DuncanBlake
Üye

Evet, yazımız başlıktanda anlaşıldığı gibi ksciler ve yönetimin tavrı.
— eleştirim ks cilere değil, yönetimin tutumunadır! -
Okumayanlar için Üst edit:
Oyun mekanikleri gereği, ks ye uygun. Buna eyvallah. Yönetim ks’ye de KARIŞMIYOR. Buna da eyvallah. Peki sayın yönetim, sevgili oyuncular, Rise online yönetimi oyuncuların huzuru için çalışmıyor mu? Burası ahlak masası mı? KS atan adam zaten, etikten, ahlaktan anlamıyor. Partideki herkesi geriyor, insanlar sinirleniyor. Adam ks atarken kimse bir şey demeyecek ve kitap forumunda konuşma yapar gibi saygı çerçevesinde mi konuşacağız? insanları gerenin, hırsızın hiç mi sucu yok? kimse kimseye durduk yere küfür etmiyor. Ks ci insanlar zaten kaostan besleniyorlar. İnsanlar küfür ediyor ve yönetim küfür edene mute atıyor. Yani ne olacaktı sayın yönetim? Herkes susacak, kılıçlar mı konuşacak? Ks’ci de bundan yüz buluyor ve istediği yere çöküyor, bulaşıyor. KS atıp huzur bozana ne attack ban var ne mute var. yönetim tarafından KS ciye arka çıkılıyor dolayısıyla. Oyunda bir şeyler yapmaya çalışıyoruz, ROW yakıyoruz, para yakıyoruz. KS de olsun ona da bir şey demiyorum. ancak ks atan adama küfür edene mute atıp, ks yapana çikolata, şeker ikram ederseniz, oyun toksik bir yere dönüşecektir. ki zaten hagardda ks den dolayı küfürler havada uçuşuyor. Sorarlarsa aarvadda, rise online'da insanların huzuru için çalışılıyor dersiniz ne olacak..
— eleştirim ks cilere değil, yönetimin tutumunadır! -
Okumayanlar için Üst edit:
Pekala, rise online yönetimi ve aarvad sakinleri, sizlere bol bol sabır ve keyif dolu günler dileriz. Madem ks oyunun doğası, bundan sonra ben de her gördüğüm slota salça olur, 8 kişiyi amaçsızca sinir ederim. Kutu almak önemli değil, önemli olan şey kaos. Ne de olsa bu oyunun doğası. İnsanları orada bir de tahrik ederim, ne de olsa zor olmayacak bu, küfür yerim karşılığında “” emojisi atar ortalığı kızıştırırım. Chat i kapar yazılanları da görmem. Nede olsa böyle aga… Sonra orada chatte edilen küfürleri bir de ss alırım. Şikayet ederim. Gerilen insanlara bir de mute attırdım mı deme keyfime. İnsanları yönetime de tavırlı bir hale sokarım ve daha da gererim.. bi darbede yönetimden indiririm.
Böyle bir mantık var mı? Bu normal mi? Zorla kendi halinde, efendi oynayan, bizim gibileri de dark side a geçirip pislik bir oyuncu haline çevirteceksiniz. Bugün her gördüğüm slota salça olacağım. Ne de olsa zararı bana değil, rise online'a, yönetime ve iyi oyunculara. Ben mi uğraşacağım banane aarvad topraklarında iyi eğlenceler dileriz (dark side a geçince bi anda keyif verici bi hale dönüştü niyeyse - savunanlar demek ksci tayfadan) ama suç sizde değil kardeşlerim. Suç, efendi oyuncunun bu konuyu böyle kscilere bırakmasında. Burada bile ks var yani
Oyun mekanikleri gereği, ks ye uygun. Buna eyvallah. Yönetim ks’ye de KARIŞMIYOR. Buna da eyvallah. Peki sayın yönetim, sevgili oyuncular, Rise online yönetimi oyuncuların huzuru için çalışmıyor mu? Burası ahlak masası mı? KS atan adam zaten, etikten, ahlaktan anlamıyor. Partideki herkesi geriyor, insanlar sinirleniyor. Adam ks atarken kimse bir şey demeyecek ve kitap forumunda konuşma yapar gibi saygı çerçevesinde mi konuşacağız? insanları gerenin, hırsızın hiç mi sucu yok? kimse kimseye durduk yere küfür etmiyor. Ks ci insanlar zaten kaostan besleniyorlar. İnsanlar küfür ediyor ve yönetim küfür edene mute atıyor. Yani ne olacaktı sayın yönetim? Herkes susacak, kılıçlar mı konuşacak? Ks’ci de bundan yüz buluyor ve istediği yere çöküyor, bulaşıyor. KS atıp huzur bozana ne attack ban var ne mute var. yönetim tarafından KS ciye arka çıkılıyor dolayısıyla. Oyunda bir şeyler yapmaya çalışıyoruz, ROW yakıyoruz, para yakıyoruz. KS de olsun ona da bir şey demiyorum. ancak ks atan adama küfür edene mute atıp, ks yapana çikolata, şeker ikram ederseniz, oyun toksik bir yere dönüşecektir. ki zaten hagardda ks den dolayı küfürler havada uçuşuyor. Sorarlarsa aarvadda, rise online'da insanların huzuru için çalışılıyor dersiniz ne olacak..
Ekli dosyalar
Son düzenleme: