Öneri KS Atanlara Ceza Sistemi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HAB

Üye
KS atanların şikayet edilmeleri durumunda incelenerek kimin KS ye durduğunun Doğru bir şekilde tespit edilerek 1 günlük ATAK kesme cezası verilmelidir.. Bununla ilgili düzenleme yapılmasını tavsiye ediyorum..

Faraza

Üye
KS nin tanımı eğer sen önce geldin ben sonra gittim mantığı ile slotu tapulu malın saymak ise ise saçmalıktır bu bebek giydirme oyunu değil güçlü olan elbet kazanacak böyle bir mantık yok.. sen çok zayıf karakterin ve zayıf ekibin varsa o mobu demek ki sen değil onlar kesmeyi hak ediyordur ks savaşını kaybedersin yoluna gidersin .. senden güçlüsü gelir senden alır sen de paşa paşa gideceksin adam bir şekilde hak etmiştir bu oyun savaş oyunu kardeş kardeş hepimiz item kasalım hadi hep beraber olur mu amacı rakibini geçmek karşı ırkı kesmek olan bir oyunda KS cezası beklemek heye sen bir gram ekmek harcamadığın uğraşmadığın teneke karakterinle al o slotun ekmeğini sen ye doyana kadar diğer güçlü karakter armut gibi beklesin çünkü sen önce geldin günlerce aylarca sen kas ... ya ko dan geldin gb kasıp satamıyor musun nedir olay anlamak mümkün değil KS ye ceza beklemek KS bu oyunun temel hedefidir oyuncu için .. amaç odur zaten güçlü olmaktır kazanmaktır ..çok saçma bir beklenti çok masumane demek isterdim ama slota ks diye ağlamaya mantık bulmak imkansız arkanı dönüp gideceksin boşsa geleceksin kasacaksın dipnot: nefret ederim ks yapılmasından . yapmayı da tercih etmem bana yapılmasını da ama oyun içinde bu kadar doğal bir duruma da ceza beklemek nedir yahu komedi gibi :)

calippooo

Üye
KS atanların şikayet edilmeleri durumunda incelenerek kimin KS ye durduğunun Doğru bir şekilde tespit edilerek 1 günlük ATAK kesme cezası verilmelidir.. Bununla ilgili düzenleme yapılmasını tavsiye ediyorum..
Aga bu nasıl bir saçma öneridir allah aşkına ya aksdjaskdjasdaskdjasdkj, kanka istersen gm'lik versinler sana kafana göre takıl sen. Ks atana attack ban nedir ya sdjashdasdasd

HAB

Üye
Ooooo hemen savunmaya geçenler var bu kadar net kendinizi belli etmeyin. Genelde KS yiyen ve gücü yetmeyen oyuna yeni başlayan playerlar oluyor oyuna başlamadan bazı çıkarcı kutucu ..... playerlar oyundan soğutmayı başarıyorlar.... Bir günlük atak kesme cezası bence adil olacaktır...

HAB

Üye
Birde bu oyuna ait Formun sorunu nedir biliyormusunuz..
Ben deyim oyuna asıl gönül vermiş playerlar foruma uğramıyor bile nerde çıkarcı rantsal .... niyetli şahıslar var yanlış yönlendirmek için ha bire yazıp çiziyorlar bu nedenle oyun kurucuların bu foruma bakarak oyunu yönlendirmeye çalışmaları tamamen hayal kırıklığı ile neticelenmeye devam edecektir.. Ne zaman 24 saat oyun içerisinde playerlarla birlikte olurlar o zaman doğru karar vereceklerdir...

Faraza

Üye
:) Yüzde yüz yanlış gidiyorsun ... söylediğin oyunun temel prensiplerine aykırı bir durum bunun tartışmaya yorum yapılamaya bile ihtiyacı yok başlığı görenler direk bu ne saçma şey deyip direk açmamışlardır bile ben bir hata ettim yorum yazdım da .. öteki yanlış çıkarımına gelelim ... dediğin tam tersi durum var foruma moruma girip konu açan kişiler genelde oyuncular olur çünkü oyunu güncellemeri sorunları vs dile getirirler senin dediklerinin foruma ayıracak zamanları yoktur uğraşmazlar oyunu oyun olarak görmedikleri için burayla onların işi olmaz ... ya kusura bakma ama talebin ayrı mantıksız durum tespitin durumun tam tersi 3. fiyaskoyu bekliyorum

Faraza

Üye
Emin ol tenezzül edip cevap veren bile olmaz bu başlığına.. hani verilmemesi de lazım. Talebin gerçekten ciddiye alınacak bir şey değil adama savunmaya geçmiş diyorsun da .KS derken acaba aynı şeyden mi bahsediyoruz? Sen şimdi bir slotta bir mob kesiyordun? Biri geldi ve slotu elinden aldı? Ve bu çok yanlış bir hareket? Ne yapması lazımdı o kişinin, bu dünyada en önemli varlık sen misin? tek kasılması gereken char seninki mi? o adam npc mi? Senin keyfini beklemek zorunda mı bu bir rekabet oyunu yahu . E senin mantıkla hareket edecek olursak DVde de ks olmasın herkes sırayla kardeş kardeş bir birini kessin - sen beni kestin hadi sıra bende şimdi de ben seni keseceğim sonra gidelim birlikte mob keselim teletabiler gibi el ele .. burada rekabet yok herkes eşit burada :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Faraza

Üye
Ooooo hemen savunmaya geçenler var bu kadar net kendinizi belli etmeyin. Genelde KS yiyen ve gücü yetmeyen oyuna yeni başlayan playerlar oluyor oyuna başlamadan bazı çıkarcı kutucu ..... playerlar oyundan soğutmayı başarıyorlar.... Bir günlük atak kesme cezası bence adil olacaktır...
Haddini seviyeni bilerek oynayacaksın. Oyuna daha çok emek vermiş uğraş vermiş daha güçlü karakterlerin altında ezileceksin darlanacaksın bu çiftlik oyunu değil sims değil. DVye çıktın 56 seviye görev itemleriyle titreye titreye gideceksin inşallah biri görüp de kesmez diyeceksin olayın tadı esprisi orada yahu . Baktın bir slotta senden daha güçlü karakterler var ekipler var tırıs tırıs gideceksin. Denginle dövüşeceksin dengini keseceksin azıcık mantık insanf . icabında moblarla vs atacaksın. Senin çok ütopik tuhaf bir bakış açın var. Oyun tercihin çok yanlış eğer oyun olarak görüyorsan seninle aynı fikirde olmak mümkün değil :) Gm ler oturacak akşama kadar kim slota ilk geldi sonra kim geldi her slota gm koyalım - veya mob o slotu ilk kesenin adını alsın dışarıdan gelen sonradan gelen ellemesin? Ellediği an oto atak banı yesin . misal sen cyclops farmlıyorsun 65 seviye +7 cursed blade li süpersonic karakterinle oraya +8 earthshakerli full item bir pri gelip slotu senden alamasın çünkü ks olur? O kenarda o karakteriyle hıyar gibi senin lütfedip teslim etmeni beklesin misal? Oranın ekmeğini hep sen ye çünkü tapulu malın çünkü ilk sen geldin? O sonradan gelen atak yaptığı an atak ban yesin? Gm leri uğraştırmayalım

Balerion

Üye
Ks olmasın diyenler icin harika bir oyun biliyorum, ama atari oyunu

Kenshin

Üye
Merhaba,

KS olarak hitap edilen aynı yaratığa farklı party’ler ile atak yapılması kural ihlali değildir. Hiçbir slot bir kişiye ait olmadığı için böyle bir ceza sistemi yoktur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt