo
Bu gün öğlen 6 kişi savaş kazandık zorlayarak , bu akşam 20:00 etkinlik 2 kişi çıktı yine 6 kişi oynadık yenildik diğer kalanlar 6 kişi oldumuz için onlar 2 si direk çıktı.

Etkinlik girenler bitene kadar çıkma yasağı getirilmesini istiyorum yoksa böyle bi anlamı olmuyo.

Archantos

Üye
Büyük ihtimal ile Proteansın. Gelen partideki insanları gördükten sonra kim dursun. İsteyen çıkar isteyen çıkmaz. Vakit değerli kusura bakma

Archantos

Üye
Malesef içerde bekleyemem yenilen ekip direnç göstermeyecek bir parti ise çıkıyor. Ödüle bakarsak tatmin edici bir tarafı yok bu yüzden çıkıyor çoğu kişi

glaurung

Üye
Ya adam 3-4 char sokuyor. Okçu açmış manasız atak veriyor ZR ile sırf ban yememek için.
Bu adama kutu mu vereceğim emeğimle boşversene.

Hate

Üye
Atak ve defans sınırı şart, bilmem kacıncı ayınında olan oyunda ben yamuk bozlu adam görmek istemiyorum.
wormde farm yapılsa bir takım item yapılırdı, kim ne derse desin milletin döner ekmeği için uğraşmak beni deli ediyor.

UNDERT0KER

Üye
Büyük ihtimal ile Proteansın. Gelen partideki insanları gördükten sonra kim dursun. İsteyen çıkar isteyen çıkmaz. Vakit değerli kusura bakma
ben ne partilerle ne crystaller kazandım adamda item yok oynamayı biliyor kazanıyoruz adamda item var db takip etmez dalmaz 1 vurur 2 durur kaybedersin öyle gördüm alt f4 çok gereksiz saçma hareket bir kere onu yapanın kendine güveni yok ki sen crystal gibi etkinliğe bile 3-5 adam kesmek için zaman ayıramazsan gooo fps game

Archantos

Üye
ben ne partilerle ne crystaller kazandım adamda item yok oynamayı biliyor kazanıyoruz adamda item var db takip etmez dalmaz 1 vurur 2 durur kaybedersin öyle gördüm alt f4 çok gereksiz saçma hareket bir kere onu yapanın kendine güveni yok ki sen crystal gibi etkinliğe bile 3-5 adam kesmek için zaman ayıramazsan gooo fps game
Kendini çok sağlam player gösterme hevesinden artık kurtulur musun lütfen ?

Protean ırkında çok nadir partiler denk gelsede adam Str priest elinde tokmak ile 8 kişi arasına dalıyor. Ve bu kişiler 3-4 kişi birden geliyor bir partiye. Ben bu partide kimi keseceğim çok bilmiş arkadaşım benim ?

UNDERT0KER

Üye
Kendini çok sağlam player gösterme hevesinden artık kurtulur musun lütfen ?

Protean ırkında çok nadir partiler denk gelsede adam Str priest elinde tokmak ile 8 kişi arasına dalıyor. Ve bu kişiler 3-4 kişi birden geliyor bir partiye. Ben bu partide kimi keseceğim çok bilmiş arkadaşım benim ?
Ben kendi playerliğimi övmedim bize de denk geliyor kendini bilmez kimseler ama uyarıyoruz sürekli düzelsinler diye. o dediğin kişilere bende sinir oluyorum aklı mantığı çalışsa zaten böyle bir şey yapmaz çoğunun gözü kapalı. kutu almaya giriyorsun oraya stratejik oynaman lazım ama işte malesef böyle yapınca kutu kazanacaklarını sanan insan çok oyunda.

Archantos

Üye
Ben kendi playerliğimi övmedim bize de denk geliyor kendini bilmez kimseler ama uyarıyoruz sürekli düzelsinler diye. o dediğin kişilere bende sinir oluyorum aklı mantığı çalışsa zaten böyle bir şey yapmaz çoğunun gözü kapalı. kutu almaya giriyorsun oraya stratejik oynaman lazım ama işte malesef böyle yapınca kutu kazanacaklarını sanan insan çok oyunda.
Maalesef öyle biz de uğraşıyoruz kalkan tak db at ne olur diye yavarıyoruz , Discord çağırıyoruz ama nafile hala kendine buff atıp koşuyor. Bu yüzden Exit atıyoruz yapabilecek birşey yok çünkü

UNDERT0KER

Üye
Maalesef öyle biz de uğraşıyoruz kalkan tak db at ne olur diye yavarıyoruz , Discord çağırıyoruz ama nafile hala kendine buff atıp koşuyor. Bu yüzden Exit atıyoruz yapabilecek birşey yok çünkü
öyle aslında diğer türlü yapsa kutu kazanacak ama bu akıllılar böyle pata küte dalınca kutu alacağını düşünüyorlar yanılıyorlar umarım 3'ü 5'i görür bu konuyu da düzelir yapacak bir şey yok.

PlatinKolonya

Üye
bence de , adam daha kill vermeden çatışma olmadan bu ne biçim parti diyip çıkanlar oluyor. Kesinlikle bi yaptırım yapılmalı.

kadirkeskin

Üye
Bence direk 100K+ BP olmayann giremesin. Önce gitsin kendini geliştirsin PK atsın sonra gelip , etkinlikte çarpışsın.( Bloody Valley ) Önerim.

HARE

Üye
BP sınırı koyularak takımlara ağırlıklı BP ortalaması getirilmeli. Ya da bildiğimiz lig mantığı olmalı... Kimse kimseyi sırtında taşımak durumunda değil. İsteyerek veya istemeyerek pvp zevkinin içine edilmemeli, bir yerden sonra tahammül kalmıyor çünkü. Oyuncular dışlanmadan herkes dengiyle girsin isterim ama belirli kısıtlar olmak zorunda. Kusura bakmayın ama loop atamayan, scroll basamayan, görev tokmağıyla ölüme koşan adamın diğerleriyle aynı pvp ekosisteminde bulunması akıl dışı.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt