ya arkadaşlar videoları izledim ama hiç bir şey anlamadım çorba gibi oldu kafam beceremedim bu metamask kuramadım gitti şu karakter çözme işini neden bu kadar meşakatli yaptılarsa kafayı yicem birisi benim hesaba metamask bağlayabilirmi varmı delikanlı güvenilir biri

karakter alcam alamıyorum maille alsam güvenilir olur mu acaba
VİDEOLARI İZLE ADIMLARI TAKİP ET DEMEYİN YAPAMIYORUM :d BECERİKSİİZİN TEKİYİM :d
Teorik olarak anlatım :
Google Chorme den Metamask eklentisini indirin.
Sıfırdan bir metamask cüzdanı kurun. ( kurarken gizli soru vs hepsini kaydedin. )
Açılan metamask cüzdanınız ETH ağı ile hizmet verir. Siz AĞ ekle diyip AVAX ağını cüzdanınıza ekleyeceksiniz.
AVAX ağıda eklediğiniz cüzdana bir BORSA kanalı ile minimum 0,5 lik AVAX atacaksınız. Ortalama 8 dolarlık.
1.kısım tamam.
Şimdi Rise Online sitesine girip Az önce AVAX ağı ile tanımladığınız METAMASK cüzdanınızın Kodunu Resmi sitede NFT MARKET kısmında cüzdanınızı oyun ile eşleştireceksınız.
bu süreçten sonra yapılacak tüm işlemler cüzdan üzerinden onaylanacaktır. Kalan işlemler için Ne kadar ROCO Token gerekli ise ROCO token yükleyip işlemleri tamamlayacaksınız.
Halk dili :
METAMASK sadece bir cüzdan . Cüzdanın tüm harcamalarının komisyonu AVAX tarafından kesiliyor ( AVAX cüzdanın çalışmasını sağlar ).
Ürün alırken ParasI + Komisyonl olarak avax odersiniz.
Ürün kiralarken Parası + Komisyon olarak avax odersiniz.
Diğer işlemler için de ( Pelerin , NFT kostum vb gibi ) ROCO token yüklemeniz gerekmekte. ( öDEMEK İÇİN )
NOT: Yapması için birisinden yardım istemişşiniz. Siz mantığı kavrayın ilerleyen yıllarda tüm yaşantımızda Blockchain istemi olacak.
İyi oyunlar.