Küfür Hakaret Tahrik vs vs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Honda7610

Üye
iyi günler tekrardan argo kelimeler kullandıgım için kusura bakmayın tekrardan konuyu açıyorum ZepharTv adlı oyuncunuz aynı zamanda 20 25 kişiye yayın yapan bir kişi ve onun clanındaki bütün oyuncular cok problemli Canlı yayında agır hakretler ediyolar diger oyuncular biz 10 kişilir ekibiz en küçügümz 27 en büyügümüz 34 yaşında bazılarımınız cocugu var bazılarımızın yok ama cogumuz evliyiz Şimdi 3-4 gündür büyük bi problem yaşıyorum oyunda oynarken sürekli trade atıp aşadan dalaga geçerek konusmalar bilerek expe yatırmalar bu clandaki oyuncuların 1 numaralı davranış şekli hepsi aynı şekilde ben 4-5 kere okçu alan atıp diger oyuncuların yanında görülmezlik basıp yatırdıklarına şahidim benim başıma kaça kere geldi slotda kasarken sürekli trade atıp attac yaptırmamaları küfür etmeleri bugün artık son noktaya geldik Hadgard boss keserken sürekli prieste trade atıp oyuncuları sık sık expe yatırmaları vs en büyük olay Yayında agır küfür etmeler şimdi bizim ekipte cocugu olan var adama diyor adama adam sinir krizi geçriyor discord'ta siz Rise Online World ekibin bir parçası'sınız bizde oyuncuyuz sizin Rise Online World altında yayın açıp oyunculara agır hakaret etmesine razı geliyonuz her insan aynı degil bugün 10tl için birbirini öldürüyor insanlar takıntılı bi insana denk gelir adamın çok zoruna gider içi içine yer gider adamı vurur Sonra Rise Online World adlı oyunun yayıncısı bana küfür etti diye vurdum diyince mi aklınız başınıza gelicek .kimse eşini dostunu ailesini yolda bulmadı siz rise online ekibi olarak bunlara göz yumuyosanız ilk başta yaptıgınız bütün açıklamaları görmezden geliyonuz demektir profesyonel degilseniz çekip gidelim burdan online oyun çok bizim gönlümüz burda kalmaktan ama yaptırım yoksa bizde olmayız başkalarıda olmaz saygılar sevgiler

Vision

Senior Moderatör
Merhaba,

Oyun kurallarını ihlal ettiğini düşündüğünüz kullanıcıları kanıtlarınız ile birlikte oyun içerisindeki sol üst bardaki Help(Yardım) alanından bildirebilirsiniz.

Honda7610

Üye
Şimdi siz bi oyuncu olsanız sizi sürekli tahrik etseler küfür etseler siz ya bi dakka siz küfür edin ben şikayet edicem demezsiniz kimse agır küfürlere cevapsız kalmaz bunun sonucunda yayıncı arkadaşınız size ekibin kalanıyla beraber oyuncularla beraber aylık :D premişum cash vs vs derken hiç bvirşey getirmedigi gibi sizden götürüyor . Boss kesiyoruz 6 kişi sürekli prieste trade atıyor saniye başına bütün herkezi öldürtüyolar sonra tekrar trade at at at at adam en sonunda hay diyor senin öyle böyle . aynı şekilde sizinde tepkiniz aynı olur

4 gündür benim ticketlerim cevap vermiyor bu şekilde cevap vermeyip yok oraya tıkla buraya tıkla rise online world delete olucak haberiniz olsun

oyunda yardım kısmından 4 gündür cevap alamıyorum buraya yazıyorum

Vision

Senior Moderatör
Şimdi siz bi oyuncu olsanız sizi sürekli tahrik etseler küfür etseler siz ya bi dakka siz küfür edin ben şikayet edicem demezsiniz kimse agır küfürlere cevapsız kalmaz bunun sonucunda yayıncı arkadaşınız size ekibin kalanıyla beraber oyuncularla beraber aylık :D premişum cash vs vs derken hiç bvirşey getirmedigi gibi sizden götürüyor . Boss kesiyoruz 6 kişi sürekli prieste trade atıyor saniye başına bütün herkezi öldürtüyolar sonra tekrar trade at at at at adam en sonunda hay diyor senin öyle böyle . aynı şekilde sizinde tepkiniz aynı olur
Tepkinizi ve düşüncelerinizi anlayabiliyorum fakat ne olursa olsun kötü söze aynı şekilde karşılık verdiğiniz takdirde sizlerde ceza alırsınız. Böyle bir durumla karşı karşıya kaldığınızda herhangi bir aksiyon almadan, karşılık vermeden kanıtlarınızla birlikte durumu ticket sistemi üzerinden bildirirseniz, gerekli cezai işlemler uygulanacaktır.

4 gündür benim ticketlerim cevap vermiyor bu şekilde cevap vermeyip yok oraya tıkla buraya tıkla rise online world delete olucak haberiniz olsun

oyunda yardım kısmından 4 gündür cevap alamıyorum buraya yazıyorum
Kapalı Beta aşamasında anlık olarak destek taleplerinize dönüş yapabilecek geniş bir ekip bulunmuyor. Açık Beta ile birlikte 7/24 aktif GM ve destek ekibi kadrosu olacaktır.

Vision

Senior Moderatör
Gerekli bilgilendirme ve yönlendirmeler yapılmış olup, tartışmaya sebebiyet veren iletiler silinip, konu yoruma kapatılmıştır.

iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt