Ksciler ve yönetim tavrı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DuncanBlake

Üye
Bir slotta birileri farmlıyor yada kasıyor birileri gelip slotu alıyorsa oyuncu bazında bunu yapanın terbiyesizliği. Ama sonuç itibari ile yönetim kalkıp şunu dememeli slotta biri varken giremezsin. Hepimiz bunu yaşamışızdır bırak slotu death valley de bile oluyor bu ve bunu engelleyemezsin engellersen kimse kendini geliştirmez. He şunu diyebilirsin adam çok güçlü gelip alıyor alır kardeşim sende güçleneceksin o slotu vermiyeceksin. hepimizin amacı bu. en son yaşadığımı anlatayım sana. grimde kasıyoruz 1 pt 8 tane yarısı elinde görev itemli bp pri geldi başladılar ks ye hiç oralı olmadık biz bpyiz alırız diye düşündüler alamadılar sonuçta ama küfr etmedik edenede cvp vermedik. sende bu yolu izle bence bırak o küfr etsin edecekse gerekirse reportlarsın.

işte biz hırsıza tepki gösterdik :D suçlu çıktık.

RickSancheZz

Üye
küfür eden taraf mute yer, ben böyle durumlarda haklıda olsam küfür etmem, psikolojik savaşır küfür etmesine sebeb veririm sonrada reportlarım :D

DuncanBlake

Üye
insanlar huzursuz kardeşim ve mutsuzlar oyunda normaldir. bu kadar olumsuzluk içinde garip geliyodur hepsi bu şahsi algılama bence
İşte abi gerçek hayatta mutsuzuz, huzursuzuz. Oyunda bari mutlu ve huzurlu olalım :D şahsi algılamıyorum. Umarım bir yaptırım gelir. Bu sebep-sonuç ilişkisi. Direkt bir tarafa cezai işlem uygulanmamalı.

gurbas

Üye
işte biz hırsıza tepki gösterdik :D suçlu çıktık.
Dostum, ks atan adam hirsiz degildir. Bu cok guclu ve agir bir itham, umarim farkindasindir. Sattigin mali senden ucuza satan adama hirsiz diyebiliyor musun? Trafikte arabasini senin önune kiran adama hirsiz diyebiliyor musun? Markette kasa sirasinda önune gecen adama sen kscisin diyip hirsiz diyebiliyor musun?

Oyunda kurulan her partinin kasacagi bir slot olmadigi icin, guclu olan gucsuz olani yutuyor, ayni gercek hayattaki gibi. durum ne olursa olsun kimseye kufretmeyi kendine hak göremezsin, karsi taraf baslatmadigi surece. Zaten karsi taraf baslattiysa sen kufurle karsilik vermek yerine rapor etmelisin. böylelikle mutelenenler slotuna giren ksciler olmus olur.

DuncanBlake

Üye
Dostum, ks atan adam hirsiz degildir. Bu cok guclu ve agir bir itham, umarim farkindasindir. Sattigin mali senden ucuza satan adama hirsiz diyebiliyor musun? Trafikte arabasini senin önune kiran adama hirsiz diyebiliyor musun? Markette kasa sirasinda önune gecen adama sen kscisin diyip hirsiz diyebiliyor musun?

Oyunda kurulan her partinin kasacagi bir slot olmadigi icin, guclu olan gucsuz olani yutuyor, ayni gercek hayattaki gibi. durum ne olursa olsun kimseye kufretmeyi kendine hak göremezsin, karsi taraf baslatmadigi surece. Zaten karsi taraf baslattiysa sen kufurle karsilik vermek yerine rapor etmelisin. böylelikle mutelenenler slotuna giren ksciler olmus olur.
Bu bir deyimdir. Hırsızın hiç mi suçu yok.
Önüme geçen adama tepki gösteriyorum. Sıramı vermiyorum. Market şimdi burada sana mute atse adama buyur geç dese ne dersin? Bu tartışmada kavga da çıkar küfür de edilir, öyle bir durumda O markete polis de gelir :D davalık olursun. Mahkeme sence kimi haklı görür burada ? Burada bir tahrik unsuru yok mudur? Küfür etmen, mahkemede tahrikten dolayı sayılır veya yok bile sayılabilir yani keza oluşacak olaylarda küfür masum kalır.. Sebep sonuç ilişkisi, Rise online yönetiminin yapmak istemediği budur. Tahrik eden kişiye cezai işlem uygulamayıp , haklı olup mağdur olana mute atmak rise online a ve yönetime zarar verir. Ya mute atmayacaksın, ya da o adama da bi şekil bir yaptırım uygulamaktır mantıklı olan.

Son düzenleme:

gurbas

Üye
Bu bir deyimdir. Hırsızın hiç mi suçu yok.
Önüme geçen adama tepki gösteriyorum. Sıramı vermiyorum. Market şimdi burada sana mute atse adama buyur geç dese ne dersin? Bu tartışmada kavga da çıkar küfür de edilir, öyle bir durumda O markete polis de gelir :D davalık olursun. Mahkeme sence kimi haklı görür burada ? Burada bir tahrik unsuru yok mudur? Küfür etmen, mahkemede tahrikten dolayı sayılır veya yok bile sayılabilir yani keza oluşacak olaylarda küfür masum kalır.. Sebep sonuç ilişkisi, Rise online yönetiminin yapmak istemediği budur. Tahrik eden kişiye cezai işlem uygulamayıp , haklı olup mağdur olana mute atmak rise online a ve yönetime zarar verir. Ya mute atmayacaksın, ya da o adama da bi şekil bir yaptırım uygulamaktır mantıklı olan.
Cok guzel cevap vermissin tesekkurler. Verdigim örnekte marketi otorite olarak göstermeni de tartisabiliriz fakat konuyu uzatmanin anlami yok. Kisacasi seninle hala daha anlasamadigimiz nokta su ki sen ks yemeyi tahrik unsuru ve magduriyet sebebi olarak sayiyorsun, ve bunun sonucunda kufretmeyi hakli cikartiyorsun, ben malesef ks meselesini oyunun bir parcasi olarak goruyorum cunku illegal bir aktivite degil. Maksimum level'e ulastiginda, itemlerini guclendirdiginde, iyi kötu duzenli takilabilecegin bir arkadas grubu edindiginde eminim sen de birilerine ksye gireceksin farm yapmak icin. Kimse kalkip da ya burada baskasi farm yapiyor biz yapmayiverelim demeyecek, demiyor da. Cunku defalarca aciklandigi gibi ks atmak illegal bir sey degil, ama kufretmek illegal. Ayrica bu bir oyun, ana mantigi da oyuncularin birbiriyle rekabet etmesi uzerine kurulu. Rekabet edemiyorsan ya slotu birakacaksin, ya yardim cagiracaksin (yardim cigliklari), ya baska slota gececeksin ya da alt f4 cekeceksin. Kufredersen cezasini cekersin. Cok basit aslinda.

Brahindul

Üye
oyunda sınırlı sayıda slot var, bunların az bir kısmı drop atıyor. ks atana kızmanın mantığı yok. dv'de farmlarken seni kesene de kız o zaman, ona kız buna küfret olmaz ki :D

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Öncelikle konunuzun içerisinde olan ''birisi bana ks atarsa ben küfür ederim'' bu tutum yanlış ve oyun kuralların aykırı, bunu belirteyim. Etik mi kısmına gelecek olursak karşınızdaki kişinin yaptığını etik bulmuyorsanız, etik olmayan başka bir davranışı niye savunuyorsunuz?

Maalesef Rise Online World doğası gereği bu gibi durumlara müdahale edilmiyor. Ancak bu demek değil ki sırf siz olduğunuz için, tartıştığınız vs birisi size örneğin ''sırf sen olduğun için ks atacağım sana'' böyle bir tutum yok, bunu bilin baştan.

Konu farklı yerlere çekileceği için konuyu kilitliyorum, yönetimin bu konudaki tutumunu biliyorsunuz lütfen benzer konular açmadan bu konuyu okuyun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt